Arama sonuçları: *

1. G

Birisi bana saygısızlık yaptı nasıl karşılık vermekiyim. YARDIMM

Bugün sımav esnasında bir arkadaş beni rencide edicek bir harekette bulundu ve gözetmen asistan olduğu için bir şey yapmadım. Ve sınavdan sonra 3 saattir yarınki asıl zor Makel e çalışmaya uğraştım ama çalışamıyorum. Sürekli ne yapmalıyım nasıl çözmeliyim diye düşünüyorum ve zoruma gittiği...
  2. G

ARKADAŞIMA GÜLLE AŞK MEKTUBU GÖNDERMİŞLR

Tüh yine yüzünü görmediğimiz karı tarafından terk edildik
  3. G

ARKADAŞIMA GÜLLE AŞK MEKTUBU GÖNDERMİŞLR

5 dk önce 1 haftadır konuştuğum kız arkadaşım bir mesaj attı ve güller içinde içinde aşklı bitanemli bir mektup vardı. Benim gönderdiğimi düşündüğü için bana attı mutlu görünğyırdu. Başıma ilk defa böyle birley geldiği için bii dk diyip buraya geldim. Notun üzerinde qr kod ve barkodda gönderen...
  4. G

YARDM KLAVYEDE ÇOK KASMA

İy günler herese gerekten şuan çok yardıma ihtyacm var. Son 2-3 gündür 2020 Çıkışlı iphone modelimde klavyede yazma esnasında çok fena bir kasma yaşıyorum. Uygulamalarda oyunlarda hiç kasma gibi bir durum söz konusu değilken whatsapp mesajtma hatta notlarda bile yazarken klavye çok yavaş...
  5. G

DONANIM ARŞİVİNDEN KULLANIMI

Donanım arşivi kullanımı hakkında çözemediğim bir sorum var Paylaşmış bir yazıyı ya da bir konuyu artık gereksiz bulursam nasıl silebilirim? Adımlarımı tarif edermisiniz? Teşekkür ederim
  6. G

Haftada bir gün izin zorunlu mu?

Bellboy garson temizlik getir götür herşeyi yaptırıyorlar
  7. G

Aga mesaiyi hayatta ölseler vermezler gibi geliyor bana diğerlerinede vermiyorlarmış kovulmakta istemediğim için söylesem bir şey olur mu diye tırsıyorum birazcık
  8. G

Bir oteldeyeni işe başladım ve 6 gün 9 saat asgari ücret çalışıyorum. İlk haftam olduğu için ilk haftada tatil vermiyorlarmış. Bu normal mi izin alma hakkım varmı ?
  9. G

Tüm ünilerin bölüm sıralamasına nasıl bakarım?

Tercih dönemi için istediğim bölümü dolmuş ya da dolmamış şekilde tüm üniversitelerde gösteren bir site verebilirseniz sevinirim
  10. G

KULAKLIK KIRMAMA REHBERİ ÖNERİLERİ

Yok aga Estağfirullah sjjdnsnsj kulak içi kulaklık aldım kulakta büyük benim ufak hareket edince kayıp düşüyor yere sürekli
  11. G

Öfle sorunu olan birisi hiç değilim büyük ve iri yapılı birisiyim genelde çantamda taşırken ya da kafamda takılıyken plastik kısmında çatlayıp kırılıyor sürekli
  12. G

4 kulaküstü kulaklık kıran birisi olarak bu dertten kurtarıcak önerilerinize açığım. Kulaklığı uzatarak kullanmak işe yararmı?
Top Bottom