Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Vazol aroma önerisi yaparmısınız

Maalesef Vozollarda bulunan likitler fazla tatlı ve şekerli aromalar oluyor, Daha önce elektronik cihaz kullandıysanız ve ona benzer bir şeyler arıyorsanız bu imkansız, Aynı şekilde Vozoldan elektroniğe geçip tam bir vozol tadı arıyorsanız buda imkansız. Ancak 20K için Blue Razz İce her zaman...
  2. Dontaçhi

Saçlarınıza nasıl şekil veriyorsunuz?

benim saçlar uzun öyle bi derdim yok canım sıkılınca topluyorum sıkılınca salıyorum barış akarsu gibi dolaşıyorum, öneririm
  3. Dontaçhi

LİKİT ONERİSİ YAPARMISINIZ KAFAYI YİCEM

Puff barlarda kullanılan likitler çok şekerli ve cihazın içerisinde yer alan Buz efektörleri sayesinde bu kadar tatlı ve fresh bir tat geliyor, 50VG-50PG 50MG Salt likitlere sahip kullan at cihazlar, (25K Shisha modelinde nikotin oranı 5MG) Yani demem o ki ne yaparsanız yapın muhtemelen o...
  4. Dontaçhi

Valorant Val152 hatası kaç ay sürer?

Snaptap için bildiğim kadarıyla manyetik switchli klavyelerin driverlarındaki ayarlardan ayarlayabiliyorsunuz. Gerçekten Snaptap için bir şey indirdiğinize emin misiniz? FX'li bir sistemim vardı, Valorant gibi oyunlarda sorun yaşadığımdan Ryzen sisteme geçmiştim ama elimdeki bütçe 2. Ele...
  5. Dontaçhi

Elektronik sigara önerisi

Vozolun Neon modeli çıkalı çok oldu, muhtemelen yakında piyasadan çekerler. Üstüne 12-20-25K da Vista, Gear, Star modelleri çıktı.. Likit doldursanız da aynı ağırlığı yoğun tadı alamazsınız. Salt likit almanız lazım ve kaliteli sağlam güzel salt likitlerin fiyatları tuzlu. Az daha ekleyip...
  6. Dontaçhi

Ücretsiz oyun önerir misiniz?

Warframe Palia Fallout Shelter Brawlhalla The Finals World of Tanks Smite Supermarket Together Fishing Planet Destiny 2 Battlerite Path of Exile Sky: Işığın Çocukları No More Room in Hell Deceit Sim Companies RISK: Global Domination The Walking Dead: No Man's Land Asphalt Legends Unite...
  7. Dontaçhi

Telegram'dan Vozol alınır mı? Alan varmi?

Size özelden mesaj attım hocam, müsait olduğunuzda bakarsınız reklama girmesin diye buradan yazmadım
  8. Dontaçhi

Elektronik sigara alcam yardımcı olur musunuz ?

Şu konulara içmeyin yazan arkadaşlara uyarı vermek lazım. Size ne arkadaşlar? Bunu alacak adam az çok ne zararı var yok bilmiyor mu? Adam alacak ve sizden öneri istiyor sırf şurda 1-2 mesaj atmak için içmeyin diyorsunuz. Ailesi değilsiniz zaten bu adam bu kararı vermeden önce zararına yararına...
  9. Dontaçhi

masterşefe katılsanız ne yemek yapardınız?

Behzat ç menemeni yaparım. Domateslerin Gabuğunu soyarım ki somer şefimin ağzına gayyış gibi gelmesin.
  10. Dontaçhi

Kafayı kazıdım. (SSli)

Kral kalori açığı oluşturup bi spora yazıl bitane insta hesabı açıp reels at hergün sporda şunları yaptım hedefim şu kilo diye hem kilonu verirsin hem instadan yolunu bulursun 😅
  11. Dontaçhi

Hamster Kombat oynayan varsa yardım edebilir mi?

Yandaki Boost seçeneğinde günlük 6 tane saatte 1 alabileceğin enerji fulleme var onları kullan. Aynı sekmede Multitap ve Enerji artırma seçenekleri de satın alabiliyorsun. Günlük şifre ve komboları instagram sayfalarından takip et. Komboların çoğu arkadaş getirme odaklı olsa da her akşam...
  12. Dontaçhi

Yaz Bi Başka Yav....

Evet kardeşim yaz bi başka aynen
  13. Dontaçhi

14 Yaşında garsonluk yapmak ne kadar kazandırır

Kaç saat çalışacağına ve alacağın saatlik ücrete bağlı net bir şey söylenemez
  14. Dontaçhi

LGS Sınavınız nasıl geçti?

15. Dontaçhi

Herkes masaüstünü atsın :D

16. Dontaçhi

STEAM Neden ücretsiz oyunları paralı satıyor

Oyun fiyatlarını steamin belirlemediğini linç yiyerek öğrenince gelen pişmanlık hissi.. Her firma her platformda oyunlarının fiyatını kendi belirler, aracı platformlar sadece oyun satışından kendi politika ve anlaşmalarına göre komisyon alabilir. Atıyorum örnek olarak %5 Steame gider geri kalan...
  17. Dontaçhi

Hangi oyuncu koltuğu almalıyım

Hawk bana kalırsa bu işin Apple'ıdır.
  18. Dontaçhi

Motor kazası yaptım masrafları istemeli miyim karşıdan?

yesin hocam kaldıramayacağın taşın altına yatmasın o zaman alsın ekipmanını geçsin muayeneden öyle trafiğe çıksın tamam bende iyimser bir insanım da trafik bu şakaya gelmez.
  19. Dontaçhi

çekinecek bişey yok hocam senin hatta direkt orada söylemen gerekiyordu masrafları ödeyeceksen polisi hiç karıştırmayalım yoksa tutanak tutalım diye.. Ödemesi lazım hocam sonuçta kusurlu olan karşı taraf direkt kusurun vücut bulmuş hali de karşı adam. Bu kadar ihlal yapıp ben ödemem falan derse...
  20. Dontaçhi

Ödemesini teklif et zaten ya seve seve ya da seve seve ödemek zorunda polise bi gitsen adamın ne kaskı ekipmanı var ne de trafiğe açık bir motoru.. Avantajlı durumda olan sensin zaten burada hata da sende değil.
Geri