Arama sonuçları: *

1. D

Tercih yapıp yerleşemeyince obp düşer mi ?

Arkadaşlar soru başlıkta cevaplarsanız sevinirim heryerde farklifarkli cevaplar aliyorum
  2. D

İEFT fuarına katılmalı mıyım ?

Valla normalde bende gidemeyecektim babam yurtdışında çalıştığı için bir şansım var o yüzden biraz araştırma içeresindeyim.
  3. D

Teşekkür ederim, sence bir yararı dokunabilir mi ?
  4. D

nasıldı biraz anlatır mısın ?
  5. D

arkadaşlar merhaba yakın zamanda ıeft fuarı diye bir şey duydum ve katılmak istiyorum ama pek bir bilgim yok bu fuar hakkında, bu fuarı bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi? fuara yurtdışından bir sürü üniversite katılıyor ve bende ilerleyen zamanlarda work and travel yapmak istiyorum. daha...
  6. D

Açıktan lise okumak.

Açık liseye geçtim 4 zorunlu sınava girince mezun olucam
  7. D

Açıktan lise okumak.

Peki en yakın ne zaman başvurabilirim
  8. D

Açıktan lise okumak.

Arkadaşlar lise son sınıf öğrencisiyim ve artık tahammülüm kalmadı bu okula açıktan okumak istiyorum şuanda açıktan liseyi bitirebilir miyim. İnternette son gün yarın yazıyor sanırım pek anlamadım beni biraz aydınlatır mısınız ? Bide arkadaşlar son dönemin kalmış biraz daha dayan diyen...
  9. D

Laptopta netflix izlerken her 20 saniyede takılıyor

Hayır, ama daha yeni aldığım bir laptop ve bunun sıcaklıktan dolayı olduğunu pek sanmıyorum. Bana daha çok netflixden kaynaklanıyor gibi geldi çünkü youtube den video izleyince böyle olmuyor
  10. D

Laptopta netflix izlerken her 20 saniyede takılıyor

Laptopta netflix izliyorum ama her 20 veya 30 saniyede takiliyor. Bunun çözümünü bilen var mı ?
Top Bottom