Arama sonuçları: *

1. FakeLords

Hisse nedir nasıl yapılır?

ben banka uygulamasından yapıyorum
  2. FakeLords

Galerindeki son fotoğrafı bırak

Siuuuuuuu
  3. FakeLords

Oynarken En Sinir Oyunlar

hahahahahhahaha bende kimse evde yoktu geldiklerinde kızdılar biraz. daha sonra artık monitör almayacagız kendin çalış al demişlerdi bened pc yi tv ye bagladım takılıyordum ama dün aldım bir tane monitör
  4. FakeLords

geçmiş olsun monitör kırıldıgındaki halimi asla unutamıyorum gerçekten şok olmuştum sonra valorantı bıraktım ama maalesef tekrar başladım 1696332491 bide akşam anne babanın karşısına çıkmak offff asla unutamıyacam
  5. FakeLords

valorant oynarken monitörümü kırmıştım
  6. FakeLords

AYT ve TYT için Kitap Önerileri

dershaneye yazılmadım youtube den çalışmayı düşünüyorum hedef olarakta şimdiden başlayıp bu imkanlarla en max ne yapabilirsem
  7. FakeLords

istanbul 1695558144 esenyurt
  8. FakeLords

açıga gemçmemin sebebi okulumun çok fazla olaylı olması her gün ayrı bir olay oluyor bende artık sıkılıp açık ögretime geçmeye karar verdim bu 11 den 12 ye kadarda sürekli borsa da vakit geçirdim araştırdım bilgi edindim yks hazırlanmamın sebebi ise arkadaşlarımla farklı bir şehire gitmek...
  9. FakeLords

ben 11. sınıfta açık ögretime geçtim ve derslerle aram hiç yok 11den sonraki konuların hiçbirini bilmiyorum youtube den izleyip çözegecim
  10. FakeLords

Çalışacagım dersler bunlar bu dersler için kitap önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. AYT TYT MATEMATİK. TYT TÜRKÇE . AYT TYT KİMTA . AYT TYT FİZİK . DENEMELER . PARAGRAF.
  11. FakeLords

CS:2 Yatırımlık Skin/Kasa/Kapsül Önerisi

nasıl yani nerden alınıyor ajanlar
  12. FakeLords

bende amerikan borsasyıla ilgilenmek istiyorum nasıl tr ile aynımı daha önce hiç yurtdışı borsayla ilgilenmedim
  13. FakeLords

bankaya göre degişiklik gösteriyor internetten biraz bakarsan anlarsın
  14. FakeLords

ozaman kendine bir twitter hesabı aç söyledigim hesapları takip edersen iyice ögrenebilirsin ben şahsen öyle ögrendim hesapları atmamı istermisin
  15. FakeLords

neyi anlatmamı istersin 1689754257 mesela halka arzları anlatiyim halka arzlar mesela bir şirket var ve hissesini satmak istiyor hissesini satabilmesi için ilk olarak halka arz etmesi gerek halka arzlar şirketin ilk hisselerini alabildigin için genel olarak kar ettiriyor ama istisnalar da...
  16. FakeLords

hisse alabilmen için öncelikle hisse hesabı açmalısın hisse hesabınıda dedigin gibi 18 yaşından büyük olman gerek bunları halletikten sonra gerisi sana kalmış bir şey bende bu işlerle ilgileniyorum ve yaşım 17 yaşımın yetmemesinden dolayı annemin hesabından yapıyorum eger iyi araştırma yapman...
  17. FakeLords

Bu iş modeli gercekmi yoksa dolandırıcılar mı

Teşekkür ederim yardımınız için
  18. FakeLords

Bu iş modeli gercekmi yoksa dolandırıcılar mı

İnternette gezerken böyle bir iş buldum ama çok mantıklı gelmedi ise ilk başta başlamam için 100 lira istiyor sizin görüşleriniz neler.
  19. FakeLords

Gireceğim isin istediği belgeler

Versem bı sıkıntı çıkmaz degilmi
  20. FakeLords

Gireceğim isin istediği belgeler

Öncelikle merhaba 17 yaşındayım ve bu yazin boş geçmemesi için bı işe başlayacağım yarın. ama işverenin sadece kimlik fotoğrafını istemesi beni bı supelendirdi daha öncede e ticaret deposunda çalışmıştım ve onlarda kimlik istiyordu ama bı sıkıntı çıkmadı sigortanın yapılacağı söyleniyor sadece...
Top Bottom