Arama sonuçları: *

1. Burak.twitchNietral

Sürücü Kursu Değiştirebilir miyim?

Arkadaşlar bir sürücü kursuna kayıt oldum fakat hiç bir şekilde ücret vesaire ödemedim sadece belgeleri verdim.İptal edebilir miyim daha iyi bir yer buldum fiyat olsun ders olsun.Ne yapmalıyım sizce?
  2. Burak.twitchNietral

Martı Scooter Bozuldu

Onlar arıyorlar ama sabahtan beri çalmadı telefon.Ne diyeyim böyle bir saçmalık olamaz
  3. Burak.twitchNietral

Martı Scooter Bozuldu

Evet eminim hatta şüphelenip diğer martıların da olduğu bölgeye gittim.44 lira çekmeye çalıştı ama kartta para yoktu umarım bir sorun çıkmaz
  4. Burak.twitchNietral

Martı Scooter Bozuldu

Evet iptal ettiler ama aramadılar hiç ücrette kesmemişler
  5. Burak.twitchNietral

Martı Scooter Bozuldu

Var ama arama yok onlar arıyacak.Ben bıraktım gidiyorum 1.30 saat oldu işim gücüm var
  6. Burak.twitchNietral

Martı Scooter Bozuldu

Hayır açık başka kartta denedim 1 saati geçti parayı bile aştı 1627218227 Arayınca da bir şey olmuyor uygulamaya yönlendirdi
  7. Burak.twitchNietral

Martı Scooter Bozuldu

Yok bulamadım
  8. Burak.twitchNietral

Martı Scooter Bozuldu

Bir yere koyduğum zaman kredi kartı hatası veriyor ve durduramıyorum ne yapmam gerek şarjıda bitti kullanmadığım halde para yiyor napmalıyım
  9. Burak.twitchNietral

Sorumluluk sınavı hk.

bilmiyordum sağol
  10. Burak.twitchNietral

Sorumluluk sınavı hk.

ölüyü diriltmek gibi olucak biraz ama benim de 10dan kalma sorumluluklarım vardı bir kaçını verdikten sonra ortalamam 50 üstü oldu.Yine de diğerlerine girmeli miyim?(Edebiyat tan kalmadım)
  11. Burak.twitchNietral

Şahıs Şirketi Batarsa/İflas ederse Ne Olur?

Anladım ama yine de büyük bir risk bu.Dropshipping vesair atılanlar nasıl da yapıyor anlamış değilim. 1624088595 Çok sakat durum yine de.Ucuza ürün alabildiğim yerler vardı oradan cidden ucuza alıp satıcaktım fakat bu dediklerinizden sonra başka bir yol var mı diye bakıyorum
  12. Burak.twitchNietral

Şahıs Şirketi Batarsa/İflas ederse Ne Olur?

Diyelim ki satışlarda düşüş yaşandı ve iflasa gittik.Borç durumu olur mu yada başka bir şey.Kısacası iflastan sonra ne oluyor tam olarak?
  13. Burak.twitchNietral

Hangi Uygulama İle Tasarlayabilirim?

Öncelikle konuyu bulamadığım için konu dışını seçtim varsa ben göremedim uyku sersemliği herhalde.Arkadaşlar aklımda bir kaç t-shirt tasarımı var isteyip te bulamadığım.Bunları bir yerde tasarlayıp giymek istiyorum.Kullanımı zor olmayan yada bunu öğren daha iyi olur dediğiniz programlar nelerdir?
  14. Burak.twitchNietral

Bir Fotoğraftaki Ürünü Bulamıyorum?

Bu link nereye atıyor? Araştırdım ama bulamadım Google lens le falan bulunur mu?
  15. Burak.twitchNietral

Knk yok benziyor ama aynı değil. Bu da güzelmiş de fotoğraftaki ne daha bi ısındım. Mavi logosuna benziyor baksana sol üstüne ben öyle biliyorum.
  16. Burak.twitchNietral

Oyuncu Onur Seyit Yaran'ın üzerinde bir ceket gördüm ama çok hoşuma gitti. Üzerindeki logo mavinin gibi fakat bulamadım bir el atsanıza size zahmet.Yeşil ceket haki falan filan ne yazdıysam bulamadım. Varsa bir uygulaması yardım ederseniz sevinirim.
  17. Burak.twitchNietral

Bir binanın en başından en sonuna inşaası vesaire ne kadardır?

😄 Sen de haklısın valla
  18. Burak.twitchNietral

Knk 100 milyar cok ucuk bir sayı 'altından olmıcaksa'
  19. Burak.twitchNietral

Sadece merakımdan sordum. Şey gibi de oldu bir kafeye gidince şu kadar müşteri gelse şu kadar kazanır gibi 1620403726 Ortalama bir bina için. Detay veremedim kusura bakmayın.
  20. Burak.twitchNietral

Soruyu başlığa yazdım. Merak ediyorum en başından en sonuna ne kadar bütçe gerekiyor?
Top Bottom