Arama sonuçları: *

1. FR13NDSLX

3 Aylık nitroyu kaça satmalıyım?

Sunucu sahipleri toplu bir şekilde 3 de 1 fiyatına alıyorlar. 100tl ye satması mümkün değil.
  2. FR13NDSLX

Vozol 25k Ve Star 20k

20k 25k olayı yalan. İçinde ki likit 1ml arttı diyr 5k vermiyor. Kozmetik ve iç malzeme olarak hangisi güzelse onu alın. Likitini pamuğu yıkayıp tazelersiniz.
  3. FR13NDSLX

Sınıfta keko biri ile tartıştım

Show tv de devamını izlemeyiz umarım. Onu uyar kavga edersek sabıka veya okuldan atılmak gibi bir durumun yaşanacağını belki ikna olur. Yoksa bunlar yılan gibi yapılanı unutmaz.
  4. FR13NDSLX

Cosplay Yapan Kızın Hesabını Kaybettim

Merak ettim takibe alıyorum.
  5. FR13NDSLX

Cosplay Yapan Kızın Hesabını Kaybettim

Adama bak cosplay gurmesi gibi çat 3 tane karıyı attı 1736087743 Oğuzhan aramayı bırak deli olursun 😁 şaka bir yana tekrar karşına çıkar.
  6. FR13NDSLX

Marangozcuya yaptırdığım bilgisayar masası nasıl?

Üst tabla güzel duruyor. Kasa ile sağdaki monitörün yerini değiştirirseniz kablolar monitör arkasında saklanabilir ve bükülmez. 1735394210 2. Masayı 3k dan satan satıcılar oluyor. Kesinlikle öneririm masif ahşap olduğu için üstüne yatsan bir şey olmuyor (ayaklar sağlam olmalı)
  7. FR13NDSLX

Marangozcuya yaptırdığım bilgisayar masası nasıl?

Biraz pahalıya yaptırmış gibisin. Hayırlı olsun çekmeceleri tek renk yeni tasarım yapmanı önerirdim.
  8. FR13NDSLX

LETGO BU KİŞİ DOLANDIRICI MI?

Dolandırıcı diye bağırıyor.
  9. FR13NDSLX

Technopat sosyal 1 ay ceza verdi

niye seni orada susturdular diye öfkeni mi yöneltiyorsun. İyi yapmışlar
  10. FR13NDSLX

Technopat sosyal 1 ay ceza verdi

Bizene ve bu konu hakkında ne yapabiliriz? 1734935378 Burası için soruyorsan technopat ın daha sosyal eğlenceli ama daha az bilgili hali. Fırsatlar daha fazla oluyor.
  11. FR13NDSLX

Firmaların Haksız Zamlarına Karşı Ne Yapmalıyız?

Her sene aynı durum. Bizim vatandaşlarımızda boykot olayı yok. Herkes forumlarda ki gibi bilinçli değil indirimsiz sistemi düşünmeden alıyorlar bu durumda firmanın işine geliyor.
  12. FR13NDSLX

Yılbaşında Ne Yapacaksınız

Yeni viski tadımı yapıcağım. Güzel bir sofra ve müzik eşliğinde girilir. Ekstra bir şey yok dansöz felan olsa keşke 😁
  13. FR13NDSLX

Yemeksepeti ile kavga edip mekanı bastım

Hikaye güzel gidiyordu neden bozdu ki
  14. FR13NDSLX

Yetimhanede büyüyen çocuk

Napıcaksın ileride çocuğunu oraya mı vericeksin?
  15. FR13NDSLX

Aula F75 Klavye Satışı Hakkında öneri

Şehrine göre fiyat değişiyor benim ilana maks 2300tl teklif geldi. 1733638046 Acelen varsa 1600 1800 satarsın.
  16. FR13NDSLX

1.000.000$ CASH ile Uyanmak

100k dolar çeker geri kalanı 2 3 transfer ile soğuk hesaplara koyarım. Ortadan bir süre kaybolurum.
  17. FR13NDSLX

17 yaşında biri nerede çalışabilir?

Bizim burada depo için alıyorlardı.
  18. FR13NDSLX

ARKADAŞIMA GÜLLE AŞK MEKTUBU GÖNDERMİŞLR

Kardeşim benim çicek yanlış adrese iletilmiş sana zahmet geri gönderir misin?
  19. FR13NDSLX

17 yaşında biri nerede çalışabilir?

Coca Cola nın deposu varsa gidip nakliyatta veya şişe ayıklamada çalışabilirsin. Okulu bitirip askerliği yaparsan satış bölümüne girersin şu anda en etli maaşları onlar veriyor. 40-60k
  20. FR13NDSLX

Kasım bitiyor İndirimler Gidiyoooorrr🥺

Yılbaşı b-indirimleri daha var.
Top Bottom