Arama sonuçları: *

1. Ensar

Direksiyon sınavından kaldım

Boş verin hocam, moralinizi bozmayın; ikinci seferde geçersiniz. Şu park olayındaki (içeride 2) manevra hakkı saçmalıktan ibaret. Sürücü bir kez fazla manevra yapsa ne olur, yapmasa ne olur? Zaten ezbere yaptırıyorlar. 2. sınavdan önce bir ders daha almanız gerekiyor. Kısacası, stres yapmayın...
  2. Ensar

Az önce 40.000TL dolandırılıyordum.

Araç satışında falan bu yöntemi duymuştum ama telefon satışında İlk defa duydum. Neyse ki anlamışsınız.
  3. Ensar

Olaylar olaylar (06.30.2024)

Konu açıldığında okumuştum, zaman gerçekten hızlı geçiyor. Son durumun olumlu olmasına sevindim. Evlilik görüyorum. 😅
  4. Ensar

Nereye şikayet edebilirim?

O işler öyle olmuyor ama siz bilirsiniz.
  5. Ensar

18 Yaşındaki Birine Asgari Ücret Verirler Mi

Niye verilmesin? Eski çalıştığım yerde 15 yaşındakiler bile asgari ücret üstü alıyordu. Özellikle hizmet sektörü biraz yorucu oluyor ama asgari ücret üstü alabileceğin işler bulabilirsin. Mahalle arasında küçük bir lokantada alamayabilirsin ama biraz daha büyük ve kurumsal restoran gibi yerlerde...
  6. Ensar

Hayatta En Büyük Pişmanlığınız

Hangisini yazayım bilemedim. 😔
  7. Ensar

kiracımın kirası ucuz mu zam yapmalı mıyım?

3 bin lira kira genel olarak günümüz için az ancak neresi olduğunu belirtmemişsiniz. Örneğin, İstanbul'da kiralar 15 binden başlıyor ama küçük bir şehirde yarı fiyatı belki de daha düşük olabilir. Bazı arkadaşlar şu kadar yap, bu kadar yap diye yazmışlar, bilmiyorsanız yazmayın, insanları yanlış...
  8. Ensar

Atatürk filmini bilgisayardan izlemek?

Nereden indiriliyor özelden yazabilir misiniz? Merak ettim. 😁
  9. Ensar

Atatürk filmini bilgisayardan izlemek?

Hocam, o ne oluyor?
  10. Ensar

Evde tekim aktivite önerisi

Siz de ayna karşısında sesli soru sorup cevap veriyor musunuz?
  11. Ensar

Evde tekim aktivite önerisi

Hocam, arada kendi kendime konuşuyorum, normal mi? Sohbet ettiğim kişide çok iyi çocuk. 😁
  12. Ensar

Pazartesi iş görüşmem var.

Hocam, umarım olumlu geçer. Yeni işinizde başarılar.
  13. Ensar

Kardeşim maalesef ki bir hırsız

En iyisi bir uzmana danışmak.
  14. Ensar

Kardeşim maalesef ki bir hırsız

Bir ara markette çalışıyordum, çalınanların bir kısmını maaşımızdan kesiyorlardı. Bunu söyleyebilirsiniz, empati kurmaya çalışsın. Dövmek yerine karşınıza alıp konuştunuz mu? Neden yapıyor, heyecan olsun diye mi? Sanırım en iyisi bir psikoloğa götürmeniz olur.
  15. Ensar

Gececi tayfa geceye bir söz bırakın

"Ertelemek, yaşamı kaçırmaktır."
  16. Ensar

En sevdiginiz cikolata nedir

Şimdilik aklıma gelenler bunlar:
  17. Ensar

İsmek'in Cisco işbirlikli sertifikaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben de merak ediyorum.
  18. Ensar

Cs2 den haksız yere ban yedim?

Ben bu ayarı açık kullanıyordum. Kapatayım mı? Bir sıkıntı olur mu?
  19. Ensar

Milli Savunma Bakanlığından "Sefer Görev Emri Tebliği" belgesi evime geldi

İnternette seferberlik ve savaş halinde bu belge gelebilir diyor. En iyisi şubeye gidip görüşmeniz.
  20. Ensar

Kredi kartı ile ehliyet harç ücreti nasıl ödenir?

İnteraktif vergi dairesinden ödenebiliyor diye biliyorum. Buraya da bir bakabilirsin.
Top Bottom