Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

İzmir'de İş Bulamıyorum

Selamlar. 23 yaşındayım. Normalde mezunum ama alttan derslerim olduğu için e devlette hala okuyor olarak gözüküyorum ve işverenler bunu gördükleri için bana pek iş vermek istemiyorlar. 2 aydır iş arıyorum. Başvurmadığım işyeri kalmadı. En sonunda tam zamanlı bir iş bulamayacağımı anladım ve yarı...
  2. CesarVialpando

Ek İş Olarak Online Anket Doldurmak ve Gizli Müşteri Olmak

23 yaşındayım ve senem uzadığı için hala aktif olarak öğrenciyim. Bundan dolayı işverenler iş verme konusunda oldukça çekimser davranabiliyorlar. Neyse ki zor da olsa haftada 3 gün yevmiyeci olarak tır yükleme-boşaltma işi buldum. Haftanın kalan günleri için de online anketörlük ve gizli müşteri...
  3. CesarVialpando

Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

23 yaşındayım. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi öğrencisiyim. Bir yandan da açık öğretimden lojistik okuyorum. Amacım bu sene her iki bölümü de bitirmek ve Work and Travel ile yurtdışına kalıcı olarak temel atmaya çalışmak. Eğer bu olmazsa gümrükte çalışmayı düşünüyorum. Nasip :)
  4. CesarVialpando

Kuzenime nasıl açılabilirim

Tamam ama sonra sakat veya hastalıklı çocuğum oldu diye ağlamıcan ok?
  5. CesarVialpando

Neden hâlâ AKP'lisiniz?

Ahahaha estağfurullah 1750607214 Kırsal kesimdekilerin ne çıkarı var hocam :)
  6. CesarVialpando

Neden hâlâ AKP'lisiniz?

Daha önce çok gördüm büyük konuşma :)
  7. CesarVialpando

Neden hâlâ AKP'lisiniz?

Sırf karşı taraf kazanmasın diye oy verdikleri fikrine tamamen karşıyım. Basbayağı sorgulamadan körü körüne inanarak ve de severek oy atıyorlar. Birebir şahit olmasam eyvallah sen haklısın diyeceğim. Canlı kanıtı bizzat benim aile üyelerim. Üstelik bahsettiğin gibi hiç de eleştiride...
  8. CesarVialpando

Neden hâlâ AKP'lisiniz?

Öyle de demeyelim de, çünkü bende çok var öyle 😄
  9. CesarVialpando

Neden hâlâ AKP'lisiniz?

Valla mümkünse herkesten biraz olsun objektiflik bekliyorum bu konuda
  10. CesarVialpando

Neden hâlâ AKP'lisiniz?

11. CesarVialpando

Şu aralar en çok dinlediğiniz sanatçı kim?

https://open.spotify.com/intl-tr/track/2LD2gT7gwAurzdQDQtILds?si=ad3e28992aef47e3
  12. CesarVialpando

FORUMDA BANKA DAVET KAMPANYALARIYLA İLGİLİ KONU AÇMAK

Halihazırda QNB Finansbank'ın ve Akbank'ın davet üzerine para kazandıran kampanyaları mevcut. Forumda bunlarla ilgili bir konu açmam yasak mı? Yasak olup olmamasına göre rehber konu açacağım.
  13. CesarVialpando

Skolyoz kaç derece msü mülakatında elenir miyim?

Valla ben iki kere denemiş biri olarak söylediklerimin arkasındayım. Benim girdiğim 2020 ve 2021 yıllarında bu tarz olaylar vardı. Ayrıca KHO, HHO, DHO farketmez skolyoz her türlü problem yaratacaktır. Neticede orduya asker seçiliyor. Bu tarz olaylara çok dikkat ediyorlar.
  14. CesarVialpando

Skolyoz kaç derece msü mülakatında elenir miyim?

Hocam üzmek istemem ama eleme ihtimalleri yüksek. En ufak bir problemde bile sağlık kontrollerinde eleme yapıyorlar. Hatta yeri geliyor bir sorunun olmasına bile gerek kalmıyor yine eleniyorsun. Aynı olayı yaşamış tanıdıklarım vardı onlara dayanarak söylüyorum. Bu tarz kadrolar seçilirken...
  15. CesarVialpando

Gelecek Kaygısı Yaşamaya Başladım

Kaldı ki Trendyol da büyük ve kurumsal bir firma. İnsanlar yığınla milyonlarca sipariş veriyor her gün. Böyle bir sektörün bitmesi mümkün mü? Hem şu hayatta ne garanti ki? Yarına sağ çıkacağımız bile garanti değil. Baba konusuna gelirsek ben yine açmayı düşünmüyorum konuyu. Ben onu tanıyorum...
  16. CesarVialpando

Trendyol ile ilgili bilmediği hiçbir şey yok hocam her şeyi anlattım. Zaten 2 ay civarı çalıştım orada her şeyden haberdar. Anlamaza yatıyor sadece. İşine gelmiyor çünkü. Gireceğim fabrika işine uzun vadeli iş gözüyle bakıyor. Ben yıllarca aynı fabrikada ve kendi alanım olmayan bir yerde...
  17. CesarVialpando

Merhaba dostlar herkese iyi forumlar. Çoğu kişinin okuyacağını düşünmüyorum ama yine de içimi dökmek istiyorum. Okumazsanız da canınız sağolsun. Epey uzun sonuçta. Gelecek kaygısı yaşıyorum. Bu zaten son birkaç aydır kaygısını yaşadığım bir durumdu. Mezun olup da iş bulamama korkusu. Okulumun...
  18. CesarVialpando

Hayalinizdeki araba nedir?

Shelby bir başkadır kesinlikle zaten attığım da orijinal Shelby dönüşüm falan değil
  19. CesarVialpando

Hayalinizdeki araba nedir?

GT350R. Mustang'in en iyi kasasıdır bana göre :)
  20. CesarVialpando

Tez Yazmak İçin Yapay Zeka Önerisi

Bedava olmak şartıyla.
Geri