Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

İnce ve çabuk yağlanan saça nasıl şekil verebilirim?

Kusura bakmayın anca gördüm sprey saç döker mi?
  2. Kaneki Ken

Önerdiğiniz bir ürün var mı hocam?
  3. Kaneki Ken

Tavsiyeniz yeter hocam sağolun
  4. Kaneki Ken

Hocam önerdiğin bir ürün var mı acaba?
  5. Kaneki Ken

Pudra , wax , sprey ne kullanmalıyım? Saçlarım çabuk yağlanıyor ve çok ince hemen bozuluyor saçım.
  6. Kaneki Ken

DOLAR 21.92 TL OLMUŞ BU DEVİRDE PC TOPLANMAZ

Laf etmek amaçlı değil ama arkadaşlar böyle konular açmayın uyarı yiyip konular kitlenebilir gereksiz diye. 1686094020 Konu dışı da değil bu
  7. Kaneki Ken

Annemin babaannesi ve büyükbabası göçmen nasıl vatandaşlık alabiliriz?

Annemin büyükbabası ve büyükannesi Türkiye'ye farklı yerlerden gelmişler. Büyükannesi Gürcistan dan Türkiye'ye büyükbabası Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelmiş ve büyükannesinin doğum yeri Gürcistan Gögye gözükürken Büyükbabasının doğum yeri Türkiye de bir yer olarak kayıt ettirilmiş.
  8. Kaneki Ken

Hocam annemin babaaneesi gögye de doğmuş gözüküyor o da şuan ki Gürcistan sınırları içerisin de.
  9. Kaneki Ken

Ben normal de sorgulamıyorum ama bu aralar arkadaşlarım arasında da bu muhabbet çok dönünce merak edip sorma gereği durdum hocam.
  10. Kaneki Ken

Annemin babaannesi Gürcistan göçmeni Büyükbabası Azerbaycan göçmeni e devletten baktığımızda babaannesi Gürcistanın bir şehrinde doğmuş diye o yazıyor ama büyükbabasında Azerbaycan değil türkiye de doğmuş diye kaydedilmiş o zamanlar Gürcü veya Azeri vatandaşlığı alabilir miyiz ve nasıl...
  11. Kaneki Ken

Silindi

İzlenir dram sevenler için gayet güzel ben pek dram sevmesem de hoşuma gitti
  12. Kaneki Ken

Silindi

Ben o yüzden arkadaştan dönüş bekliyorum kısa tanımı kişiye göre değişir ona göre kısa anime 12 mi 24 mü 48 bölüm mü diye sordum cevap bekliyorum
  13. Kaneki Ken

Silindi

Angel Beats ve Charlotte a göre uzun sayılır overlord
  14. Kaneki Ken

Silindi

Kısadan kastın nedir 12 mi 24 mü 48 bölüm mü sana göre hangisi kısaysa o kadar bölüm civarında olan animeler önereyim..
  15. Kaneki Ken

Silindi

Kb knk ben anime izleme sitesi ya da tekli indirme gibi bir şeydir sandım toplu ise baya iyi zahmet olmazsa özelden forum linkini atar mısın black clover bittikten sonra izlemek istediğim baya bir anime var tek tek yazıp seni uğraştırmıyım
  16. Kaneki Ken

Silindi

https://www.turkanime.co/ varken gerek yok bence
  17. Kaneki Ken

En Sevdiğiniz Anime Opening?

En iyisi 3. sezon opening
  18. Kaneki Ken

Donanım Arşivi Forum'un "En"leri

Aga kaç tane yedi hatırlamıyom arada birkaç aylığına forumu bırakıp yine devam ediyom her seferinde ban yediğini görüyorum xd
  19. Kaneki Ken

Donanım Arşivi Forum'un "En"leri

En çok ban yiyeni @Harley Quinn❖
  20. Kaneki Ken

DA BKMKİTAP vb. kitap satan site ile anlaşıp güzel bir fırsat yapsa nasıl olur?

Bkm yi örnek olarak söyledim ztn başlıkta da bkm vb kitap satan site diye yazdım hocam
Geri