Arama sonuçları: *

1. Efe Gaydal[Unofficial]

Kopya Çekip Yakalandim, Dayagi Baskasi Yedi

yil 2005 kimya dersinden yazilidaydik musa hoca en sert hocasiydi okulun bende bi suru kopya hazirlamistim sinav baslamisti bende kucuk kucukkagitlar vardi baktigim kagidi on siraya dogru atiodum musa hoca geldi on siraya dogru egildi yerden bisiler topladi sonra bunlar ne hayvandiyip ferhatin...
  2. Efe Gaydal[Unofficial]

1.000.000$ CASH ile Uyanmak

pavyonda ezerim
  3. Efe Gaydal[Unofficial]

Bu siteden steam hesabı alınır mı

oda bi secenek ama calinti hesap satan kisilerde var cogunlukla
  4. Efe Gaydal[Unofficial]

Abdyi işgal etme planım

bilmem bakalim gelebilir
  5. Efe Gaydal[Unofficial]

Bu siteden steam hesabı alınır mı

internette satilan steam hesaplari genelde çalıntı oluyor belli bir süre sonra gerçek sahibi şifreyi degistirince gidiyor onun yerıne game pass vb. alarak oynayabilirsiniz
  6. Efe Gaydal[Unofficial]

Abdyi işgal etme planım

evet sayın donanim arsivi halkı ve konu dışı generalleri size amerikayı nasıl işgal edebileceğimizi açıklayacağım. Deep webdeki bilim adamlarıyla konuştum helal qnq dediler sonra deep webden banladılar ve evime füze yolladılar demek ki planımdan korkuyolar. şu an gizli bir sığınaktan yazıyorum...
  7. Efe Gaydal[Unofficial]

Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz

valla ben kimseyi reportlamiyomda beni cok reportluyolar herlade 6 warnım olmus hepside uygunsuz biseylerden
  8. Efe Gaydal[Unofficial]

Sigara paketinden android yapma rehberi

2 yil once vermisti baya oldu ya maalesef hocam
  9. Efe Gaydal[Unofficial]

reis malzemedenmı caldın bune
  10. Efe Gaydal[Unofficial]

Kaçak hocam yurtdisindan bi arkadas getirdi sagolsun 20 kartonda bana verdi
  11. Efe Gaydal[Unofficial]

Paketlerin hepsini saklıyordum, internette biraz bakıyım dedim neler yapmış millet, herkes masa ev falan yapmış bende farklı bişey olsun istedim bunu yaptım, 1,5 saat kadar uğraştım, ama daha 15-20 tane falan paket arttı onlarıda kullanmak istiyorum, modifiye yapmak istiyorum ama nasıl bişey...
  12. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde mazot nasil yapilir

yok hocam maalesef cekilis aile kültürümüze aykiri
  13. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde mazot nasil yapilir

hocam su aralar biraz işler yogun ama elimden geleni yapiyorum bakalim hocam bilemeyiz bi düsüneyim cozum uretmeye calisicam
  14. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde mazot nasil yapilir

Artan fiyatlar hepimizin malumu çoğu vatandaş arabalarını çıkartamıyor. Tarif 10 lt. yağ içindir daha çok veya az yaparken ölçüleri orantılı olarak değiştirebilirsiniz MALZEMELER 10 LT BİTKİSEL YAĞ 2 LT METANOL 50 GR KOSTİK 1 ADET DERECE YAPIMI 50 gr subkostik ( boncuk kostik olarakta bilinir...
  15. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde kola nasıl yapılır

yok hocam bu tarifi bana colanın ceosu ozel atti cok severim kendisini bak sakin baska yerde paylasma
  16. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde kola nasıl yapılır

eger kokainli kola istiyorsan onunda tarifi var elimde gondereyim 1 ons (28 g) Kafein sitrat 3 ons (85 g) sitrik asit 1 ons (30 ml; 1 ons) vanilya yağı 1 kuart (946 ml; 33 ons) misket limonu suyu 2.5 ons (71 g) "Lezzet," mesela, "Karışım 7X" 30 pound (14 kg) şeker 4 ons (118.3 ml; 4.2 ons)...
  17. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde kola nasıl yapılır

dene reis nebilim ben kola tarifi verdim
  18. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde kola nasıl yapılır

İŞTE İLK KEZ ÇÖZÜLEN FORMÜL KOLANIN HAZIRLANIŞI 1.MEYAN KÖKÜ SUYU 1 LİTRE 2.SODA 2 ŞİŞE 3.TUZ 1TUTAM 4.KARBONAT 1 KAŞIK 5.VANİLYA 1 CAY KAŞIĞI 6.LİMON ÇEYREK LİMON SUYU 7.KEKİK SUYU 1 KAŞIK ŞİMDİ EVET COLANIN YILLARDIR SAKLANAN FORMULU BU İŞTE KARIŞTIRIN VE BEKLETİN SOĞUK İÇİNİZ.... TAMAM...
  19. Efe Gaydal[Unofficial]

Yilin ilk döner konusu

Top Bottom