Arama sonuçları: *

1. F

Yeşil Pasaport çıkartabilir miyim?

Babamdan dolayı yeşil pasaport çıkartabiliyorum ancak bu sene 18 oldum üstüne mezuna kaldım öğrenci gözükmüyorum 1ay içinde çıkartmam da gerekiyor nasıl çözebiliriz bu durumu alabilir miyim psaport acaba?
  2. F

Bacak kılı için öneri

Dediğim gibi ağda jilet seçim değil tek başlarına maalesef 1614969898 Uzun sürede çıkmaları ve fiderek azalmaları lazım
  3. F

Bacak kılı için öneri

Şuan uzunlar ağda yaparsam eğer bu m zor gelir hem 2katı bant harcarım hemde çom daha acır. Jiletle de hemen çıkar internette şey görmüştüm tıraş makinesiyle kısaltıp ağda yapmak nasıldır?
  4. F

Bacak kılı için öneri

Bsyler sporcuyum 2kere jilet vurmuşluğum var ve spora ara versiğim için coronadan dolayı uzun süredir almıyorum ve yeni 15yaşıma girdim tekrar başlayacağım ama anlayacağınız üzere hem ergenlikteyim kıllanma var yani hem de arkadaşlarımda benim kadar yok utanıyorum. Yapmamı önereceğiniz şey nedir...
  5. F

Lgs sonuçları

4y 6b var 2.14 dilim ana ders hepsi puan ise 441 1594884692 427 437 arasi gibi standart sapmalarla 1594884745 Bu senenin dagilimlari hayirli olsun...
  6. F

Lgs sonuçları

Dostum bu kafada olursan zaten...
  7. F

Lgs sonuçları

Senin il nere davsan 1594882734 Senin il nere davsan
  8. F

Lgs sonuçları

Gorecelilik... 1594882595 Ben tum sene calistim Denemelerde 470 altina sayili indim... Sinavda zaten pek hos olmayan seyler yasadim neyse... Bugun hic konusasim yok...( ./
  9. F

Lgs sonuçları

2.41 441 Benim kotu ./
  10. F

LGS puanınıza baktınız mı?

Standart sapma arttirir mi ? Bununla ilgili hic bir video izlememe ragmen neyse bos bos, bos kisilerle ugrasamam simdi hic...
  11. F

Ben bekledigimden yaklasik 6 10 puan dusuk aldim standart sapma bana carpti yani... 2.41 genel yuzdelik Puan 441.7598
  12. F

Meb yaz cikan ilk siteye gir anlarsin sen 1594881997 Sen sacmalamissin hem sinavda hem de burada standart sapma icin soru soruya oraya kodlaman gerekir ve bunu herkes yapacak ki ve baskalari yapmayacak ki bu sana onu hesaplayabilsin yani burada san onun nasil isledigini anlatamam ama...
  13. F

Bu arada her seyi yuzdelik dilim belirleyecek yasadiginiz bolge de kimler ne yapti bilemezsiniz bu nedenle cok bir sey soylenemez
  14. F

Aciklandi bro
  15. F

Nasil yani yuzdelik dilimin mi 1594881523 Bu arada gecen sene 414 alan birisine gore hesap yapmadiysan site sonucuna gore yaptiysan hatalisin cunku oraya denemeden cikan kisiler de sonuc yaziyor ve onlarin ort. Aliyor
  16. F

2.32 1594880926 Sizinkiler?
  17. F

Beyler nasil?
  18. F

49*
  19. F

Cok ama cok heyecan....

Sizinde almaniz dilegiyle... 10 da meb in sitesinde diye biliyorum. Ama 10 da diye biliyorum da emin de degilim tam 1594879615 Bu arada sizinki nasil
  20. F

Cok ama cok heyecan....

Yok hocam tanidik ve gayet iyi hos insanlar
Top Bottom