Arama sonuçları: *

1. Fransali

babam dünden beri benimle konuşmuyor ne yapmalıyım sizce?

Kimse bilemez bunu,ama durumu içerlemiş gibi büyük ihtimalle baya bir beklentisi vardı sizi kursa yazdırırken
  2. Fransali

babam dünden beri benimle konuşmuyor ne yapmalıyım sizce?

Sadece bu olaya özel bir olay ise ,yakında yumuşayacaktır. Her zaman ki halise yapacak bir şey yok takma babanı.
  3. Fransali

Küçük de olsa haç işaretli, şeytan işaretli formaları giymek günah mı?

Sen o formayı dini bir şey için giymiyon, olduğunu söylemeseler farkına bile varmazsın. Dini yönden günah olduğunu sanmıyom ,namaz falan kılarken üstüne başka bir şey giysen fena olmaz tabi de onun dışında forma bu sonuçta dini bir giysi değil ,günah olduğunu sanmıyom. Ama tabi bir hoca falan...
  4. Fransali

Sistem önermeme rağmen powerboost çöp dediğim icin uyarildim

Yeni mesajlar kısmında anlamsız bir şekilde bir konu yukarı çıktı ve bende tarihe dikkat etmediğim için yorum yaptım . O konunun önüme çıkması benim suçum değil sonuçta, 6 aydan eski bir konuyu önüme çıkardıkları için uyarı yedim . Demem o ki çok anlamsız şekilde uyarı verebiliyorlar.
  5. Fransali

TOGG açılışı başladı canlı yayın !

şuan da canlı olarak takip edebilirsiniz
  6. Fransali

Eskiden alabildiğiniz ama şimdi lüzumsuz pahalanan ürünler nelerdir?

30 krş a aldığım browni kek bile 3.5 tl olmuş ne anlatıyonuz .
  7. Fransali

DA forumla nasıl tanıştınız?

zaten donanım arşivi takip ediyordum ve forumun daha önceden de açılacağını söylemişti . Bende ilk günden itibaren aktif olarak kullanmaya başladım.
  8. Fransali

Misafir çocuğundan nasıl kurtulabilirim?

Evde eski laptop yada tablet varsa onu ver hatta onla beraber beraber oyna. Sen kendi pc inde onda eline verdiğin tablet yada telefondan.
  9. Fransali

Oyunum gelmedi yardım

Merhaba ben monsternotebook aldım . ve ücretsiz marvel avengers oyunu alabiliyordum. Sonra monsterın sitesinden kod aldım o kodla intel softwar hesabı açtım anket doldurttu onu da yaptım sonra o da kod verdi o kodla squar enix hasabı açmamı istediler onuda yaptım ve kodu girdim tebrikler falan...
  10. Fransali

En sevdiğiniz bilgisayar parçası

gigabyte 3 fanlı rtx 2060
  11. Fransali

Okullar açılsın mı ?

Bildiğiniz gibi 21 eylülde 1,sınıflar okula başlicak. sizce diğer sınıflar başlamalı mı ?
  12. Fransali

Evden serbest fransızca tercümanlık .

Merhaba ben liseye geçtim ve ana dilim gibi fransızca konuşabiliyorum(fransada doğdum 12 yaşında Türkiyeye taşındık). Acaba evden serbest şekilde belge tercümanlığı yapabilirmiyim.
  13. Fransali

İnstagram eski hesabı silip aynı mail ve numara ile hesap açabilirmiyim.

Eski hesabı silip aynı numara ile yeni hespa açabilirmiyim
  14. Fransali

İnstagram eski hesabı silip aynı mail ve numara ile hesap açabilirmiyim.

Merhaba instagram hesabımı nasıl sıfırlarım veya silersem aynı e posta ve telefon numarası ile yeni hesap açabilirmiyim.
  15. Fransali

lgs sorum

okul ortalamasına göre gidebilir.
Top Bottom