Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

16 Yaşındayım Ve İş İçin Yardıma İhtiyacım Var

Dostum aralıklı olarak yaklaşık 10 yıldır farklı farklı işlerde çalışıyorum; garsonluk, kuryelik, kasiyerlik, tezgahtarlık, satış elemanı.. Bir iş yerinden çıkıp bir süre sonra tekrar girdiğin zaman birçok şey eskisi gibi olmuyor. İnsanların tavrı farklılaşıyor. Bunun önüne geçebilmek için...
  2. Furkan Karagülle

Araba kullanmakta zorlanır mıyım?

Kim ne diyorsa duymazdan gel. İlk başta debriyaj ve gaz ayarını ayarlamakta zorlanacaksın. Araba titreyerek, sirkelenerek ilerler bir müddet. Vites değişimlerinde keza yine aynı şekilde. Aşırıya kaçılmadığı sürece bu süreç arabaya fazla zarar vermez. Bunun haricinde trafikte her ne olursa olsun...
  3. Furkan Karagülle

50 Mbps internet iyi mi

TurkNet'e geçebilirsiniz.
  4. Furkan Karagülle

50 Mbps internet iyi mi

Altyapıdan kaynaklı yıllardır 12 MBPS internet kullandım, son 4 yıldır 100 MBPS internet kullanıyorum. 50 MBPS her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır. Yüksek boyutlu indirme ve yüklemelerde gece yatmadan önce işlemi başlatırsınız. Sabaha kadar hallolmuş olur. Altyapınız kaç MBPS destekliyor?
  5. Furkan Karagülle

Bilgisayarımı kargolayacağım kaç para kargo ücreti çıkar ?

Kargolamanı kesinlikle önermem. Alacak kişinin aracı varsa en fazla 800 TL yakıt harcayarak gelip almasını öneririm. Kargo ücreti de tahmini olarak 500 TL civarında tutar.
  6. Furkan Karagülle

Sizce apple airtag gibi cihazlar işlevsel mi?

Evcil hayvan ve küçük çocuk için ideal. Geri kalanı gereksiz sayılır. Belki çalınmalara karşı önlem maksadıyla araba ve motosiklet için de kullanılabilir.
  7. Furkan Karagülle

Kuryelik için şartlar nedir?

Ben özel sektörde kuryelik yapmıştım. Kullandığım araç Kanuni Mati'ydi ve siparişler bazen toplamda 18 km mesafe uzaklığa gelebiliyordu. Tapagaz 110 - 120 km/h hızlarda gidip geliyordum. 55 km/h hızla yol bitmez.
  8. Furkan Karagülle

Kücük odanın havası nasıl temizlenir?

Bu sadece havayı toz gibi şeylerden arındırır. Asıl temiz hava dışarıda yer alır. Havasız durdukça aptllaşmış gibi hissedebilirsin, dışarısı soğuk diye havasız kalma.
  9. Furkan Karagülle

Kücük odanın havası nasıl temizlenir?

Pencere açmadan temiz hava alamazsın. Pencereyi üstten açıp önüne birkaç perde çekebilirsin. Direkt gelen soğuğu engeller.
  10. Furkan Karagülle

Kuryelik için şartlar nedir?

Bildiğim kadarıyla 50 km/h hızın üzerinde kaza yapılırsa sorumluluk almıyorlar. Öyle hız sınırlaması yok.
  11. Furkan Karagülle

Dişimde Çukur Var???

Muhtemelen yüzeysel temizler orayı ve tekrar doldurur.
  12. Furkan Karagülle

Dişimde Çukur Var???

Herhangi bir diş hekiminden randevu al, birkaç dakikalık işlem..
  13. Furkan Karagülle

Günlük tutmak ne işe yarar?

Her gün yazmak zorunda değilsin. Farklı olaylar yaşadıkça hayatın başka yönlerini gördükçe günlüğüne eklemelerde bulunursun. Aradan bir müddet zaman geçtiğinde ve bu yazdıklarını okuduğunda neyin nasıl olduğunu çok daha iyi anlarsın ve zamanla kendini geliştirirsin. Öyle ilkokul çocukları gibi...
  14. Furkan Karagülle

The last of us 2. Sezon nereden izlenir

BluTV'de yayınlanacaktı ancak ben de göremiyorum. 21.00'de belli olur.
  15. Furkan Karagülle

Arkadaşım borcunu ödemiyor.

Sürekli kullandığım bir taktik var; başımdan aşkın borcum var, para yetiştiremiyorum. Sana can feda, ben de sağdan soldan borç almaya çalışıyorum.
  16. Furkan Karagülle

OKULU BIRAKIYORUM!!!

Yurtdışına gideceğini belirttiği için öyle yazdım. Yoksa dediğin gibi bizim ülkemiz 50 yıl geriden geliyor.
  17. Furkan Karagülle

OKULU BIRAKIYORUM!!!

İlerleyen yıllarda şoför mesleğinin olacağını sanmıyorum.
  18. Furkan Karagülle

Kızın yaptığı durum beni aşırı soğuttu yardım.

Yol yakınken vazgeç dostum. Hayat denen bu yolda yol arkadaşı olmaya layık birisi değil gibi.
  19. Furkan Karagülle

Lokma takımı önerisi.

Birkaç aydır aktif olarak kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım. Eğer kaliteli ürün istiyorsanız İzeltaş veya Bosch markasının ürünlerini tercih edin.
  20. Furkan Karagülle

Lokma takımı önerisi.

Temu'dan 46 parça lokma takımı ve alyan ahahtar setini toplamda 900 TL civarına satın aldım. Çok kaliteli değil ama gayet iş görebilecek nitelikte.
Geri