Arama sonuçları: *

1. F

Kitap Tavsiyesi

Bu aralar iyice boşladım kitap okumayı. Şöyle güzel, beni kültürlendirip bilgilendirecek kitap tavsiyeleriniz var mı?
  2. F

Diksiyonumu nasıl upgrade'lerim :)

Diksiyon eğitimleri var hem ücretli hem ücretsiz bakabilirsin internetten
  3. F

Sinyal Yakınlaştırıcı Ne Kadar İşe Yarıyor?

Yarın taşınıyorum internet kablosunu koydukları yerle odam arasında dağlar var. Kablo çekip kötü görüntüde vermek istemiyorum. Bu sinyal yakınlaştırıcı aletlerini kullandığımızda normalinden daha düşük internet performansı alırmıyız?
  4. F

Bilgisayar Mühendisi Olmak İstiyorum

Üniversiteden önce kodlamanın temelini iyice sök. Deneyap Atölyelerine başvurabilirsin eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatında Aselsan tarzı kurumlarda aracı oluyorlar.
  5. F

Burun asimetrisi

annemin burnu çok güzel de babam bozuyor işi:)
  6. F

Burun asimetrisi

1-)Burun asimetrisi tipi ne kadar etkiler? 2-)10/11 yaşına kadar burnumda bi sıkıntı yoktu ama sonra sola yatık hale geldi. Aldığım bir darbe olup olmadığını hatırlamıyorum. Sizce nedeni ne olabilir? (Kaç yıldır burnum böyle son zamanlar bayağı araştırmıştım doktora gidecektim fakat virüs geldi...
  7. F

Bir ekranda birden fazla video oynatmak

Multiple/Split Screen adlı olay olarakda geçiyor sanırım bunu yapabileceğim 1 uygulama söyleyebilirmisiniz? 1588714915 yardım edecek yokmu :p
  8. F

Beğendiğiniz kargo firmaları

benimde siparişim 1.5 haftadır yok elazığa gelecek şey giresunda kurye dağıtımında gösteriliyor
  9. F

discord mikrofonum açılmıyor

sadece 1 sunucunun sesli kanallarında açılmıyorsa mute yemiş olabilirsin ama her sunucuda böyleyse bilemem.
Top Bottom