Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Bu 3 kolajen'den hangisini tercih ediyim

Kan değerlerini detaylı olarak ölçtürdünüz mü?
  2. Furkan Karagülle

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

Tamamen haklısın.
  3. Furkan Karagülle

Hiçbir şekilde belli etmeyeceksin elbette. Edersen olan bağ da kopar. Ayrıldığı anda en az 6 ay boyunca kendine gelemeyecek, ani kararlar almaması tarafındayım.
  4. Furkan Karagülle

Bu yüzden bir süreliğine test altında tutmak mantıklı olan. Ağlama olayı zaten ayrı bir saçmalık orasını karıştırmıyorum. Belki söyleyip kendini rahatlatmak istemiş olabilir, çünkü karşısındaki kişiye karşı üzgün veya mahcup hissetmiştir. Durduk yere kimse anlatmaz. Her türlü olumlu veya olumsuz...
  5. Furkan Karagülle

Ben de dahil her insan birçok hata yapmıştır. Bazen cahillik içerisinde bazen depresonlu olduğu zamanlarda bazen de sonrasında pişman olacağını düşünmeden anlık kararlarla.. Burada asıl husus bahsi geçen kızın şu zamanlarda ne durumda olduğu. İnsanlar değişir, olgunlaşır, farkına varır, pişman...
  6. Furkan Karagülle

Direkt konu mesajına hitaben yorum yazdım, konunun tamamına hakim değilim. Kısa bir özet geçebilirseniz elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
  7. Furkan Karagülle

Herkes birtakım anılar yaşar. Mühim olan onların üstesinden gelmektir. Eğer tamamen önsemsiz hâle gelmişse onun için, bir önemi yok diyebilirim. Ancak hâlen aklının bir köşesinde geçmişe kafa yoruyorsa, yaşanılanları özlüyorsa, bu durumları çok önemsiyorsa seni sadece kendisine iyi geldiğin için...
  8. Furkan Karagülle

Babam normal mi? ?

Baban tarafından seviliyorsun, değer görüyorsun ve bunu sorun olarak irdeliyorsan asıl sorun sendedir dostum. Herhangi spesifik bir durum göremedim.
  9. Furkan Karagülle

Motor önerisi arıyorum

İlk motor için o kadar harcamana gerek yok. RKS RK125S al, en az 10.000 km kullan daha sonrasına hacim yükseltirsin.
  10. Furkan Karagülle

Mezuna bırakıp sabancı kazanmak

Bir yılda da başarıya ulaşabilirsin. Mühim olan nasıl ders çalıştığın, temelin, çalışma ortamın, huzurun, azmin gibi faktörler.
  11. Furkan Karagülle

Ölümden Korkuyor Musunuz?

Bazen hayatın ne kadar kısa olabileceğini unutabiliyoruz. Tüm günü planladıktan sonra birkaç saat sonra trafik kazası geçirip ölmek gibi mesela. Asıl mesele tüm hayallerin, isteklerin, bu dünyada var oluş amacımızın ve daha fazlasının bir anda yok olması. Kimi insanlar ölümden sonra bir başka...
  12. Furkan Karagülle

Hayatımda alacağım önemli bir karar hakkında danışmak istiyorum

Skolyoz seni tanıdığım kadarıyla ilerlemiş durumda değil, basit egzersizlerle halledilebilir.
  13. Furkan Karagülle

Bu dövme yapılır mı?

Oldukça saçma duruyor. Dövme yerine farklı tarzlar oluşturarak öne çıkmayı tercih ederim.
  14. Furkan Karagülle

Hayatımda alacağım önemli bir karar hakkında danışmak istiyorum

Şahsen krediyle basit bir motosiklet alıp Trendyol Go veya Vigo'da kurye olarak çalışırdım. Çalışılan süreyi ve zamanı kendin belirliyorsun. Lifan Lion 100 model motosiklet ikinci el olarak ucuz fiyatlara bulunabiliyor. Kanuni Mati 125 de aynı şekilde. Sağlam motosikletler bunlar.
  15. Furkan Karagülle

Kredi nerden çekebilirim

Hiç banka hesabınız yoksa İş Bankası'nı tercih edebilirsiniz. Size küçük miktarlı kredi kartı verecekler, bunu düzenli olarak kullandığınızda kredi notunuz artacaktır. Arttığında da istediğiniz krediyi çekebilirsiniz.
  16. Furkan Karagülle

Onu Nasıl Unuttabilirim?

Kolay unutamazsın, her şeyi kabullenip yola bakmak gerekir. Unutmaya çalışma, daha zorlu bir süreç olur. Direkt akışına bırak gitsin. Eğer olur da geri dönerse kesinlikle olumlu cevap verme.
  17. Furkan Karagülle

Odayı karınca bastı ne yapmalıyım

Tarçını ücra köşelere koyabilirsin. Karıncalar tarçın kokusunu sevmezler. Genelde nane bahçelerinde bu yöntem kullanılır.
  18. Furkan Karagülle

Sıcak fırsatlar bölümünde 1 sayfa var

https://forum.donanimarsivi.com/forumlar/Sicakfirsatlar/
  19. Furkan Karagülle

Odayı karınca bastı ne yapmalıyım

Tarçın çözüm olabilir.
  20. Furkan Karagülle

18'e girmeden ehliyete girmek

Kurs merkeziyle iletişime geç dostum, olumlu bir sonuçla karşılaşırsın muhtemelen.
Top Bottom