Arama sonuçları: *

1. Billur İbrahim

Wallpaper Önerisi PC

2. Billur İbrahim

arkadaşlar zoomdan 40 dk yi geçince para mı yazıyor

hayır bazen banada oluyor ekranda zoom sana sınırsız meeting hediye etti yazıyor
  3. Billur İbrahim

Her 3 konudan 2 si sistem toplama ama...

cidden bilgisayarın b sinden anlamazken şimdi bu forum sayesinde neler neler yaptım bu konular sayesinde çok güzel pc topladım
  4. Billur İbrahim

eski bilgisayarıma ne yapmalıyım

bence sakın satma satsan eline çok bir şey geçeceğini düşünmüyorum en azından bi bilgisayar daha olur ecde kullanırsın diğer bilgisayara bişey olur falan canlı dersler var mesela şu anda onlara girersin dursun elinin altında bi sıkıntı çıkarsa onu kullanırsın(100 lira için değmez)
  5. Billur İbrahim

Ücretsiz kullanmasi basit cok sistem zorlamayan edit programi onerir misiniz?

inanılmaz iyi editleri telefonda yapamazsın ama kinemaster veya inshot kullanabilirsin
  6. Billur İbrahim

evet ben küçükken kullanıyordum hiç işe yaramıyor sadece efekt ses ve videoları birleştirmeye yarıyor çoğu youtuber şuan movie maker 'ı format dönüştürmek için kullanıyor
  7. Billur İbrahim

al buradan yapabilirsin rahatda kullanırsın
  8. Billur İbrahim

olm crack indir en iyisi benim bi laptop var 13 yıllık kullanıyorum arada sırada kasıyor
  9. Billur İbrahim

evde kullanmak için güzel bir mikrofon

saolun :)
  10. Billur İbrahim

tamam standlıyı alayım ve ses kartı olduğunu yeni fark ettim ses kartına gerek yok anakarta bağlarım
  11. Billur İbrahim

peki iyi ise eğer alacağım
  12. Billur İbrahim

merhaba ben 200 tl bandında güzel bir mikrofon istiyorum yeni pc topladım ama mikrofonum yok ve hep kulaklık takmak istemiyorum https://www.vatanbilgisayar.com/trust-mantis-gxt-232-streaming-mikrofon.html...
  13. Billur İbrahim

bu yazıcı alınır mı?

peki yorumlardada iyi diyolar o zman onu alacağım
  14. Billur İbrahim

bu yazıcı alınır mı?

evet arada sırada ödev falan olursa bieyler çıkartıcam ve kardeşime yazı falan çıkartmak gerekiyo onu yapacağım
  15. Billur İbrahim

bu yazıcı alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/canon-pixma-e304-airprint-wifi-murekkep-puskurtmeli-yazici-p-HBV00000JAG9P merhaba arkadaşlar internette böyle bir yazıcı buldum ayn zamanda...
  16. Billur İbrahim

Öbür Tarafta PC Oynayabilecek Miyiz?

1601276586 reiz bak ben 13 yaşımdayım benimle aynı yaşta laptopum var 3 gb ram,radeon 5000 series,1.nesil intel i3 2 ay sonra çok büyük bi parti vercez 14 üne giriyo benden önce
  17. Billur İbrahim

Öbür Tarafta PC Oynayabilecek Miyiz?

ne diyon olm pc olmasa ateştemi kavrulcan
  18. Billur İbrahim

sizce bu yazıcı alınır mı?

bütçe 1200 tl en fazla ben bunu fena deil diye gördüm söyledim
  19. Billur İbrahim

sizce bu yazıcı alınır mı?

canon inanılmaz derecede pahalı 1200 tl den başlıyo ben evde kullanmak için istiyorum bu iyi mi? ve sizce alınır mı?
Top Bottom