Arama sonuçları: *

1. Erdem Salih Taşcı

Ps3 kullananlar yardım

720p. 4K televizyonun varsa görüntü bulanık gözükür ve zamanında satma nedenimdi.
  2. Erdem Salih Taşcı

Bisikletimi bisikletçiye götüreceğim. Ne kadar tutar?

İç lastik 50 - 100 arasında değişiyor. İnternetten direkt kutu halinde zincir yağı alsan uzun yıllar gider sana. WD-40. Vites ise ne dediğini anlayamadım. Fakat bisikletçiye götürürsen emin ol ağır kazık yersin evde kendin bisikletin bakımını yapmak kesinlikle çok daha karlı.
  3. Erdem Salih Taşcı

2010-2015i hatırlatan şeyler

Pes 2013, Metin 2, Ceza.
  4. Erdem Salih Taşcı

Silindi

tosla al? papara lite veya ininal sakın uğraşma ikisi de tosla kadar iyi değil. Herhangi bir şok veya d&r'dan alabilirsin 10tl fakat 10tl'yi geri iade ediyor üstüne ilk alışveriş 10tl daha veriyor yani tosla alınca 10tl kâr'da oluyorsun. steam cüzdan kodu da bir seçenek 50tl verip kesintisiz...
  5. Erdem Salih Taşcı

Atatürk Dönemi Çarşaf/Başörtüsü yasak mıydı?

O kadar şey arasından bunu ilk defa duyuyorum. Böyle bir şeyi hiçbir yerde görmedim.
  6. Erdem Salih Taşcı

Lise İngilizcesi ile Oyun Oynanır mı?

Dediğin şeyler net bir seviye belirtemiyor. Denemeden bilemezsin açıkcası. Eğer indirip sonra ingilizce yetmediğinden oynayamadan silmek gibi bir şey yaşamak istemiyorsan youtube'da oynayacağın oyunun full game walkthrough videolarından diyologlarına da bakabilirsin.
  7. Erdem Salih Taşcı

Bir oyunda öncelikle hangisine önem verirsiniz?

Hikayesi ve Oynanışı. Hikayesi olmadan oynanışı ve grafiği olursa Just Cause tarzı şehirde dolaşırım anca. Oynanışı olmadan hikayesi ne kadar iyi olursa olsun eziyet gibi geliyor. Oynayanları izlerim o durumda genelde. Fakat grafikleri 1990'lardan kalmadığı sürece benim için hiçbir sıkıntı yok.
  8. Erdem Salih Taşcı

Türkiye, Dünyaca ünlü jet firmasını satın alıyor!

Başlık neden clickbait gibi :D?
  9. Erdem Salih Taşcı

Pendik'te geçinebilir miyim?

Kurtköy'de Yenişehir ve Çamlık civarlarında kiralar bence gerçekten çok pahalı. Zira buralar biraz sakin, oldukça site olan yerler. Buralarda kiradan dolayı çok geçinemezsin. Hem de buralar havaalanına çok yakın yerler. Kaynarca, Dumlupınardır vb. diğer yerleri hiç bilmiyorum.
  10. Erdem Salih Taşcı

Sizce Kudüs Nerenin Başkenti?

Tarafsız :d? İsrail'indir. En azından Filistin gibi çocukları medyaya kendilerini masum ve ezilen gibi göstermek için kullanmıyorlar.
  11. Erdem Salih Taşcı

300 tl ile ne yapılır

Death Note'in 12 kitaplık manga setini alabilirsin. Az önce hesapladım toplamda 190TL ediyor amazon'da. Her biri de 200 sayfa dersek 12 x 200= 2400 sayfa ediyor. Bence kesinlikle değer. Geriye kalan 110 lirayı da ye derim. Bi süpermarkete gir istediğin aburcuburlari ve içecekleri dolabına...
  12. Erdem Salih Taşcı

En çok çıkmasını beklediğiniz oyun ?

Elder Scrolls 6 ve Yeni Batman Arkham tarzında Batman oyunu olabilir.
  13. Erdem Salih Taşcı

Dinleri ve inançları araştırmaktan yoruldum

İnsanın her şeye bir cevap isteyip de bulamamasından dolayı dinler ortaya çıkmıştır zaten. Yoksa neden her din insanın açıklayamadığı ve bilemediği ölümden sonrasını veya kendilerini kontrol eden şey olarak gördükleri "ruh" gibi metafizik konuları ağırlıklı olarak ele alır? Nedenini ise...
  14. Erdem Salih Taşcı

Bir çocuğun dini olması normal mi?

Sen söyleyene kadar hiç emin değildim şimdi emin oldum sağolasın.
  15. Erdem Salih Taşcı

Beyin göçü vatan hainliği mi?

Ben bir alanda gerçekten yetenekliysem ve kendi ülkemde bile bana değer verilmiyorsa ben niye burda durayım? Tabii ki de bana daha çok olanaklar sağlayan, projelerime daha çok destek veren ve hem de daha iyi anlamda yaşayabileceğim yere giderim. Tabii ki de vatan hainliği falan değil. Vatan...
  16. Erdem Salih Taşcı

Ateist vs Deist Hangisi?

Deizm'de daha iyi kampanyalar olduğunu söylüyorlar.
  17. Erdem Salih Taşcı

Ülke Yönetimlerindeki "Din" Sorunu

Senin kitabının emrettiği devlet kusursuz olacak diye bir kaide yok. Ben günümüz dünyasına bakarım. Hangisi uygunsa onu seçerim. O kadar. Ama bu yüzyılda gaza ve cihat anlayışı benimsemek kadar saçma bir şey olamaz. O dediğiniz kavramlar en az 600 yıl öncesinde kaldı. Bunu kabullenin. Hayır...
  18. Erdem Salih Taşcı

Telefondayım bilgisayara geçince cevap veririm diye düşünüyordum da vazgeçtim. Şimdi veriyorum. Sanırsam senin istediğin şeriat devleti 7-8.yy'lardan kalma gaza ve cihat anlayışı ilk öncelik haline getirilmiş savaştan savaşa koşulan bir devlet. Yanlış mıyım? Kaldı ki yine bu devletler de o...
  19. Erdem Salih Taşcı

Bana "her şeyiyle kusursuz" bir şeriat devleti gösterebilir misin? Şimdiki zamanda veya geçmişte. Fark etmez.
Top Bottom