Arama sonuçları: *

1. Earwven

Nazi Almanyası Yöneticilerinin IQ Seviyeleri

Şu mu https://onedio.com/haber/iq-unuzun-kac-oldugunu-merak-ettiniz-mi-387559
  2. Earwven

Dünya'nın en öfkeli ülkeleri sırasıyla açıklandı !

Hepsi Türkiye :D Ayrıca Jordan basketçi değil mi ya o.O2
  3. Earwven

En sevdiğiniz film ne ?

The Basketball Diaries olabilir, Leonardo'nun oyunculuğunu konuşturduğu bir film kesinlikle. Kaç defa izlediğimi hatırlamıyorum.
  4. Earwven

En sevdiğiniz Türk dizisi hangisi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki veya Hanımın Çiftliği olabilir. Şu anda da Hükümsüz izliyorum, güzele benziyor.
  5. Earwven

tek başına sırt kılları nasıl alınır

Şimdi "bıyıklı adam" gibi ateşi alıyosun kanka-
  6. Earwven

En çok utandığınız an

Küçükken babam, ben ve kuzenim alışveriş merkezine gitmiştik. O zamanlar "cenabet" kelimesinin anlamını sadece şanssız olarak biliyordum. Neyse biz mağazadan çıkarken otomatik kapı bozulmuştu ve açılmamıştı. Ben de bağırarak "ulan bugün de ne cenabetiz he" demiştim... Etraftaki herkes bize...
  7. Earwven

En sevdiğiniz film serileri

Conjuringo.O2
  8. Earwven

içimi dökmek için yazıyorum

Spor yok, eskiden çok fazla vakit geçiriyordum fakat şimdi sınavlardan dolayı vs. çoğunlukla ders çalışıyorum, suyu bol bol içiyorum, beslenmede ise dikkat ediyorum 4-5 ayda yaklaşık 12 kilo verdim Hayır anlatmadım, dediğim gibi fevri davrandığım için kendimi bazen açıklayamıyorum ya da yanlış...
  9. Earwven

En küçük şeyleri bile kafaya takan birisiyim, en küçük olayda bile fevri davranıp onlara zarar veriyorum dolayısıyla aramız açılıyor. Doğru düşünüyorsun cidden hayatımda ailemden sonra en çok vakit geçirdiğim, vakit geçirirken eğlendiğim kişiler onlar. Tavsiyelerin için teşekkür ederim, birinin...
  10. Earwven

Genel olarak arkadaşlık ilişkilerim diyebilirim, gerçekten ailemden bir parça olarak gördüğüm 3 arkadaşım var ve ben hayatımdaki çoğu ilk şeyi bu grupla yaşadım, yaşıyorum da ama bazen nedense hata yaptığımı, onları haketmediğimi düşünüyorum Sanırım artık duygularımla değil de mantığımla...
  11. Earwven

Teşekkür ederim hepinize, ne zaman moralim bozuk olsa Billy Raffoul - Easy Tiger dinlerim, size de tavsiye ediyorum bi bakın isterseniz.
  12. Earwven

dediğim gibi sadece içimi dökmek için yazıyorum, son zamanlarda kendimi fazlalıkmış gibi hissediyorum, çevreme sadece zararmışım gibi hissediyorum, en yakın arkadaşımla arama başkası girdi ve sanırım artık yeni kişi benim yerimi aldı, çevremdeki çoğu arkadaşımla arama mesafe girdi, bazen hiç...
  13. Earwven

Sizce Playlistime Eklemem Gereken Başka Şarkı Var mı?

Benim playlistime baktığına emin misin :D 1644008461 Ben eski şarkıcıları/grupları daha çok beğeniyorum ya.
  14. Earwven

Sizce Playlistime Eklemem Gereken Başka Şarkı Var mı?

https://open.spotify.com/playlist/6NljPtE9W66liDLInKIk8u?si=4f298d97d52b4944 Genel olarak Anadolu Rock ve Pop dinliyorum. Ayrıca isim önerilerinize de açığım.
  15. Earwven

XBox Game Pass Oyunlara Erişemiyorum

Dostlar yaşım 17 (Çoğu uygulamada 1997 doğumlu yapıyorum sıkıntı çıkmasın diye). Neden Xbox game passde oyun aratırken şöyle bir hata alıyorum? Ayrıca FH 4'te bir yere girmeye çalıştığımda yine aile güvenlik sorunu çıkıyor,giremiyorum. Nasıl çözerim bunu?
  16. Earwven

Öğretmenim sürekli bana karışıyor ne yapmalıyım?

Wattpad değil kanka burası
  17. Earwven

İNTEL ALMAYIN İSRAİL MALI

ABD
  18. Earwven

Öyle deme hocam onlar din kardeşimiz (!) :D
  19. Earwven

Geçenlerde 10 LT kola aldım ve tahmin et ne yaptım ? Yola döktüm :cool:
Top Bottom