Arama sonuçları: *

1. Darth Vader

Forumda yükselt seçeneği ne anlama geliyor?

Up yerine geçiyor, flood yapmayı önlemek için sanırım mantıklı.
  2. Darth Vader

Öneri Evde sıkılmamak için oyun önerileri

Sadece karakterler mi? oyunda ki simgelerden tut,harita,oyuna giriş vs. buram buram çakması. Oyunu incelen herkes fortnite çakması diyor zaten.
  3. Darth Vader

Öneri Evde sıkılmamak için oyun önerileri

Bugün bir kaç el oynadım fakat oyun resmen fortnite'in nerdeyse birebir kopyası olmuş :D Bu tarz kopya oyunları sevemedim bir türlü o yüzden kendine özgün PUBG ve Fortnite candır.
  4. Darth Vader

Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Büyük çoğunluğu ergen bunu kimse inkar edemez, düşük donanımı olan adama yardım etmek yerine aşağılayan insanlar yetişkin olamaz. Ve bir çok kez şahit olduğum bir olay daha var. Adam diyor ki sistemim eski ve windows 10'da sorun yaşıyorum fakat windows 7'nin hangi sürümünü kurmalıyım diye...
  5. Darth Vader

Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Technopat forum kitlesi bu hayatta kimse tarafından kaale alınmayan ergenlerin sosyal platformlarda millete ego kastığı bir yerden ibaret. Malesef büyük bir kitlesi ergen. Düşük donanımı olup yardım isteyen arkadaşlara sistemin çöp, o sistemi çöpe at gibi küstahça yorum yazan zavallıları...
  6. Darth Vader

1529 Vaka ve 37 vatandaşımızı kaybetmemiz

Açık konuşmak gerekirse insanımız gerçekten cahil ve devlet yeterince önlem almadığı içinde durumumuz çok ama çok kritik. İtalya'da en başta fazla önlem almadı ama şimdi önünü kesemiyorlar salgının. Devlet sokağa çıkma yasağı ilan edemiyor çünkü ekonomi bunu kaldıracak kadar güçlü değil.
Top Bottom