Arama sonuçları: *

1. G

Galiba iyi değilim .

Aksine bu yaşta empati kuruyor olabilmen ve kızı düşünmen büyük insanlık göstergesi. Ama bunlar duygusal durumlar, vereceğimiz fikirler belki sende işe yaramayacak. O yüzden odaklanman gereken derslerinse onlara odaklanarak devam et. Hani söylesekte bir şey ifade etmeyecek ama daha yolun çok...
  2. G

Hayattan keyif alamıyorum

Her zaman aynı şeylerden zevk alamazsınız ama sizin durumunuzda olan bir ben varım mesela şuan. Memur çocuğuyum, eskiden istediğimi alabiliyordum, bazı şeyler çok gelişmiş olmadığı için uçuk fiyatlar olmuyordu. Oynuyoduk, geziyoduk, yiyorduk içiyorduk. Şuan ülkenin durumu o kadar rezil ki, seni...
  3. G

Gaming.gen.tr'ye Dikkat 2. İstanbul Bilişim Vakası Olabilir!

Yok dostum klavyeydi.
  4. G

Gaming.gen.tr'ye Dikkat 2. İstanbul Bilişim Vakası Olabilir!

Bende gaming, itopya, incehesap gibi tekel çalışan firmalardan zerre haz etmiyorum. Ama her yerde bu şekilde kargolama işlemleri oluyor. Biraz abartmışsınız ne kadar böyle firmaları sevmesem de. Özellikle hazır sistemler bütün sitelerde 3-5 günde kargoya veriliyor diye biliyorum. Sebebini...
  5. G

Asus Cashback alan var mı?

Her gün mail atmaya devam edin. Çözüme kavuşacaktır. Çünkü ben o şekilde aksiyon aldım. Yoksa alabilecek gibi değildim.. 1667364191
  6. G

Benimki yattı öğlen 1 gibi dostum.
  7. G

Dostum aynı durumdan müzdaribim. Konuyu takipteyim. Daha 1 saat önce tekrar mail attım. İlk önce yatıracağız dendi, daha sonra yatırdık ama geri dönmüş bilgileri tekrar gönderin dendi. Hala gelen giden yok. 105 gün oldu benimde. Bir çok kişininkini mailden sonra yatırmışlar fakat bende tık yok..
Geri