Arama sonuçları: *

1. Deltanteiger

Burun ameliyatı hakkında

O senin deri'ne bağlı. Mesela bende kaldı maalesef ama öyle çok dikkatli bakınca görünüyor benimki.
  2. Deltanteiger

Annem bana artık katlanamıyormuş (ÇÖZÜLDÜ)

Evet. Bana öyle oldu yani.
  3. Deltanteiger

Kardeşim sen benim DNA'mı ve hayat geçmişimi mi okudun lan? :D Şaka bir yana, valla dediklerinin çoğu doğru. Ayrılar. Babam olacak adam af edersin zikiri oldu gitti, hiç konuşmuyoruz. Adam benden bir haber yemin ederim. Ulan adam daha üniversiteyi bitirdin mi ne zaman mezun olacaksın diyor...
  4. Deltanteiger

Keske kardesim keske. Artik ipinde bile degilim annemin. 1724569820 Yapma, etme. Hepimiz insaniz. Hepimiz bu yollara dusebiliriz. Hayati ogrenmek, oyle herseyi bilmek degil maalesef. Ilk kez bu sekilde bir davranisla karsilastim, evden kovuluyorum/tehdit ediliyorum, buyur sana mis gibi bir...
  5. Deltanteiger

O aklima gelmedi bak. Üff ya... Neyse bi ise girip calisalim, katki saglayalim kadumun evine, hanfendinin dilegini yerine getirelim, gerisine bakariz, bakalim bana karsi davranis ve tutumu degisecek mi... Illaki calismam gerekecek bir yerde zaten onu da biliyorum.
  6. Deltanteiger

Kira mira derdi yok diyorsun? Vay arkadas. Iyiymis bak.
  7. Deltanteiger

Gebze uzak bana ama o da olabilir de, ne diyecegim adamlara? "Lojmanlarinizda kalmak isterim, evden kovuldum" mu?
  8. Deltanteiger

Diyorsun? Allah allah... 1724568352 Valla o da bir alternatif, aklim oraya buraya gidip duruyor ya.
  9. Deltanteiger

Hiç kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim?

Allah sabır ve kolaylık versin hocam. Unutmayın, Allah Sevdiği Kuluna illaki Yol Gösterir, Zorluk Çıkarmaz. Çıkarırsa da Seni Sınava Çekmek, Denemek ve Hayata Hazırlamak için Çıkarır. :)
  10. Deltanteiger

O zaman tek yapılacak şey bu. Eyvallah hocam. Zaten denedim Akuğur da ve Bursa Devlet Hastanesi'nde çalıştım. Onları görecekler, ''ohooo hooo bu genç burada durmaz'' diyecekler? Ama yine alırlar değil mi ya? O da katkı matkı için değil de, araba almak, para biriktirmek içindi.
  11. Deltanteiger

Valla? Bak tuttum bu fikri. Sonra da kendi evime çıkarım atanınca falan. Bana ne. Kendi ayaklarının üstünde dur diyorlar. Hodri meydan!
  12. Deltanteiger

Burun ameliyatı hakkında

Kardeşim bak burun ameliyatı olmuş biri olaraktan sana tavsiye. Önce, sağlık için olacaksan en iyi seçim. Amerikan Hastanesi'nde kaç yıl önce olmuştum, çok da iyi bir fiyata ama şimdi değişmiştir... :) Hiç kasma kendini. Geçiyor anlamıyorsun bile. Sadece uyuyorsun (genel anestezi veriliyor...
  13. Deltanteiger

Yok yok yani 17 bin ise asgari ücret, 12 buçuk bizim kira, ondan hesapladım üç kişi yaşıyoruz evde. ona 4.5-5k dedim :)
  14. Deltanteiger

15 Eylül de gireceğim ortaöğretim KPSS'sine. Daha denkliğimi yapmadım.
  15. Deltanteiger

Muafım hocam. 90 kiloysa, 100 kilo ile muaf oldum üç kere muayneden sonra. 1724533898 Yok hocam neredeeee. Zenginlik kim ben kim... O zaman iş bulacağım özel sektörde. 4 buçuk - 5 bin lira katkı sağlarım artık.
  16. Deltanteiger

2023'de mezun oldum ve genel olarak söylüyor, öyle ağzına geleni söylüyor ayağına yani.
  17. Deltanteiger

Dükkanımız için logo tasarlayabilirmisiniz

Kardeşim ben yaparım senin için ama maalesef bedavaya yapamam. O kadar saat ve emek harcayacağım. Ben sana önce DEMO yapayım (imzam ile) sonra bakarsın beğenirsen ücreti konuşabiliriz. Aklına yatarsa bana mesajla ya da buradan ulaşabilirsin. Not: deli bir para istemeyeceğim, belki 500 lira, 1K...
  18. Deltanteiger

Merhaba Selamlar. Bu soruyu 25 yaşında genç bir kardeşiniz olarak yazıyorum. Gece biraz geç oldu ama birazcık acil. Şimdi önce anlamanız için kısaca durumu bir iza edeyim. (Biliyorum acil!! yardım edin!! gibi başlık/yazılar izin verilmiyor DA Forum adminleri ama öyle) Bir saat önce mi ne...
  19. Deltanteiger

Netflix 4.ortak lazım

Okeye dördüncü mü arıyorsun kardeşim, bu ne? :D Şaka bir yana, üye özelliğine göre değişiyor o diye biliyorum. Hayırlısı. :)
Top Bottom