Arama sonuçları: *

1. Hayalet Sürücü

İlk defa küre girmek

Denemekten zarar gelmez derler ama bunda gelecek deneyip ileriki sonuçlara bakacağız artık
  2. Hayalet Sürücü

İlk defa küre girmek

Hocam haklısınız ilginize teşekkür ediyorum ancak natürel şekilde hem masraf hem gelişmeka aşırı zor küre girip yan etki alacağımıda biliyorum ama gelişeceğimde kesinleşiyor
  3. Hayalet Sürücü

İlk defa küre girmek

ben şimdilik sustanon primabolon anapolon düşünüyorum tek aklımda kalan bunları reçetesiz alabilirmiyim
  4. Hayalet Sürücü

İlk defa küre girmek

Yaşım 18 1 yıldır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum formum kas adelesi çok iyi ancak kütle az kütle ve kilo alma amacıyla. Ayrıca bu hocanın önerdiği ürünler sahte fazla ucuz fiyat çok ürün. Eczane kürü önerebilir misiniz??
  5. Hayalet Sürücü

İlk defa küre girmek

Merhabalar ilk defa küre gireceğim Ve hocamın yaptığı kombine şöyle Mk677 rad140 turinabol anapolon Toplam 3600 diyor.
  6. Hayalet Sürücü

Ne seviyede İngilizce öğrenmeliyim?

Merhabalar ben 1 yıl sonra ABD ye taşınacağım bunun için İngilizce öğrenmeye ve geliştirmeye başlayacağım. Ancak nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum nasıl çalışmalıyım. Ayrıca ben illa C2 seviyesine kadar yükseleceğim diye bir şey yok en azından konuşabilir düzeye gelmem lazım sonra zaten orada...
  7. Hayalet Sürücü

Beni 10 dakika önce bir numara aradı sizce bu numara neyin nesi

Call recorder Play Store'da bulabilirsin
  8. Hayalet Sürücü

Beni 10 dakika önce bir numara aradı sizce bu numara neyin nesi

Numara 0212 703 34 84 10 dakika önce beni aradı ve arkadan klavye tıklama sesi bir bayan konuşuyordu ancak beni arayan kişi ses dahi vermedi. Telefonumda arama kayıt edici olduğundan sesi kayıt altına aldım buyrun dinleyin:
Top Bottom