Arama sonuçları: *

1. E

Karın Guruldaması Yaşayan?

bu tek haftalık bir şey değil yemek yiyip gittim yemeden gittim sadece su içerek gittim her seferinde guruldama oluyordu ama ortalama ses çıkartıyordu en çok ses yemek yediğimde çıkmıştı sınıf inlemişti ayt denemesinde erken çıkmak zorunda kalmıştım arkamda ki kız bi bakış atmıştı sanki osurduk...
  2. E

(güncelleme) bugün tekrar denemeye girdim taktiğini buldum olayın duvar kenarına geçin mümkünse bacaklarınız bir tarafa karnınız bir tarafa uzanın nasıl diyim z şekline bürünün rahatlamaya çalışın hiç bir şeyo lmuyor bugün denendi onaylandı
  3. E

geçenlerde denemeye girdim 2 dakika da bir ufak ufak sesler çıkıyordu denemedende çıkamıyorum kaldım öyle su içtim herşeyi ypatım geçmiyor tam denemenin bitmesine 10 dk kala bir ses çıktı ama inanamazsınız sınıf inledi yemin ederim o akdar utanç vericiydi ki
  4. E

Nasıl galatasaray gibi başarılı olabiliriz?

malum kişilerle işbirliği yapman lazım sana ne kadar yarar bilmem
  5. E

Arkadaşlar eski flörtüme hediye almam lazım yardım edin

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html al kardeşim motoru soğutur
  6. E

Dertleşmek için falan

7. E

Donanım arşivi forumdan neden ceza aldım?

spamdan
  8. E

Dolandırılma mesaji aldım ne yapmalıyıö

doğru mesaj kardeşim ben yazmıştım yeni mi gelmiş
  9. E

1 haftada ingilizce nasıl öğrenirim

duolingo da düzenli şekilde halledersin hocam seni telefondan maillerle taciz ediyor haberin olsun
  10. E

Yılbaşı kutlamak günah mı?

noeli de yılbaşını da kutlamak neol şapkası da takmak başka dinlere benzeyeceğin için caiz değildir islamda başka dinlere benzemek kesinlikle yasaktır o yüzden sorunun cevabı evet ( bu yazıyı dindarlar için yazdım evde oturup namaz kılmayıp müslümanım diye geçinenler üstüne alınmasın)
  11. E

Saçımı kötü hisediyorum

her gün yıka
  12. E

Abimin kütüphanesinden oyun oynamam kul hakkına girer mi?

yok kardeşim girmez kesin info
  13. E

Duvarda Garip Bir Böcek Gördüm

Şeffaf aynı kurt boyutların dümdüz garip bişey eleman diliyle duvardan duvara gidiyordu annemin telefonuyla video çekmiştik bende değil Şuan yarın atarım normalde böceklerden fazl korkan birisi değilim ama diliyle yürüyen ilk defa görüyorum
  14. E

Duvarda Garip Bir Böcek Gördüm

duvarda kurt gibi aynı değişik sülüğümsü bir şey vardı diliyle hareket ediyordu bildiğiniz dilini çıkarıp ilerleyip geri sokup geri çıkarıyordu videosunu da çektim atarım az sonra bir fikriniz var mı ne olduğu hakkında tedirgin oldum
  15. E

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

femboy avlayan olabilir miyim hocam
  16. E

Almanya yolculugumda yasadıklarım ve basıma gelenler

babamın okula gitme anıları
  17. E

17 Yaşındayım ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

fırat sobutaydan kurtul ruhi izlemeye başla
  18. E

Romantizm dram anime önerisi

bitirdim de bir tık klişe geldi bana konuyu açtığımdan beri çoğu romantizzmi bitirdim öneri istersen yazabilirim
Top Bottom