Arama sonuçları: *

1. BirDexter

AVUSTRALYA'da yaşayan var mı?

İzleyeceğim şimdi teşekkür ederim 1657816578 7 gün benim için iyi bir tecrübe değil ama olsun djhd
  2. BirDexter

AVUSTRALYA'da yaşayan var mı?

Hepinize selam... Malum Türkiye şartlarından bıkmış bir insan olarak, uzak bir akrabam ile anlaşıp orada yaşamak istiyorum. Üniversiteden bu sene mezun oldum fakat henüz pasaportum felan yok. Kimsenin evine bağlı olmadan; sizce kaç dolar (AU Dollar) ile oraya gitmeliyim. Aranızda daha önce...
  3. BirDexter

Moov by Garenta araç kiralayacağım ?

Teşekkürler
  4. BirDexter

Moov by Garenta araç kiralayacağım ?

Arkadaşlar yarın renault clio manuel kiralayacağım ama benzinli olacak. Daha önce bu aracın dizelini kullandim. Benzinlisini kullanmakta zorlanır mıyım sizce. Farki nedir
  5. BirDexter

Red mi Note 8 Pro

Bi yere vurma felan olmadı, kalıcı olarak durmuyor orda brom. sadece bildirim penceresinde görülüyor. 1591902231 Yok mu bi fikri olan
  6. BirDexter

Red mi Note 8 Pro

Gençler şu sağ üstteki 4 tane nokta bugün belirmeye başladı ve hem mesajlar yavaş gidiyor hem de arama yapamıyorum. Bilen var mi
  7. BirDexter

BOŞANMA DAVASI

Ağa bütün deliller mevcutsa, yani inanıyorsanız bunlar kesin ispat diye, öyle 24k avukata felan vermeyin... Daha düşük fiyattan bi avukat tutsanız bile o delillerle davayı alırsınız. Fiyatının yüksek olmasının tek nedeni ünlü ve de oyun diliyle konuşursak win rate inin yüksek olması... Ve bi de...
Top Bottom