Arama sonuçları: *

1. GamzeNur

Hangi Parçaları Dinliyorsunuz?

2. GamzeNur

Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Bunun birisi hakaret ediyor öbürü digerine daha ağır hakaret ediyor olayına döndüğünün farkindasinizdir umarım, birisi size hakaret edince oburunun eyvallah demesini mi bekliyorsunuz bilmiyorum fakat kendisine hakaret edene daha Ağır hakaret etmesi bana anormal gelmiyor, en mantıklısı hiç...
  3. GamzeNur

81 uyarım var, ilk baştakiler hep yazım hatası fakat kalanı üyelere hakareten :)
  4. GamzeNur

Forumları Yazım olarak çok dikkatli olan ve hiç yazım hatası bulamayacağın bir yer, hata yapana da acımıyorlar. Bilgi bulabilmek adına ise çok rahat Bilgi bulabileceğin bir forum fakat dini/felsefi olarak hiç kibar değiller, o konuda herkes farklı düşünebilir ve bu normaldir fakat sadece ben...
  5. GamzeNur

BOSS BİLİŞİM

https://forum.shiftdelete.net/threads/nanokatalog-ve-istanbul-bilisim-iflas-etti-aman-dikkat.651983/ https://forum.donanimhaber.com/ayik-olun-batan-firmalar-istanbul-bilesim-nanokatalog-alisveris-yapmayin-magdur-olursunuz--141811447...
  6. GamzeNur

Bu yaptıklarınızın hiç hoş olmadığının farkındasinizdir umarım, sizler bu YT kanalını ve teknoloji sayfasını sevdiğiniz icin üye olmuşsunuz fakat desteklediğiniz kişilerin gelişmesini de eleştiriyorsunuz ve onları sevmiyorum demese de haz etmediğini açıkça söyleyen ben onları savunuyorum, hayret...
  7. GamzeNur

Aleyküm selam. Benim Donanım Arşivi’nin video içeriklerini sevdiğim söylenemez, aynısı Technopat moderasyonu icin de geçerli olabilir ve bundan ötürü bir önyargı olabilir onun dışında ***** saçma isimlerle siteler üye olmak gibi değişik bir fantezim var ( :) ) ve burada bu pek kibar...
  8. GamzeNur

Sağlam ön yargı ile girdim çünkü Donanım Arşivi'nin YouTube kanalını çok sevdiğimi söyleyemem fakat forumu iyi duruyor, ilk gün için iyi bir başlangıç bence.
  9. GamzeNur

Forumda çıkan reklamlar :)

Ben senin ananı avradını diye başlamazlar ya, raporlanan içeriklere moderasyon bakıyorsa sorun olmaz öyle noktalarda (bence).
  10. GamzeNur

Forumda çıkan reklamlar :)

Onun yerine herkes kendine hakim olsa?
Top Bottom