Arama sonuçları: *

1. FurkanBrkz

Freelancer.net Sitesinden Gelir Elde Etme

Merhabalar. İyi derecede, Photoshop, Autocad ve Excel bilgim var. Şu anlık işsizim. Bu ve bunun gibi sitelerle güvenilir midir?
  2. FurkanBrkz

Saat Pili Hakkında..

Merhabalar. Resimdeki saatin pili değişiyormu? Değişiyorsa nasıl değişiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. FurkanBrkz

Pc Montaj Ücretleri Ne Kadar?

Merhabalar. Extra iş olarak Pc toplama gibi bir niyetim var. PClerin toplanması kaç TLden başlıyor. Örnek olarak Spec Delta RGBli kasaya Orta seviye anakart (TUF B550, B560 gibi), işlemci (Ryzen 5500, I5 10400F), Ekran Kartı (3050, 2060, RX6500, RX6600XT) vb. Bunların işçiliği ne kadar olur?
  4. FurkanBrkz

HI Level Televizyon Uydu Kurulumu

Merhabalar. A101den Hi Level televizyon aldım. Wifi ve ethernet üzerinden internete giriliyor, smart sisteminde sorun yok. Ama bir türlü Uydu kurulumunu beceremedim. Kurulum sonrası sadece Show ve Kanal D gösteriyor. Youtube'daki videoların hiçbirisi yardımcı olmadı. HI Level TV kullanan varsa...
  5. FurkanBrkz

Logitech klavye ve mouseumun rgblerinin opera gx tarafından kontrol edilmesi

Sorunu çözdüm Ayarlar kısmında Opera GX e girin. Sonra ise Logitech G Lightsync i kapattım. Resimlere atıyorum.
  6. FurkanBrkz

65 Yaş Üstü İstanbulkart Alma

Merhabalar. Babaanneme 65 yaş üstü akbil alacağım. Online almaya çalıştım ama başarılı olamadım. ALO 153 te kendi numaranız üzerinden alabilirsiniz demişti. Ama olmadı nasıl yaparız?
  7. FurkanBrkz

İspanyolet İşçilik maaliyeti

Penceremin eski ispanyoleti kırıldı. Onun boyutlarında PVC(çift açılım) ispanyolet aldım (Kolunda sıkıntı yok). İspanyolet değişimini kalkışmaknistemedim. İspanyolet değişim işçiliği tahmini ne kadar tutar?
Top Bottom