Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Edebiyat / Türkçe sınavından zor forum.

Kulübe hoşgeldin.
  2. Enivici Vokke

Biber Gazı Taşıyan Var Mı

İşe yarayıp yaramadıgını nası test etcez
  3. Enivici Vokke

ChatGPT çalışmıyor yardım

Yaw sabaha odev yapmam lazım ne zaman gelecek bu :D Gemini de pdf mdf ekleyemıyom 1735243074 Bu chatgpt duzelmeyecek mı arkadaş telefonda da çalışmıyor
  4. Enivici Vokke

ChatGPT çalışmıyor yardım

Şöyle bir ekranda kaldım bir şey yazsam da gönderemiyorum, mesaj geçmişim çıkmıyor hiçbir şey yok. Arkadaş giriyor onda çalışıyor ne yapmam lazım?
  5. Enivici Vokke

Kapalı kedi tuvaleti önerisi

Hocalar kedi besleyip kapalı kedi tuvaleti kullananlardan öneriye ihtiyacım var. Kedim dişi ama biraz obez 6-7 kilo. 500-600 liraya bir tuvalet kabı almak istiyorum ama geniş olsun istiyorum. Şu linkini attığım ürünü bulabildim en büyük. Ürün ölçüleri En: 38,5 Genişlik : 60 Yükseklik: 40,5...
  6. Enivici Vokke

Merhaba dh forum iyi akşamlar

(Konuyu okuyanların %90 bakire)
  7. Enivici Vokke

Takılıyorum reis millet abuksubuk konualrı sıcak fırsatlar kategoriisne açıyor da
  8. Enivici Vokke

Neden sıcak fırsatlara açmadın konuyu kardeşim?
  9. Enivici Vokke

Şoray Et ve Sucuk Tek tırnaklı Et Tespitii

Tadı nasıldı
  10. Enivici Vokke

Şoray Et ve Sucuk Tek tırnaklı Et Tespitii

Adana Adana Adana Adana Adana
  11. Enivici Vokke

Asgari ücrete günde 8 saatten fazla işçi çalıştırmak legal bir şey mi?

Küçük bir yerde yaşıyorum ve çok fazla iş imkanı yok. Yaz tatilinde çalışacağım sadece, deneyimli bir garsonum. Etrafımdaki hemen hemen her yer asgari ödüyor ve 9-10-12 saat çalıştırıyorlar. 1722893840 İsim veremeyeceğim, kusura bakma.
  12. Enivici Vokke

Otel 1722893472 Birçok kurumsal yer, atıyoruım cart curt pizza internette iş ilanı yayınlıyor günde 10 saat asgari ücret diye. Bunlara hiç mi bir el atılmıyor? Gittiğim kurumsal yerler de 10 saat asgari ücret diyorlar. Sorsan 2 saati çok yoğun geçmiyormuş mola gibi geçiyormuş. :D Ayakta dikilip...
  13. Enivici Vokke

Çalışıyor olduğum yer günde 10 saat, haftada 6 gün asgari ücrete çalıştırıyor. Gareonluk işi. Sadece burası değil civardaki çoğu kurumsal mekan asgariye günde 10 saat çalıştırıyor ve rahatça internete ilan verebiliyorlar. Saatlik olarak asgari ücretin altında bir ödeme yapıyorlar. Bu legal bir...
  14. Enivici Vokke

KONYADAKI MUSTAFA BUYUKKAPLAN LISESINI ONERIR MISINIZ

isimlere bak .D
  15. Enivici Vokke

İşin olsun sitesinden aradılar ama telefonu açamadım

3-5 yere başvurmuştum sabah şimdi aramışlar da lavabodaydım açamadım, geri ararlar mı sizce? İşin olsun üzerinden aradıkları için geri arayamıyorum da 0216 numarası. :(
  16. Enivici Vokke

Kediye sakinleştirici vermek zararlı mı?

Başka vet aradım onlar da narkoz yapıyorlar. :D Kimse çıkıp da evet bu zararlı, hayvanınıza zarar veriyoruz gelin tıraş ettirin demez ki. Çoğu tıraşı şart koşuyor.
  17. Enivici Vokke

Kediye sakinleştirici vermek zararlı mı?

Kediyi tıraş ettirdim de vet sakinleştirici olmadan tıraş etmiyoruz dedi. Ben de defalarca narkoz istemiyorum, zararlı vs. dedim. O da merak etme narkoz vermiyoruz bu sakinleştirici dedi, narkozdaki o zararlı organlara zarar veren madde yok dedi kabul ettim. Az yaptı zaten onu da kıpırdıyordu...
  18. Enivici Vokke

Aşık olduğum kızı nasıl unutabilrim

7 sayfa mesaj loading.
  19. Enivici Vokke

"Konu Yükseltme" butonunu ne sıklıkla kullanmalıyız?

Günlük kullanım limitin kısıtlı. İstersen 5 dkda bütün haklarını bitir istersen bütün güne yay. Hangisi mantıklı geliyorsa sana.
  20. Enivici Vokke

Çağdaş yunan dili okunur mu?

Doğru :D
Top Bottom