Arama sonuçları: *

1. I'm GANDALF

Polislikte Dikiş sorun olurmu

2. I'm GANDALF

Din hocası ile kavga ettim

hocam kurgu olduğunu düşünmüyorum bizim lisedeki din hocası bile böyle yalan bilgileri kafamıza sokmaya çalışıyordu
  3. I'm GANDALF

Din hocası ile kavga ettim

ne diyim hocam helal olsun size din hocasının fikrinin yanlış olduğunu söylemek büyük yürek ister ayrıca teoriyi savunman ve bu bilgilere ve özgüvene 8. sınıf da sahip olman mükemmel bir şey
  4. I'm GANDALF

teknobiyotik iptal edilen ürün elime ulaştı

zaten garip olan siparişi iptal etmiş olmama rağmen kargolanıp bana ulaşması bide üstüne kargo ücreti istiyorlar. garip
  5. I'm GANDALF

teknobiyotik iptal edilen ürün elime ulaştı

teknobiyotikten fan çoklayıcı alıp iptal etmiştim ürün iptal edildi yazıyor ama elime ulaştı ve para iadesi için ürünü iade etmemi istiyorlar bu kısımda bir sorun yok ama ürünün kargoya çıkmasıyla alakalı bir sms yada gmaile bir mesaj gelmedi ve 400 tl lik ürünü 200-150 tl arası kargo ücretiyle...
  6. I'm GANDALF

800 tl bütçeye şarjlı torna vida önerisi

bütçem 800 tl şarjlı tornavida arıyorum ev işleri , pc toplama gibi işler için kullanacağım 1691234860...
  7. I'm GANDALF

20000 mah powerbank tavsiyesi

600-800 tl arası bir bütçem var 20000 mah powerbank önerebilir misiniz ? ve bu powerbank güvenilir mi? ilk defa bu kadar ucuza 20000 mah bir powerbank görüyorum https://www.hepsiburada.com/xiaomi-20000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-p-TELSARJXIAOMI20000?magaza=AHY%20SHOP&url_src=ios-product-detail...
  8. I'm GANDALF

20000 mah powerbank önerisi

20000 mah powerbank önerir misiniz ? bütçem 500 tl
  9. I'm GANDALF

200 TL Bluetooth adaptör önerisi

bütçem 200 tl biraz daha arttırabilirim genel olarak 5.0-5.3 arası bir adaptör ve f/p bir ürün arıyorum.(bluetooth kulaklığım bluetooth 5.3 kullanıyor ama bluetooth 5.3 almak/kullanmak zorunda mıyım bilmiyorum)
  10. I'm GANDALF

WeChat kullanan birisi varsa bana yardım edebilir mi ?

WeChat kullanan birisi varsa bana yardım edebilir mi ? WeChat kullanan birinin qr kodu mu kendi WeChati üzerinden okutması gerekiyormuş WeChati kullanabilmem için. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. I'm GANDALF

cs go buff market kartımı kabul etmiyor

cs go buff market kartımı kabul etmiyor acaba yurt dışına para göndermek ve ya satın alım yapmak için ayrı bir ayarı flan mı açmalıyım böyle bir hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim. 1681254326 . 1681254532 .
  12. I'm GANDALF

Glock-18 | Gamma Çoğaltıcı phase 2 vs phase 4

anladım :D
  13. I'm GANDALF

çakma :D?
  14. I'm GANDALF

p2 daha pahalı malesef bencede p4 daha iyi
  15. I'm GANDALF

Glock-18 | Gamma Çoğaltıcı phase 2 vs phase 4 hangisi cs 2 için daha iyi bir tercih PHASE 4 PHASE 2
  16. I'm GANDALF

cs2 için yatırım önerileriniz

sence yatırım için arasından en iyisi hangisi ?
  17. I'm GANDALF

cs2 için yatırım önerileriniz

320 tl bütçem var sizce hangi skine yatırım yapmalıyım ?
  18. I'm GANDALF

cs2 için yatırım önerir misiniz ?

cs2 için yatırım önerir misiniz ? cs2 de artma ihtimali olan sticker ya da silah skini önerebilir misiniz ? bütçem 550 tl
  19. I'm GANDALF

Spotify ekran kapalıyken çalışmıyor

Huawei p20 kullanıyorum spotify ekran kapalıyken kullanılmıyor nasıl ekran kapalıyken müzik dinleyebilirim?
  20. I'm GANDALF

bu ürünün satıcısı güvenilirmidir ?

https://www.n11.com/urun/qcy-t20-ailypods-bluetooth-53-tws-kablosuz-kulak-ici-kulaklik-17998026?magaza=n11&renk=beyaz&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu ürünün satıcısı güvenilirmidir ? (Bu ürünü bu satıcıdan almayı düşünüyorumda.)
Geri