Arama sonuçları: *

1. E

Sosyal taciz ve zorbalik ile suçlandım

Yok hocam zaten yazdığım tarihte de dediğim gibi engelledim geçtim sonrasında unuttum ama ilk başlarda korkmuştum yalan yok
  2. E

Hayır aramadilar
  3. E

Engelledim geçtim zaten birdaha da iletişime girmedim onlarla
  4. E

Dava yada polisle ilgili bir olay yaşamadim hayatım boyunca ve bunu görünce korktum çünkü tanımadığım bir avukat gibi yazan adamdan mesaj almıştım ve dava açtığını yazıyordu , Ve böyle bir resim falan atınca çok inandırıcıydı ne yapayim
  5. E

5 gün oldu hiçbir şey yok zaten numaram benim değil ailemin üzerine ve e devletten sorgulama yaptığımda dava sorgulama bölümünde hiçbir şey çıkmıyor. Başka bir bakılacak yer var mı
  6. E

Valla hocam aliem zaten mahkeme,vs konularda çok hassas ,işin tazminatında değilim zatende bir şey olmadığı için çok sevindim
  7. E

Valla yazdığı numaradan , attığı yazıdaki verdiği numarayı falan engelledim ve dediğim gibi beni arayan ve "sizi avukat birisi arayıp para istedi mi" diyen adamı da engelledim ama o niye böyle bir şey deyip beni aradı anlamadım acaba dolandırıcılar birimiydi
  8. E

Numara annemin üstüne ve onun e devletinden dava dosyası sorgulamaya girdiğimde bir şey gözükmüyor.
  9. E

Yok onu demiyorum, hani e devlete gir sorgula diyorsunuz ya numaram zaten benim değil nasıl bana açıyorlar
  10. E

Bir erkek profiliydi sadece
  11. E

Yok hocam profili öyle birine benzemiyordu
  12. E

Arkadaşlar az önce birisi aradı ve bana sizi arayıp para isteyen bir avukat oldumu ,para gönderdiniz mı dedi. Hayır dedim ,siz kimsiniz dediğimde seni alakar etmez dedi bu neydi şimdi
  13. E

Teşekkürler yorumlariniz için
  14. E

Böyle bir adam varmış ama , gerçekten o mu bilmiyorum
  15. E

Hocam tek kullanımlık atmıştım zaten ama farklı bir telefondan çekmişler fotoyu ve zaten ben 18 den küçüğüm ve karşı taraftaki de 18'den küçük 1719770784 Ad-soyadımı ve nerede yaşadığımı bilmiyordu
  16. E

E devlet hesabım yok , peki benim adıma nasıl açıyorlar , ismimi falan bilmiyorlar
  17. E

Engelledim zaten şu an da gerçek olmaz inşallah
  18. E

Dava dosyası sorgulamaya girdim ailemin e devletin ve bir sonuç gözükmüyordu hemen gözüküyormuki
  19. E

Küçüğüm falan filan birşeyler dedim ama görüldü atmadı 1719749801 Numaranın kayıtlı olduğu e devlet üzerinden mi 1719749863 O hazırlamış olduğu dava dosyası çok iyi bir şekilde hazırlanmış,gerçek gibi ama
Top Bottom