Arama sonuçları: *

1. ForgettaShow

kyk yurt başvuruda maaşı yanlış yazdım

nolmuski.
  2. ForgettaShow

kyk yurt başvuruda maaşı yanlış yazdım

ben sallamasyon bir şey girdim onun hiç önemi yok
  3. ForgettaShow

Duvara asmalık oyun posterlerini uyguna nerede bulabilirim?

hayatımın en iyi seçimi
  4. ForgettaShow

oraya bende bakmıştım, dergiyi alınca yanında poster mi geliyor? Kaç poster geliyor ve hangi poster olduğunu nasıl anlayabilirim?
  5. ForgettaShow

Selam, sorum başlıkta. İnternette fiyatları 150-200 falan.. Bu kadar vermek istemiyorum açıkçası, uygun fiyata nereden alabilirim? Aşırı büyük olmasına gerek yok
  6. ForgettaShow

Cumhur ittifakı veya CHP harici partiye oy vermeyi düşünen var mı ?

İyi, kabiliyetli birisi fakat oy israfından başka bir şey değil bu seçimlerde.
  7. ForgettaShow

Nurdağı/Gaziantep (7.8) büyüklüğünde deprem! HİSSETTİNİZ Mİ?

çok sarsıldık uzun sürdü baya Antep tarafında olanlar iyi mi?
  8. ForgettaShow

Konu çözülmüştür cevaba gerek yok

Türk Ceza Kanununun 245. maddesine aykırı olarak hiç bir işlemde bulunmadım bulunduğum ortam ve kişiler ile alakam olmadığını hesabımda gerçekleşen yazışmaların asılsız olduğunu beyan ederim :DDddd
  9. ForgettaShow

Konu çözülmüştür cevaba gerek yok

Yüksek yerlerde tehlikeli hareketler yap, kaza yaparsan engellenecek bir durum olmaz.
  10. ForgettaShow

Steam satın almada sorun yaşıyorum.

tutar az çok değil deneyeceğim bakayim buna da bir
  11. ForgettaShow

Düz Visa seçili hocam. Bu arada ss ekledim.
  12. ForgettaShow

Kart bilgilerimi giriyorum fakat aşağıdaki ekran görüntüsünü bıraktığım uyarıyı veriyor ne bu yapsam çözemedim. Bu arada kartım Halkbank/Paraf - Visa
  13. ForgettaShow

Hz. Muhammed'in peygamberlik iddiası doğru mudur?

LENSPSJCPSKPGKDLZMAOXMSPXMA tamam
  14. ForgettaShow

sen niye bu kadar toxicsin la, namaz kılıyor musun?
  15. ForgettaShow

Tamam o halde. Umarım karşılaşmayız. Senin için her hafta din veya düşünce değiştiren ergen birisi olayım. İyi akşamlar.
  16. ForgettaShow

Tamam saygı duymadın diyelim. Beni tanımadan etmeden eleştirmeniz hoş bir şey mi kardeşim? Not: LGBT, Terör'e falan zaten saygı duymayın :D
  17. ForgettaShow

Kişiyi sevmek zorunda değilsin ama düşüncesine saygı duymak zorundasın. Duymuyorsan karşındakinin saygı duymasını bekleme. Ben düşüncesel olarak cahilsem sen bin katı cahilsin be kardeşim. Beni tanımadan neye göre yargılayıp laf atıyorsun? 1669301454 teşekkürler
  18. ForgettaShow

Saygı duyup duymamak size kalmış. Hiçbir şey bilmeden atıyorsunuz, komik durumdasınız. 1 haftaya din&düşünce değiştiririm aynen.
  19. ForgettaShow

Sırf din değiştirmek için değil ki? Araştırma yaptım, en mantıklı olan düşünceye sığındım neye göre böyle söylüyorsunuz ki? Mantık kurun biraz, tanımıyorsunuz bile beni.
  20. ForgettaShow

2 yıldır agnostiğim. Tamamen zihniyetine veriyorum, özelden yazmak istersen ferhatt4503 Instagram adresim, yaz tartışalım. Müslüman olmayan herkes ergen veya başka bir şey olmuyor. Saygı duymuyorsunuz sonra dinimize saygı duymuyorlar diye ağlıyorsunuz. Ezik herif.
Top Bottom