Arama sonuçları: *

1. ErcüCeran

canlı derste kaç kişisiniz

71 kişiyiz bazen 77 oluyor.
  2. ErcüCeran

Tapatalk vip aldım gelmedi

Oldu mu yaptınız mı ?
  3. ErcüCeran

Ayrı ayrı aldığım sistemi nerede toplatırabilirim?

Ne zaman derseniz ben hergün buradayım.
  4. ErcüCeran

Ayrı ayrı aldığım sistemi nerede toplatırabilirim?

Eğer elinizdeyse hemen yardımcı olalım yapalım isterseniz ?
  5. ErcüCeran

İlginç Bilgiler? [1]

Yapamazsın ev değil saha büyüklüğünde olsa bile yapamazsın hatta deneyi var mhytbustersda denemişlerdi yapamadılar.
  6. ErcüCeran

Mouse'un yapış yapış olmasını nasıl engelleyebilirim?

Bazı insanların eli çok terler normalde el içinde avuç içinde ter bezi yoktur ama tabii ki bu değişkenlik gösterebiliyor üstelik çoğu kişide var sizde de olduğu gibi bununla ilgili ilaçlar var sadece mouse için değil tüm hayatınızı etkileyebilir çoğu insan bunu önemsemiyor elinde paçete ile gezen...
  7. ErcüCeran

Mouse'un yapış yapış olmasını nasıl engelleyebilirim?

Sürekli silmek lazım ya da çok rahatsız oluyorsanız bazı mouseların dokusu yapış yapış olmasını engelliyor onlara bakabilirsiniz
  8. ErcüCeran

Gideceğimiz lise ne zaman açıklanır ?

Yaptığın puanın bir önemi yok ya da yanlışın önemli olan hangi yüzdelik dilimde olacağın yani sıralaman. Yani tercih yaparken de yüzdelik dliime bakarak tercih yapacaksın.
  9. ErcüCeran

Evet her zaman o aralık sıkış tıkış olmuştur zaten. Yıllardır bu böyle. Bilgisayar için zaten puan geldikten sonra az çok hangi liseye gideceğin belli olur yüzdelik dilimine göre. O zamanda da alınabilir
  10. ErcüCeran

Tamam 16 Temmuz'da açıklanır, tercih yapılır 31 Ağustos'ta okullar açılacak sonuç olarak daha sizin açıklandıktan sonra kayıt yaptırmanız gerekecek iş uzun bir de başka şehirde lise kazananlar şehirler arası seyahat yapacak derken çok uzatmazlar. Bence 10 Ağustos'tan önce açıklanmış olur.
  11. ErcüCeran

Zannımca bir iki hafta içinde ama ne zaman açıklanacak sınav ?
  12. ErcüCeran

Ev nasıl soğutulabilir

Vantilatör sürekli soğuk suya kafanı sokmak bilmiyorum başka çaresi
  13. ErcüCeran

20lik Diş

Viski değil rakı lazım ama yutmayacaksın sek al ağzına dişlerinde beklet :D Töbee ne anlatıyorum sen bir diş hekimine git kardeşim sana güzel bir ilaç versin buradaki herkesten daha yardımcı olur sana eminim ki
  14. ErcüCeran

20lik Diş

Dişçiye git :D Rakı içerlermiş geçsin diye zamanında :D Şaka maka sen yarın dişçiye git ilaç al diş ağrısı bir şeye benzemez.
  15. ErcüCeran

OTRİVİNE

Otrivine bağımlılık yapmasından ziyade uzun kullanımda nefes almanızı sağlasa da N. Olfactorius'un uçlarına zarar verebildiği gibi koku reseptörlerini tıkayabildiği için koku alma duyunuzu kısmi kaybetmenize neden olabilir. Tabi bu dediğim uzun kullanımda unutmayın!
  16. ErcüCeran

Şınav çekerken zorluk

M. Pectoralis Major ve M. Triceps Brachii kaslarınızı geliştirmeniz şınav çekmenizdeki ana etken olacaktır
  17. ErcüCeran

Havuza gitmek

Denize git kardeşim deniz iyidir
  18. ErcüCeran

çekiliş videosu paylaşmak yasakmı

Valla bro yasaksa kaldırılır yani öyle bir kural var mı bilmiyorum ama sen yine de atmak istiyorsan at
  19. ErcüCeran

çekiliş videosu paylaşmak yasakmı

Nerede paylaşacaksın ?
  20. ErcüCeran

Bu PC kaç para eder?

Sen koy yüksekten 1500 1700 civarı pazarlıkla 1000in üzerinde bırakırsın
Top Bottom