Arama sonuçları: *

1. C

Topladığım ASUS RTX4090 ve İntel CORE İ9 14900K Sistem Nasıl?

oyun için mi iş için mi 1732036927 birde bu bütçeye ve sisteme oled monitör yakışır
  2. C

Technopat forum niye böyle ?

tyt yazım kurallarına çalışmak için kulanıyordum
  3. C

TEMU LİMİTLERİ HAKKINDA

ben aynı üründen 4 tane almıştım sıkıntı olmadı
  4. C

TEMU LİMİTLERİ HAKKINDA

1. 5 kere kargo gümrüğe gelicek gibi düşün 5 kere her sipariş vergi ve kargo hariç 30 euroyu geçmeyecek şekilde 3. ben en fazla 4 tane ekledim sıkıntı olmadı
  5. C

TECHNOPAT'IN TERBİYESİZLİĞİ

Bende aynı sebepten hesabı silmiştim iyi ki silmişim yoksa başka forum arayışına geçip bu forumu kullanmaya başlamazdım
  6. C

🔥 HAYIRDIR? BAHÇELİ'NİN FİYASKOSUNA ERDOĞANDAN DESTEK GELDİ!?

popcorn keşke yunan galip gelseydi demedi mi? 750tlyi vermek istemeyenlere yunanların kazanmasını istiyorlar diye damgalamadınız mı
  7. C

Bursalı CHP lilere hayırlı olsun

muhalefetlik yapmaya gelince chp: 🤡🙊🙉🙈 konu rastgele s. sonik bir şey olunca chp:😡
  8. C

sarı site ilanında eklemem düzeltmem gereken bir şey var mı?

bana pahalı gibi geldi
  9. C

adres ve telefon numaramı bilen biri ne yapabilir

davacı olabilirsiniz ama o kişinin yaptığını kanıtlamak gerek anonim olarak vs. yaparsa kanıtlanması daha zor olur
  10. C

adres ve telefon numaramı bilen biri ne yapabilir

evine gelip ayağına sıkabilir 1727535463 sahte ihbar parasını ödemediği bir sürü yemek siparişi vs. sana ne kadar ayar olduğuna bağlı
  11. C

2.el bilgisayar sattım alıcı bozuk deyip iade etmek istiyor

dolandırıcı gibi geldi içinden parça çalmıştır veya başka bir olayı vardır test edip aldı ama ne hikmetse gittikten sonra bozuk olduğunu iddia ediyor
  12. C

Beyler 18 yaş altıyım banka ödememi red ediyor acil yardım edin

2 parça veya 3-4 parça şeklinde yüklemeyi deneyebilirsin ama sırf arkadaşlarım alıyor neden bende yok mantığıyla alıyorsan alma yok ben eğlencesine param gitsede önemli değil diyorsan al
  13. C

opera gx bazı siteleri yavaş açıyor

Önceden olmuyordu bir anda böyle olmaya başladı yeni güncelleme falan geldiyse ondan olabilir
  14. C

opera gx bazı siteleri yavaş açıyor

öncelikle hangi konuya açacağımı bilmediğimden konu dışına açma gereği duydum. Donanım arşivini yavaş açıyor herhangi bir foruma girdiğimde ya çok yavaş ya da hiç açılmıyor yükleniyor ekranında takılıyor akakçe çok yavaş ve bozuk açılıyor silip tekrar yüklesemde hiçbir şey değişmedi kapat aç...
  15. C

Gamermarkt Valorant Hesabı için Dava ve Anlaşmazlık

hesabı verdin mi verdin boşver bir şey yapamazlar
  16. C

Gamermarkt Valorant Hesabı için Dava ve Anlaşmazlık

geri almadıysan bir şey olmaz mahkemeye çıksan bile kanıtlayamazlar
  17. C

Hayalinizdeki kız modeli nedir?

emaneti olmasın(opsiyonel)
  18. C

Aliexpress ilk alışveriş konuları ya belirtilsin ya da konu açılmasın

Ali express yazısını görünce ilk indirime özel olduğunu anlamak zor olmamalı ilk indirim dışı fiyatı güzel denebilecek bir şey görmedim daha ayrıca yeni hesap açmak zor olmamalı
  19. C

70 bin tl lik ekipmanlarim iyi mi?

kışın ısıtma sıkıntısı vardır belki hemen ön yargı insanlık bitmiş 1720347636 yatakta 2 yastık yok ordan 1.5 puan kırıyorum masada 2.5 litre kola yok ordan da 2.5 puan kırıyorum
  20. C

Hangi Cihazıma Rdr2 indirsem daha iyi olur

steamde 650tl ilk steam yerine epic games e bakanı ilk defa görüyorum
Top Bottom