Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

dudağıma piercing taktım diye annem evden attı :d.d

Dediğim gibi onlara bu konuda kızmakta haklı olabilirsin. Ama kolay bir şey değil geçmişte böyle bir şey olmadığından şu an buru durumu kabullenmeleri... Bir gün sende baba olacaksın. Belki o zaman da çocuklarından biri bir şey yapacak ve o an çağın çok dışında olacak sen de onu...
  2. Kerem Hot

dudağıma piercing taktım diye annem evden attı :d.d

Bak kardeşim 28 yaşındayım seni az da olsa anlayabiliyorum. Lise 3'e giderken arkadaşımla GS-FB derbisi için iddiaya girmiştik, ben kaybedersem küpe takacaktım o kaybederse de o takacaktı :) Aslında özeniyordum yaştan dolayı. Neyse ben iddiayı kaybetmiştim ve tüm arkadaşlar 10-11 kişi gidip...
  3. Kerem Hot

PC için wallpaper sayfası ya da uygulaması

Teşekkürler wallpaper engine güzelmiş insan hangisini yapacağını şaşırıyor 😂
  4. Kerem Hot

PC için wallpaper sayfası ya da uygulaması

Evet arkadaşlar bilgisayarım için güzel bir wallpaper sayfası ya da uygulama arıyorum :) Mümkünse çözünürlüğü iyi olan tabii ki
  5. Kerem Hot

Windows İşletim Sistemimde Kullanabileceğim Ajanda Programı.

Arkadaşlar genel olarak evde olduğumdan dolayı telefondaki ajanda gibi bilgisayarımda da "program" olarak. Kendi haftalık programımı yapabileceğim ve bana gerekli hatırlatmaları yapabilecek bir uygulama bilen var mı? Misal haftalık programımı yazdım ve aralarında kesinlikle yapmam gerekenleri...
Top Bottom