Arama sonuçları: *

1. Handle

Jarhead filmini nereden izleyebilirim

Netflixte de primeda da bulamadım varda ben mi göremedim hangi platformda var şuanda
  2. Handle

Bu hocayı nasıl bulurum

her gün bir ayet bir hadis var hocam biraz aşağı kaydırırsan görürsün takvim falanda var. o programı biliyorum hocam ama pek izlediğimi söyleyemem
  3. Handle

Bu hocayı nasıl bulurum

yarın arar gene yazarım hocam eyvallah sağolasın
  4. Handle

Bu hocayı nasıl bulurum

Sesi çok güzel ya mest oldum YouTube dan varsa uzun okuduklarını dinliycem
  5. Handle

Bu hocayı nasıl bulurum

Ya aga gözünüzü seviyim 😃 bu diyanetin namaz vaktim uygulamasında her gün bi ayetin olduğu bölüm var o ayeti okuyan hocanın kim olduğunu nasıl bulurum bi akıl verin
  6. Handle

HANGİ MONOPOLY DAHA İYİ

Hocam bunların ikisidemaynı dijital bankacılık falan yok ben bir tanesi diğerinden daha yeni üretilmiş bazı değişiklikler var ama hangisi bilgim yok hangisi daha iyi diye sormuştum
  7. Handle

HANGİ MONOPOLY DAHA İYİ

aynen bende öyle düşünüyorum oyun tahtasının katlanma yerleri daha az yıpranmış öğlene doğru onu alacağım hocam. 1722498186 ikinci el zaten bunlar ama onlar bile 550 de aşağı yok bunlar mahallemde oturuyor biraz ısrar ettim kabul ettiler 300 ü ilk 3 resimdekini alıcam hocam.
  8. Handle

HANGİ MONOPOLY DAHA İYİ

Hocam yanlış anlaşılmışım ben Monopoly serisinden hangisini almalıyım diye sormamıştım bütçem 300 TL zaten o fiyata klasikten başka seri alamam ben sadece sizinde fotoğraflara bakarak hangisinin daha iyi olduğunu parasını hakedeciğini sormuştum siz hepsini oynamış biri olarak klasiğin bugüne...
  9. Handle

HANGİ MONOPOLY DAHA İYİ

Arkadaşlar aşağıda 2 ayrı satıcının ürünü var ikisiniyle de 300 TL ye kadar pazarlık yaptım ilk 3'ü benim almayı düşündüğüm sondaki iki fotoğrafta diğer satıcıya ait sizce hangisi daha iyi birinin oyun tahtasında deformeler var benim karar verdiğimde ise hiç kusur yok ve şans kartı kısımları...
  10. Handle

Çorumlular nasıl insan

Ne cevaplar geldi patladım sün geceden beri
  11. Handle

Çorumlular nasıl insan

Teyzem evlenicek assubay mış
  12. Handle

Çorumlular nasıl insan

Onu bizde biliyoruz hocam çirkefliktir vs öyle huyları falan var mı tanıdığın falan 1683744450 Böyle bir soru hocam
  13. Handle

Çorumlular nasıl insan

Aga dalga geçmeyin çorumlular Nasıl insan kötü huyları var mı evlenilir mi
  14. Handle

Uyarılar siliniyormu

Konu dışı konuda konular nerede gözüküyor benim konum ana sayfada yok
  15. Handle

Uyarılar siliniyormu

Peki banlar sınırsız mı oluyor
  16. Handle

Uyarılar siliniyormu

2 uyarım var 3 olursa ban yiyorum herhalde açılıyordu sonradan birde uyarılar siliniyor mu
  17. Handle

Ödüllü soruya İlk doğru cevap veren yanlış

Oyun ismide olucaktı ama şimdi fark ettim aşağıdakiler ilk yazanlar
  18. Handle

Ödüllü soruya İlk doğru cevap veren yanlış

İsmini düzgün yazana demişti ondan olabilir
  19. Handle

İSİM SOY İSİMDEN ADRES BULUNURMU

Birisinin adresini bulmam gerek sadece isim soy isim biliyorum instagramınıda belki bulabilirim bunlarla nasıl ev adresini buluruz
Top Bottom