Arama sonuçları: *

1. BugategAyas

dolandırıldım acil yardım

Daha çooook dolandırılırsın bu kafayla.
  2. BugategAyas

Okuldaki bir kız bana aniden fazla ilgi göstermeye başladı sizce ne yapmalıyım?

10 sene sonra... "Arkadaşlar biz evlendik ve eşim şu an 15. çocuğumuza hamile. Meğer kürtmüş :D" (Yanlış anlaşılmasın kürt kardeşlerimle dalga geçmek için yazmadım. Genelde doğu taraflarında kürt ailelerin çocuk sayıları fazla olduğu için mizah yaptım, hepsi bu.)
  3. BugategAyas

Beyaz çorap neden kirleniyor?

Ayak ne kadar temiz olursa olsun bakteriler bulunur. Özellikle mantar olan insanların ayakları daha fazla bakteri barındırır. Ayrıca ayaklar terleyince normal olarak çoraba da etki ediyor.
  4. BugategAyas

Kız arkadaşıma ne hediye almalıyım?

İsmimi etiketlemeyi unutma :D :D :D:BAR:HRE:
  5. BugategAyas

Eyvallah kral :D
  6. BugategAyas

İlgi manyağı kıza ne hediye alınır???

Bi kutuya büyük abdestini boz ve iyice paketle kıza götürüp ver. Öyle ilgi manyaklarına en iyi hediyedir...
  7. BugategAyas

Arkadaşının nasıl biri olduğunu tarif etseydin öneride bulunabilirdik. Mesela benim sevdiğim kız tesettürlü ve ipek eşarba bayılıyordu. Ben de doğum gününde ipek eşarp aldım. Ama standart gidecek olursak 1 tane gül al ve şunu de "Sana bir tane gül aldığıma bakma, manası derin! Sen de bu gül gibi...
  8. BugategAyas

Rus kıza aşık oldum (GÖREV BAŞARILI)

Yetişkin içerik oyuncularından bir kıza aşık olan çocuk geldi aklıma. Ağlayarak izliyorum diyordu :D :D :D
  9. BugategAyas

Sonunda Steam klasörümü 8 Milyon TB bulut hesabıma ekledim

Haram işe bulaşmayın derim şahsen.
  10. BugategAyas

*** Ekleme yapayım *** --------------------------- Şimdi Google Drive paketlerini inceledim ve Google Drive daha uyguna geliyor. Google Drive 2 TB alan için 28,99 TL istiyor. Bence bu daha uygun. Aslında Google Drive paketlerinden ve fiyatlarından haberim olmadığı için bu biraz cazip gelmişti...
  11. BugategAyas

Arkadaşlar haberler pek iyi değil. En azından Steam oyunlarının depolanması tarafında. Deneme için BUS Simulator oynunu yükledim buluta ama oyunu açmadı. Yani burayı bir oyun depolama alanı olarak kullanamıyoruz. İkinci haber ise bu depolama alanının fiyatı İrlanda bölgesinde 50 TB'a kadar GB...
  12. BugategAyas

Sevgiliye zaman ayırmadan okulu bitirdikten sonra dönercide kurye olunca gelen pişmanlık hissi :D :D
  13. BugategAyas

Bunu anlamanın tek bir yolu var. Kıza külahta dondurma ısmarla. Eğer dondurmayı yalayarak yerse senden hoşlanıyordur. Somurarak yerse uzaklaşmaya bak. :D
  14. BugategAyas

Hocam 8 EB depolamayı doldurmaya ömür yetmez. Gelin küçük bi hesaplama yapalım; Ülkemiz ortalama internet hızında upload 8 mbp/s değerinde. Bu da 1 MB/saniye demek. Ve ömrümüz boyunca (ortalama 50 yıldan baz alalım) hiç durmaksızın upload yaparsak bu hız ile; 1.000 saniyede 1.000 MB yükleriz...
  15. BugategAyas

O boyutu hiç kimse kullanamaz zaten hocam. Benim kullanacağım 100 GB falandır en fazla. O da aylık 22 tl falan.
  16. BugategAyas

Şimdilik sadece bu soruya cevap vereyim; Aslında 8 EB için ücret ödemedim. Bu sistem kullandığın kadar öde sistemi. Bir lokasyon seçiyorsunuz ve o lokasyonda kullanmaya başladığınızda yine o lokasyona özel fiyatlandırmaya tabii tutuluyorsunuz. İlk 50 GB'a kadar GB başına 24 kuruş ödüyorsunuz...
  17. BugategAyas

Bununla alakalı yine aynı kategoride bir konu daha açtım. Fakat orada bunu nasıl yapacağımı soruyordum. Bilen çıkmadı. Sonra kendim deneyerek hallettim. Çok yakın zamanda yapılış videosunu çekip yayınlayacağım. O zaman öğrenmiş olursunuz. Bayağı bi uğraştırdı; 4 saat falan.
  18. BugategAyas

Evet, orası kesin. Zaten 8 EB'ın tamamını kullanacak değiliz ya :) Ayrıca GB başına ücreti var. 1 GB = 24 Kr. olması lazım. 100 GB'da 24 liraya tekabül ediyor.
  19. BugategAyas

Evet 8M TB. Yani 8 EB (8 Exabayt)
  20. BugategAyas

8 Milyon TB bulut depolama aldım ve Steam klasörümü oraya yönlendirdim. Oyunları yakın zamanda oraya taşıyıp, bulut üzerinden oynamayı deneyeceğim (sadece depolama olarak). İnşallah gönlümden geçen sonucu alırım.
Top Bottom