Arama sonuçları: *

1. D

Nasılsınız dostlar??

En azından gesziyosun bende oda çok nadir
  2. D

Nasılsınız dostlar??

umarım düzelirsin
  3. D

Nasılsınız dostlar??

aynısı bende de var ayda 1 kere ay başında avm'ye giderim okuldan eve evden okula D:
  4. D

Nasılsınız dostlar??

hayat nasıl gidiyor nasılsınız belki soranınız yoktur dertlerinizi paylaşında dertleşelim dostlar
  5. D

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

hangi meslek olsa yaparım hocam gemi kaptanı ben olayım denizciliği seviyorum
  6. D

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

hocam maaş ne kadar geleceğim ona göre
  7. D

Şeyh saİT araç kokusu seri üretime başlandı

Link nerede link
  8. D

Elektrikler sürekli gidiyor

İstanbul Tuzla'da oturuyorum ve şu son 2 gündür elektrikler hep akşamları gidiyor power supplyim bozuk ve elektrikler kesilmeden önce ne bildirim yolluyolar ne bir şey bilgisayarıma bir şey olsa bundan kim suçlu veya power supplyim olmasa ne yapacağım oturduğum yer dağın basi falanda değil...
  9. D

Bu oyunun adı neydi?

tt'de veya ınstagramda önünüze çıkmıştır the crew motofest onu ps5'demi öyle oynuyolar pc'demi hangisinde oynuyorlar
  10. D

Berber Saçımı Mahvetti Ne Yapmalıyım??? (ACİL)

500 TL'den assagi olan berberlere gidilmez hele ki mahalle berberiyse hiç gidilmez hepsi keko gibi kesiyo sırf bu yüzden bir trasa 800 TL para veriyorum
  11. D

Dizilere program durdurma cezası geldi

Arka sokaklar tarikattan dolayı gitti desek deha ne alaka
  12. D

Dizilere program durdurma cezası geldi

Gün geçmiyorki iyiye gidelim sözde Türkiye yüzyılı Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar :D 4 tane diziye yasak getirildi bu diziler Arka sokaklar Deha Sahipsizler Yabani
  13. D

Gümrük Sınırı 30 EURO'dan Kargo Dahil 30 Euro'ya düşürüldü!

BAŞTAKİ ŞAHIS DOYMUYOR DOYMUYACAKDA %52'LİK KESİM YÜZÜNDEN OLAN BİZİM GENÇLİĞİMİZE OLUYOR
  14. D

Komşunun Horozu Nereye Şikayet Edilir?

zabıta veya belediyeyi ara söyle
  15. D

Bu ürünü nereden bulabilirim

Dostlar selamlar belki önünüze çıkmıştır ınstagram'da veya tiktok'da kutu açılımı veya ürün incelemesi yapan kişiler telefonu,kamerayı bir yere sabitleyip yapıyorlar neye veya nereye sabitliyolar bildiğimiz tripoda mı sabitliyorlar yoksa farklı bir şey mi linki varsa atarmısınız
  16. D

Özel plaka fiyatlarına nereden bakabilirim

Fiyat olarak internetten göremem mi veya sorgulatamam mi 1731505485 Mesela almak istediğim plaka 34 FSM 003 veya 03
  17. D

Özel plaka fiyatlarına nereden bakabilirim

Dostlar basliktada gördüğünüz gibi özel plaka fiyatlarını nereden görebilirim birini aramadan internetten fln veya sitelerden
  18. D

Yetenek Nereden Temin Edilir?

Hocam gümrük sınırına takılıyor kupon kodu şart
  19. D

Diş Teli Fiyatları nedir

Gittiğin yere göre değişir 50'yede vardır 200'e de ben İstanbulda 130 bine yaptirdim
Top Bottom