Arama sonuçları: *

1. DENİZ BERKE

11.Sınıfım Besyo düşünüyorum dil mi seçsem kafam allak bullak

11.Sınıfım beden eğitimi öğretmenliği okumak istiyorum derslerim çok iyi değil(sınıfı geçiyorumda ortalamam 60-70 arası) sınavdanda çok iyi bir sonuç alacağımı sanmıyorum 1-) acaba düşük puanla besyo kazanabirmiyim(minimum kaç puan almam gerekir) 2-)dil okusam tytden besyoyu kazanacak puanı...
  2. DENİZ BERKE

40 tl ye ne alabilirm?

ama ne alacağınıda söylememiş bende oyun listesi yaptım
  3. DENİZ BERKE

40 tl ye ne alabilirm?

oyun:pubg,the wither tüm seri,dirt 5, METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN 14 tl METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES 3 tl half life 2 4tl far cry 5 40 tl sims 4 33 tl mortal kombat 11 25 tl mond and blade warbend 7.5 tl + dlssi 4 tl HITMAN™ - GAME OF THE YEAR EDİTİON 31 tl sjsj batman serisi...
  4. DENİZ BERKE

sizce mersedes lüks müdür?*siyaset içerir*

80 bin tl maaş 10 bin euro eder 10 milyon bölü 10 bin 1000 ayda kazanır bu parayı peki kaç yıl iş yapması gerekir? bölü 12 83 yıl çalışması gerekir bunları kendi parasıyla alması için birde sadece bunlar değil bunlar gibi yüzlercesi binlercesi var malesef ve işin kötüsü senin benip paramla...
  5. DENİZ BERKE

lütfen aga allah için izleyin ya: 1624056563 knk hızlı yazmaya çalışdıpım için klavyeye bile bakmadan yazıyorum noktalama işareti falan bekleme şuan benden
  6. DENİZ BERKE

konuyu değişdiriyorumdur
  7. DENİZ BERKE

cumhur başkanıda merkelde cumhur başkanı biden de onlar 100 arabalı*100 lüks arabalı*konvoyla gezmiyorlar onlarında düşmanları var
  8. DENİZ BERKE

100tane lüks mersedes konvoyuyla geziyor lafım tek bir mersedese değil
  9. DENİZ BERKE

neye binsin biliyormusun 1 tane arabaya (liks olabilir 1 tane olsunda 100 tane değil)
  10. DENİZ BERKE

CIK 1624055206 malesef...
  11. DENİZ BERKE

10 milyon euro avrupaya göre lüks değil mi?
  12. DENİZ BERKE

soruyu ben sormadım
  13. DENİZ BERKE

Noodle Kısırlık Yapar mı?

başım ağrıyor google:
  14. DENİZ BERKE

Param olsada ben alsam

1 dolar 9 mozambik parası olmuş ben size söyliyeyim bu devirde pc toplanır bu florasan partisi varken mozambikte dolar 50 de olur 100 de toplayın kabilem toplayın
  15. DENİZ BERKE

Dolar 9 tl ye dayandı

mozambikte bir florasan partisi var onun suçu bu
  16. DENİZ BERKE

Hadi Herkes Masaüstü Fotoğrafını Atsın.

ben ben 10'cuyum aga
  17. DENİZ BERKE

Bir hafta ev boş tavsiye verin

elde avuçtaki biriken tüm parayı harcamalık zaman😎🤣😂
  18. DENİZ BERKE

Arkadaşlar şehirler arası otobüs hakkında bilgisi olan var mı ?

sen alırsan çıkabilir ailen alırsa kendi atlarına sorun çıkmaz sana verirler bileti görevli herkes otobüse binince bilet konturolu yapar uzun mesafe ise yemek,içecek verirler seni gideceğin X yerin otogarına bırakırlar taksi,dombuş,dolmuş,gibi araçlarla istedğin yere gidebilirsin ama birisi seni...
  19. DENİZ BERKE

Rüyalarımız Neye Göre Geliyor?

yazsana merak ettim
  20. DENİZ BERKE

Donanım Arşivi Yeni f/p sistem

akşam
Top Bottom