Arama sonuçları: *

1. GoktugGecer

1 saat buradayım dilediğinizi sorun cevaplayayım

Her konunun cevabı Google'da mevcut, burayıda kapatalım o zaman ✋
  2. GoktugGecer

Evcil Hayvan

Bu arada elektrik süpürgesinden korkması ve tuvaletten su içmesi gayet normal :D @xPanda
  3. GoktugGecer

Reaksiyon puanı nasıl kazanılıyor tam olarak açıklayacak birisi var mı ?

Gönderilerine gelen tepkiler reaksiyon puanındır.
  4. GoktugGecer

Hızlı Ve Öfkeli 8 Film saçma

Sinemadaki gibi yine duygulandım. :(
  5. GoktugGecer

Hızlı Ve Öfkeli 8 Film saçma

Hızlı ve Öfkeli 7'de bitmeliydi. ✋
  6. GoktugGecer

Bilgisayar FPS arttırma.)

Fena rehber olmamış eline sağlık. (y)
  7. GoktugGecer

2.el laptop fiyatı ne kadar eder

5600-5700 civarı satılabilir ama bu dönemdede satmak biraz zor. @Okan Öztürk
  8. GoktugGecer

Hangi Windows Sürümü?

Eski ama yüksek bileşenli bir leptopda olabilir. Bir anda yargısız infaz ve biri win7 yazdı diye spam gibi win7ler devam ediyor. :D
  9. GoktugGecer

Hangi Windows Sürümü?

Windows 10 Pro en güncel en hızlı en stabil en güvenli işletim sistemidir. DirectX 12 içinde şarttır.
  10. GoktugGecer

Hangi Windows Sürümü?

Leptobunun özelliklerini belirtmemişsin, biz bu donanım özelliklerini bilmeden bir öneri sunamayız. Win7 diyen arkadaşlarada merak ediyorum özellikleri öğrenmeden nasıl yorum yaptıklarını? @Yavuz
  11. GoktugGecer

Gamegaraj Nasıldır?

Leptop alıcaksan servis hizmeti ve kalite bakımından Monster öneririm F/P adına konuşuyorum tabi. @HawagiDayi31
  12. GoktugGecer

Ev interneti için hangi operatörü seçmeliyim (türknet vs millenicom)

Tüm internet firmalarını kullanıp tecrübe etmiş biri olarak Millenicom öneriyorum. Hem Turkcell hem Turktelekom alt yapısından hizmet veren, müşteri hizmetleri konusunda Whatsapp Destek Hatları bile bulunan Taahütsüz paket kullanabiliceğin şuan tek firma konumundadır. :cool: @MeraklıAdam
  13. GoktugGecer

CS GO Vac Oturumunuzu Doğulayamadı hatası

Şuan bir çok kullanıcıda oluşan bir hata, yakın zamanda fixleyeceklerini umuyorum. @Vodonosnyka
  14. GoktugGecer

Yeni bir yayıncı için şu an en uygun platform neresi?

Twitch ve Dlive'dan başlayabilirsin. Facebook mevzusuna hiç girme bence.
  15. GoktugGecer

Öneri Evde yapılabilecek hobi

Bol bol oyuna devam. :D
  16. GoktugGecer

Öneri Blue TV VS Netflix?

Netflix bence bu konu direk tartışmaya kapalı.
  17. GoktugGecer

Donanım arşivinin Mobil uygulaması çıksa iyi olabilir

Arkadaşlar mobil uygulama projesi şuanlık yok. Uzunvadede gelebilir ama şuan siteden devam.
  18. GoktugGecer

DA Forumun Bi Uygulaması Çıkması Yok Mu?

Şuanlık öyle bir proje yok ileriki dönemde düşünülebilir. Daha forum yeni açıldı buranın tadını çıkarın. :D
  19. GoktugGecer

hangi interneti kulanmalıyım ?

NetSpeed hariç tüm internet firmalarının müşterisi oldum. Şuan Millenicom kullanmaktayım. Fiyat performans, müşteri hizmetleri yardım desteği olsun gayet iyi bir firma. Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de hem Turkcell hem TurkTelekom altyapısı sağlayan tek firma.
  20. GoktugGecer

Yayın Açabilmek için sistemim yeterli mi ?

Yayın için tabii ki yeterlidir. Aynı sekilde düşük bütçeli fiyat performans sistemlerlede çok rahat yayın yapılır.
Top Bottom