Arama sonuçları: *

1. EKRHN

8 Değer Siyasi Görüş Testi

2. EKRHN

AL SAT YAPAN FIRSATÇILAR

Sanane kardeşim ayrıca nasıl emek vermiyorlar 100 stoklu bir sistemi almak kolay mı sanıyorsun asıl sen boş yapma millete laf atma
  3. EKRHN

LGS DE TORPİL OLUYOR MU

Hocam benim bildiğim kadarıyla bir kontenjan var ve o okulu seçen en yüksek puanlı öğrencileri alıyorlar daha düşük puanlı bir öğrenciyi aldıkları zaman sistemde gözükmüyor mu?
  4. EKRHN

LGS DE TORPİL OLUYOR MU

İyi de kafalarına göre istedikleri öğrenciyi alabiliyorlarmı?
  5. EKRHN

LGS DE TORPİL OLUYOR MU

Cevaplar için teşekkür ederim
  6. EKRHN

LGS DE TORPİL OLUYOR MU

Arkadaşlar bir arkadaşımla konuşurken işte lgs de torpil oluyormuş eğer puanın tutmuyorsa bile arada çok fark yoksa istediğin liseye gidebilirsin vs bir şeyler söyledi bana şimdi böyle bir şey oluyorsa nasıl oluyor ya da olabilir mi yani o kişi için birilerinin hakkını mı yiyorlar bu konuyu...
  7. EKRHN

LGS nasıl geçti? ✏️

Dediğim gibi gecen seneki sınavı çözmedim o yüzden yorum yapamam ama inşallah yükselmez
  8. EKRHN

LGS nasıl geçti? ✏️

Bence güzeldi benim gayet iyi geçti geçen seneki sınavı çözmedim ama bu sene bana göre kolaydı
  9. EKRHN

Sizce Türkiye'nin En İyi Başbakanı kimdir?

Tamam hocam da sizce en iyi başbakan kim?
  10. EKRHN

Hocam o konuyu açtığınızdan beri yeni bir başbakan mı geldi ülkeye?
  11. EKRHN

Bazı arkadaşlar yanlış anlayabilir ama erdoğan ülkenin en iyi başbakanlarından biridir.(Bakın başbakan diyorum cb demiyorum.) Ayrıca sizin böyle bir konunuz vardı neden aynı konuyu tekrar açtınız?
  12. EKRHN

Türkiye'nin kurtulması için gereken ilk 3 adım ?

Hocam RTE de ilk geldiğinde ülke çok iyi bir gelişimdeydi ama ülkenin şu anki hali belli
  13. EKRHN

Bence de yeni gelenlerinden RTE den çok farklı bir şeyler yapacağını zannetmiyorum ama inşallah yanılırız.
  14. EKRHN

Hocam fikirlerinize katılıyorum ben galiba sizi yanlış anladım ve kendimi yanlış anlattım bence söyledikleriniz gayet doğru.
  15. EKRHN

Fikirlerinize katılıyorum hocam bende bazı konuılarda böyle düşünüyorum.
  16. EKRHN

Tam olarak nerede haklı bana da söylerseniz çok sevinirim.
  17. EKRHN

Öncelikle ben size RTE yi savunuyorsunuz diye bir şey söylemedim ayrıca rte yi savunan ve ya savunmayan çocuklar alakalı da bir şey söylemedim Ayrıca herkes istediği insanı sevebilir RTE yi çok seven bir insana karşı bir şey diyemem seviyorsa sevsin sevmiyorsa sevmesin bu benim umrumda değil
  18. EKRHN

Hocam dediklerinize son derece katılıyorum zaten bende benzer şeyler söyledim ve inşallah en kısa sürede bunları gerçekleştirebilecek birisi ülkenin başına geçer 1647447736 Ülkenin halinden anlıyordur belki? Ülkenin kötü durumda olduğunu anlamak için kahin olmaya gerek yok. @123kral14 gülmenin...
  19. EKRHN

Ülkede ki en büyük sıkıntı ekonomi ve ülkenin başında ki şahıs arkadaş siyaset yapmayın dediği için ekonomik kısmını söyledim.
  20. EKRHN

1 yeni fabrikalar açılıp üretim artırılmalı 2 topraklarımızdan en iyi şekilde yararlanıp dış ülkelere satış yapmalıyız 3 gelen vergileri devlet yöneticilerinin cebine değil ülke yararına kullanmalıyız
Geri