Arama sonuçları: *

1. Il Magnifico Yavuz

Bizim ülkede neden etkinlikler olmuyor(christmas hallowen gibi)

kral ha 18 olıyım ha 17 sence buna senmi karar verirsin 60 70 yaşındaki malum partilerdeki dayılara benziyorsun 1730653367 kültürel farklılık bencede işte burdadada din giriyor yapılmasdını istemediğimiz şeylere günah diyoruz bencede bu konunun cevabı budur
  2. Il Magnifico Yavuz

kral ben müslümanım sen benim dediğimi anlamadın neyse canın sağolsun illa biryere gitmek gerekiyorsa batılılaşalım daha iyi anlamında dedim bir kültüre gitmek gerekiyorsa sence orto doğulaşalımmı ciddiyen
  3. Il Magnifico Yavuz

en büyüğü ekonomik refah ve adamlar sana maddi destek te yapıyolar işsiz kalıyosan büyük bi işsizlik maaşı çocğun olursa çocğuna destek buda toplsal refah ve ekonomik refah kazandırıyo toplumda mutlu oluyo böyle bi fark var orta doğuda daha katı kadınlara her şeye sadece petrol başka bir şey...
  4. Il Magnifico Yavuz

kral araplaşmamız daha mı iyi bizim anadoluluyz dedin ama şuaNKİ ZİHNİYET ARAPLAŞTIRIYO onlardan bahsediyorum 1730651421 onun yerine batılılaşalım daha iyi
  5. Il Magnifico Yavuz

sen niye kutluyon kral ozaman dinsel se ihtiyacın yoksa veya sen kutlamıyosan ailen bir kere bile kutlamıştıre
  6. Il Magnifico Yavuz

ben türk oğlu türküm ve anadoluluyum ama şuanki zihniyet anadolulu değil malesef onu anlatıyorum batılılaşma en hayırlısı oldğu kanaatindeyim bencede anadolulu olalım anadoluluyuz ama şuan değiliz anlatmaya çalıştığımı anlamışsındır uamrım
  7. Il Magnifico Yavuz

kostüm satmak için demiştim satışların sıfır olmasından bi kaç kişi alması iyi olabilir dicemde şimdikiler hepsiburada vreya trendyoldan alışveri yaparlar sanal çağ ne de olsa
  8. Il Magnifico Yavuz

kral christmas hallowen dinsel mi allah aşkına
  9. Il Magnifico Yavuz

kral ben avruopayı lider görmüyorum ama sence ortadoğudan gelişmiş bi ülke varmıdır kaostan başka bireşy yoktur
  10. Il Magnifico Yavuz

hayır sen önek verdin ya hristiyanların ne ihtiyacı varda ramazanı kutlasınlar ramazan dini bi bayram şimdi diceksin ozaman biz niye kutlayalım onların bayramlarını çünkü onalrın bayramı sosyal etkinlik bayramı 1730650620 harbici yüzde yüz sıkıntı olurdu sen kime buçak çekıyun laun jason falan...
  11. Il Magnifico Yavuz

bu benzetme dolar karşısındaki türk lirası gibi oldu aferdersin aynı şey değil bikere bizim dinsel bayramlarımız onlarınki etkinlik bayramı gibi sen şimdi ramazan bayramıyla cumhuriyeti bayramı aynı şey mi 1730650284 küçük yerlerde olan şeyler kendin diyosun ben toplumumuzda neden olmasın...
  12. Il Magnifico Yavuz

benden ondan dolayı diyorum eğlenceli olur esnaflar satış yapar belki toplum güler ama işte dini konular yüzünden olmuyore 1730648789 kral bencede senin dediğin gibi ama şöyle bir şey var bizim kültürümüzdede bayramlar var ramazandır kurban nevruz gibi cumhuriyet gibi bunlarda bayram oalrak...
  13. Il Magnifico Yavuz

artık orta doğu kültüründen çıkmamız lazım çoğu şeyi ksııtlıyor
  14. Il Magnifico Yavuz

kral mesela lastik yakılan bayram var nevrüz muydu bilmiyorum insanlar sokakta lastik yakıyo demekki bi bayuram veya etkinlik yapabiliyotrlar bben kültirel oldğunu düşünmüyorum 1730647690 arap demek istediğim oranın kültürüne adapte olmak anlamında tek sen değil bütün türkiye beldkie 1730647717...
  15. Il Magnifico Yavuz

çok doğru söylemişsin bu ülkede refah yok ekonomik kültirel olmadığı için hayatımız aynı yağı bi arada tutmaya çalışan robot gibi işe git gel veya okula git gel sınavların varsa çalış sabah okula git gel gibi veya çlaışmakta aynı bu gibib etkinliklere zaman ayrıamıyor millet
  16. Il Magnifico Yavuz

arap olduğumuzu kabullenniyosun yani arap nealaka dersen artık çoığu şeyimiz araplara benzemeye başladı bu üst saflardaki kişilerden belkide aileler Christmas a günah o gavur işi diyor ne alaka meslea
  17. Il Magnifico Yavuz

kral yapan yapıyor diyosun nerde gördün bazı küçük kızlar yapıyo (evlerinde) kültürle alakalı olabilir belkide çokmu dini bi halk olduk
  18. Il Magnifico Yavuz

müslümanlıktan dolayı olduğunu biliyoeum ama bukadar sıkı bi dine karşın olmuyacağını biliyorum ama keşke olsa halkında rahatlayıp etkinlişkler yapılması gerektiğini düşünüyorum bence halkın bu anlayışı değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum ama kime anlatıyoruz keşke bizimde hallowen christmas...
Top Bottom