Arama sonuçları: *

1. DeltaForce041

Tost Makinesi pcler için oyun önerisi

LFS
  2. DeltaForce041

2+1 ses sistemi

Evet dostum logitech markası diğer ürünlerinde olduğu gibi z serisi ses sitemlerindede gayet başarılı. kabin yapısı olarak başarılı bulduğum wooferleri mevcut. Subwoofer olarak rms değeri düşük gözüksede gayet sağlam basları olucağına garanti verebilirim. amfileride kaliteli
  3. DeltaForce041

Yabancıların sistem toplama rahatlığı :D

sen hiç letgodan konumu amerika yaptınmı. ben yaptım sonuç hüsran. adamlar 15 dolara yani bir tavuk döner parasına i5 4. nesil satıyor. bizim burda 400tl 2eli. 1050ti 100 150 dolar civarı burda millet utanmasa 2000tl yazacak
  4. DeltaForce041

1500 tl bütçem var dağ bisikleti önerisi.

2.el btwin 520 al gayet güzel bisiklet kullandım
  5. DeltaForce041

UPS Kargo Hakkında

YOĞUNLUK
  6. DeltaForce041

Haksız kazanç elde eden al- satçılara hayır

Bu konuda herkes çok katı olmalıdır . Almayın Aldırmayın ! Piyasanın içine ettiler 4 sene önce 100tl ye aldığım ürün şuan 600tl 2 el piyasası. allah aşkına fazla fazla yazmayın şu fiyatları 1588768521 Bilgisayara ihtiyacınız olmasa bile almayın böyle böyle fiyatlar katlanıyor o adam düşürmek...
  7. DeltaForce041

Steam destek e postası bilen var mı ?

Hesabın çalınmış olabilir bundan 2 hafta önce başıma geldi bir linkte tıkladım hesap gitti. steam ticket yazarak araştır. steam desteğe ticket at kanıtlı fotoğraflı olarak hesabın sana ait olduğunu onlara göster yoksa steam bu konuda çok katı hayatta vermez
  8. DeltaForce041

SanalGamers Dolandırıcımı?

Ben human almıştım bişey olmadı 1588768128 ama sen yinede alma benimki şans olabilir
  9. DeltaForce041

CS-GO Hile Report

Güzelmiş :d
  10. DeltaForce041

İncehesap üzerinden ürün alan kişilerin aldıkları ürünler kargoya verildi mi?

merak etme virüs olayları nedeni ile ertelenmiştir eline gelecektir
  11. DeltaForce041

CS:GO işlemci Arttırma

grafik arttırdıkça ekran kartına yük biner işlemci zorlanmaz grafikleri düşürürsen işlemci devreye daha çok girer çoğu oyunda. ama cs go işlemci odaklı oyun o yüzden grafik arttırsanda düşürsende aşırı değişmez fps
  12. DeltaForce041

CS:GO işlemci Arttırma

%100 olması iyi olduğu anlamına gelmezki hatta daha iyi işlemci kenarda uzanıyor ekran kartı çalışıyor demek bu. yani işlemcin yeterli daha fazla güç harcamasına gerek yok demek
  13. DeltaForce041

Laptopa Org Nasıl Bağlanır?

bildiğim kadarıyla onun dönüştürücü amfileri var
Top Bottom