Arama sonuçları: *

1. HmzaY

BAŞARDIM 🎉🎉🎉 DA, THH, Teknofest / Asus servisi / Teknorya

Onun için toolar mevcut. Windows lisansından söz ediyorsanız eğer. Onları kapatmanın yolları mevcut.
  2. HmzaY

Kullanabilirsiniz aslında. Sorun yok. Bilirkişiye gidene kadar seninle kalıyor cihazların
  3. HmzaY

Yok size yapmayacaklar savunmayı. THH ye yapacaklar. Siz hiç muhatap olmayın. Sonuç kağıdını bekleyin
  4. HmzaY

Son güne kadar beklerler tahminim. Çünkü her firma belki uğraşmak istemez vs diye süründürüyor. Ben yardım için teknorya yı aradığımda ilgilenmeyip, git yasal hakkını kullan uğraş. Biz bakmıyoruz o işlere falan dediler. Sonra ben şikayet edince de bana ulaşıp, kardeş yaptığın çok yanlış, bizim...
  5. HmzaY

köpekleri uyutma kararı hakkında düşünceleriniz

1716677125 Köpekler ve sivrisinekler arasında hiç bir fark yok, bütün köpekler bence çine falan satılıp kökten halledilmeli. Eğer hayvanseverler saldırmayacağından emin olduğu bir köpek varsa çiplettirip üstüne alsın. Birine musallat olur şikayetçi olursa biri tazminatını ödesin o köpeğin...
  6. HmzaY

Sevgilimin annesi için anneler günü hediyesi?

sevgilisi ve anneler günü hediyesi hmm. Nois Mi band alabilirsiniz. belki de ertesi gün hapı. bilmiyorum değişir.
  7. HmzaY

arabanın şasisi, elektrik motoru, bms ve telemetri ayarladık. Sonra benim dönemim bitti. Render alamadık pc olmayınca falan. :/
  8. HmzaY

Kuşum çok su kaybediyor

salatalık marul gibi şeylerle beslenmesini destekle. Vücudu su tutamıyorsa onun yerine salatalık ve marul tutar.
  9. HmzaY

Yeni cihaz geldi. G18 Işık sızması ve coil whine sorunları var. Bi tık üzdü ama problem değil gibi güncellemeleri yapıp ekstra güncelleme yaparım.
  10. HmzaY

4080 vermezlerdi zaten. Benim cihazım diğer tarafta olan. Hani zaten bunu bile zor kabul ettirdim. Yoksa bana 1080p g16 vermeyi istediler önce. Dedim bana zephyrus gibi bir cihaz sunamayacaksanız bari özellikleri taşımaya değer olsun dedim. Zephyrus 1.8 kiloydu. Magnezyum kasa. Çiçek gibi...
  11. HmzaY

Benimkisi 6-7 saatin sonunda kapanıyordu render alırken.
  12. HmzaY

Evet, ayrıca benim cihazımda hatalı işlem de vardı. Metal macunu söküp silikon macun sürdüler. Ayrıca batarya ömrüm %70 lere inmişti.
  13. HmzaY

Yaklaşık olarak 1.5 - 2 ay asus servisine git gel. 1 ay bilirkişi ve 20 gün ayıpsız muadil cihaz ile değişim için firma ile görüşme. Şuan hala cihaz yola çıkmadı. Hala sürüyor. Tahminim cihaz bu hafta elimde olur. Hiç bir ücret ödemedim tabii ki. Çünkü benim yaptığım şey keyfi bir yükseltme...
  14. HmzaY

Teşekkür ederim. Süreçte yardımcı ve destekçi olan herkese teşekkür ederim.
  15. HmzaY

Değişim cihazı belli oldu. Sonuçtan memnunum. Umarım bir sıkıntı yaşamam bundan sonra. Ellerinde 15 inç zephyrus özelliklerinde bir şey olmadığı için alternatif olarak bunu sundular. Kabul ettim. Taşınabilirlikten oldum fakat bu özelliklere ve güce de hayır denemez :D...
  16. HmzaY

En zengini olmadım da 11 aylık çilem şükür son bulacak gibi. Teknorya tarafı bir kaç cihaz önerdi fakat muadil değildi. Reddettim. Garip bir şeyler yaşanıyor ama bende çözemedim.
  17. HmzaY

Teknorya tarafı ile görüşmelerim sürüyor.
  18. HmzaY

Değişim istedim. Zaten iade etsem 30k verecekler hiç bir şey alamam geri.
  19. HmzaY

İkinci el yada kullanılmış üründen korkuyorum.
  20. HmzaY

İnşallah, Bakalım muadil ürün olarak ne gösterecekler.
Top Bottom