Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Manisa'da okuyacağım, hayat nasıl ?

biliyorum
  2. Dolar Bey

yukarı yukarı yukarı cEvApLaRıNıZı bEkLiYoRuM
  3. Dolar Bey

İzmir'de yaşıyorum puanım Ege'ye de tutsa İzmir'e yakın olduğundan Manisa'ya gitmek istiyorum. Açıkçası ailemden biraz da olsa uzaklaşmak istiyorum en azından farklı ortamlara girerim insanlar tanımış olurum. Sadede geleyim İzmir'de gezecek yer çok gece hayatı olsun sahili olsun mükemmel şehir...
  4. Dolar Bey

Okul müdür yardımcısının tek başına karar verme yetkisi var mı ?

Dün okulda müdür yardımcısıyla koridorda baya bağıra bağıra tartıştık en sonunda bana cevap vermeden gitti. Sadede geleyim gerçekten haklı olduğum konuda tartıştık ve dünden beri ters ters bakıyor. Bende bu bakışların altında kalamıyorum bir yerde patlayacağım. Hocalara saygısız değilim...
  5. Dolar Bey

Kedi kanlı tuvalet yapıyor (acil)

3 aylıkken aldık şuan 11 aylık, ve dişi, ilk günden beri gayet kaliteli mamalar veriyoruz daha önce marka hiç değişmedi (purina) ev yemeği balık et falan hiç yemedi ve kısır değil. Son 2 aydır sürekli ev yemekleri yemek istiyor ama asla vermiyorum. Az önce bahçede sağa sola tuvaletini yapmaya...
  6. Dolar Bey

Kedi kanlı tuvalet yapıyor (acil)

Bengal kedisi var tekirden pek bi farkı yok. Dün kanlı yapıyordu bugün sadece kan yapıyor. Kumu temiz , bahçede dolaşıyor bi köşede deniyor yarım saattir 30 yer değiştirdi her seferinde ya yapamıyor ya da kan geliyor 2-3 damla. Yarın pazar bazı veterinerler kapalı bu saattede gidemem. Ne yapmam...
  7. Dolar Bey

Lisede böyle konular niye var ve niye görüyoruz

Dün yemekhanede arkadaşla oturuyoruz birisi geldi yanımıza oturdu biraz muhabbet ettik ve arkadaş İsveçliymiş ve derslerinde çok zorlandığını söyledi. Sebebini sorduğumda bana orda 11-12. sınıfta görülen konular (Asal sayılar ve çarpanlara ayırma konusu gibi bir çok konu) olduğunu söyledi. Ben...
  8. Dolar Bey

Hızlı Ve öfkeli 10 izlemek için önceki filmleri izlemek gerekiyor mu ?

19 Mayıs'ta sinemasına gideceğim önceki filmlerini çok izlemedim ama genel olarak konusunu ve tüm olayı biliyorum. Marvel gibi önceki filmleri izlemeyip gitsem anlar mıyım filmi ?
  9. Dolar Bey

Her gece istemsiz çok derin uyuyorum çözümü var mıdır ?

Günde 2 saat kadar spor yapıyorum gün içindeki tek spor faaliyetim bu. Ağır spor değil, bisiklet sürüyorum. Bu durum küçüklüğümden beri var, daha önce hiç uyku düzenim ciddi manada bozulmadı genelde 11.30 gibi yatar 8 gibi kalkarım. Bugün okulda 2. ders uyudum (Gece normal uyudum) bir uyandım 6...
  10. Dolar Bey

Bu şarj girişi nedir ?

Eski bir hoverboard var bunu tekrar kullanıcam, fotoğraftaki şarj girişinin adı nedir ?
  11. Dolar Bey

Türk Hava Yolları, yetiştirilmek üzere Pilot arıyor!

Sadece yabancı dil ve boydan kaybettik usta... Dil desen var. (Boy 197)
  12. Dolar Bey

Dil bölümü mantıklı mı ?

Özel okulda 11. Sınıfa gidiyorum 10. sınıftayken istedik açılmadı bu sefer 12. sınıfta açılacak oda kesin yeterli kişi var. Asıl sorum şudur, dil daha kolay bölüm olduğundan herkes tembel öğrenci diye karşılar ama ben öyle birisi değilim. Sınıfta 12 kişi olacak 7'si dil öğrenmek isteyen kalan...
  13. Dolar Bey

Sizce Bilinen Evren'in dışında ne var ?

Biliyorsunuzdur insanlığın gözlemleyebildiği evren'in boyutu 93 milyar ışık yılı kadar (Yani ışık hızında 93 milyar yıl boyunca seyahat etmek anlamına geliyor.) Sonsuz olması beni korkutuyor gerçekten öyle fiziksel bir korku değil yanlış anlamayın bu aşırı büyüklük beni garip hissettiriyor...
  14. Dolar Bey

Yeter Yeter Yeter Mülteciler Artık Gitmeli!

Aga İzmir'de çok var surilerden (İstanbul'a göre yok sayılır ama neyse) Geçen bisikletteyim ışıklarda durdum yola bi sürü çıktı keşke fotoğraf çekseydim en az 10 küsür koca yapılı adamlar ellerinde muhtemelen tiner şişesiyle sam silecekler, korktum orada birileri bana baktı pahalı bisiklet...
  15. Dolar Bey

Ananem inadına oruç tutuyor (Hasta)

Ananem değil ananemin kardeşi oluyor aslında. Zaten aklı başında biri değil biraz deli birisi. Kendisinjn böbrek hastalığı var 4-5 tane ilacı var onlar olmasa rahatsızlığı oluyor 2-3 gün düzensiz alsa doktora gidiyor. Demin okuldan eve geldim baktım oruç tutuyor dedim tutma ilacını iç zaten sana...
  16. Dolar Bey

Tiksindiğiniz dilleri yazın.

Güney Koreliler'in konuşmaları bi acayip oluyor o dizilerini hoşlanmasamda dublajlı izliyorum ağızlarını yayarak konuşuyorlar son harfini yaaa der gibi uzatıyorlar.
  17. Dolar Bey

Kendime uygun saç modeli bulamıuorum.Yardımcı olur musunuz?

Benim kuzenin saçları aynen böyleydi, şimdi düzenli 3'e vuruyor, baya yakışıyor sana uyar mı bilmem yüz yapısıyla alakalı daha çok. Bu saça fazla şekil verilmez gibi yapısı biraz sert herhalde çok uzasa palyaço gibi oluyor. Ya 3'e vurursun rahat edersin ya da pahalı kadın erkek karışık...
  18. Dolar Bey

Raft oyununda teknem adaya takıldı

Raft oynarken adaya çarptım iyi güzeldi ama adaya takılı kaldı daha yeniyim ne yapmam gerek ?
  19. Dolar Bey

Kavgada hangisi suçlu olur yasal olarak ?

Eyvallah hocam bilgiler işime yarayabilir, olayda şahitlik yapacağım ve kurula Pazartesi ifade vercem. Mehmet'in yanındayım şahsen.
  20. Dolar Bey

Taksi 1,3 km de ne kadar yazar açılış 6 tl

İlk içimden sonra oluyor baş çok dönüyor ve tansiyon çok yükseliyor. Arkadaşın yaşadığı normal bende yaşamıştım.
Top Bottom