Arama sonuçları: *

1. K

Gececiler şuan ne oynuyorsunuz ? (Ucube İçerir)

Sadece fazla save almanı ve haritada her yeri dolaşmanı tavsiye ederim. Oyun o kadar geniş ve güzel ki ne yaparsan yap eğleniyorsun. Çok fazla seçenek var ve gerçekten eğlenceli.
  2. K

Yüzüklerin Efendisi izlenir mi?

Kral bende izlemedim. Ama sebebim farklı. Arkadaşım üçleme aynı anda çekildiği için kalite aynı. Bu yüzden bir oturuşta seriyi bitir dediği için yaklaşık 12-13 saatlik bir zamanımı ayırmam gerekiyor. İnat ettim bide tek tek izlemeyecem diye. 3 yıldır izleyecem. Sen izle, iyiyse bende izleyeyim. :D
  3. K

Uzun zamandan sonra tip konusu. (SSli)

Diğer insanların fikirlerini fazlasıyla umursayan birisiniz anladığım kadarıyla. "Si*tir et" Adlı bir kitap okumuştum geçen sene. Tavsiye ederim. Edit:Kitabın linkini de paylaşayım kolaylık olsun. https://www.dr.com.tr/kitap/sktir-et/egitim-basvuru/kisisel-gelisim/urunno=0000000355226
  4. K

Gececiler şuan ne oynuyorsunuz ? (Ucube İçerir)

Lole tıpkı valodaki gibi voice chat gelmediği sürece bunlar bitmez maalesef. Herkes anonim olduğu için bu veled-i zinaların popülasyonu arttı son yıllarda. Önceden daha basit kavgalar vardı. Mid or feed, ks atma o...-İlk ben yazdım mid benim gibi falan...Şimdi gerçekten katlanılacak gibi değil...
  5. K

Yurt dışına gidip üniversiteyi bırakmalı mıyım?

Katılıyorum. Bakalım belki yıllar sonra verdiğim kararın doğru ya da yanlış olduğunu buradan tekrar haber veririz :D
  6. K

Üniversitemi paylaşmanın bir anlamı yok. Sonuçta TR'deki %95 özel üni aynı durumda. Eğitim kalitesi rezalet. Ama işte üniversite mezunu olmak da bu devirde maddi açıdan eskisi kadar önemli değil diye düşünüyorum. Zaten üniversitenin amacı tamamen çevre benim için. Yani bitirmesem pişman olmam...
  7. K

Teşekkür ederim. Çok faydalı oldunuz.
  8. K

Kesinlikle havacılık çok daha ağır basıyor. Fakat bunun sebebi bölümüm de olabilir. Elektrik elektronik müh. Okumaktayım. Daha 2. sınıfta olduğum için çok eksiğim var bölüm hakkında. Eğer havacılık okuluna gidip sil baştan bir hayat seçersem üzülmeyeceğime eminim. Fakat burada da 2 senemi sanki...
  9. K

İstanbul'da özel bir üniversite'de elektrik elektronik okuyorum. Açıkçası bölümümü seviyorum ama şimdi böyle bir fırsatım varken de karar vermek zor. Çünkü hangi şıkkı seçersem hayatım kökünden değişecek gibi hissediyorum.
  10. K

Herkese selam. 1 ay sonra yurt dışına gidiyorum ve istersem dönmeme şansım bulunmakta. Gideceğim ülke amerika. Fakat burada mühendislik öğrencisiyim. Bölümümü de seviyorum. Ama oraya gittiğim taktirde de boş durmayacağım. Florida'da babamın arkadaşının uçuş okulu var. Orada eğitim alıp herhangi...
  11. K

Muhabbet kuşumu ne kadar serbest bırakmalıyım?

Ben yumurtadan doğan bir yavru muhabbet kuşunun ilk ve son nefesine tanıklık eden biri olarak kesinlikle kafeste tutmamanı tavsiye ederim. Kendine alıştırabildiğin kadar alıştır. Bunun için, ona net bir isim belirle ve hep o isimle hitap et. O kelimeyi duyduğunda söylenenin kendisine olduğunu...
  12. K

Ekrem yaptı yapacağını

Lütfen zeka seviyenizi yansıtan, çarpıtma kokan ahmak siyasetinizi bu tarz güzel içerikli forumlara taşımayın. Kuduruyorsunuz. Yine kaybedeceksiniz.
  13. K

Sitelerdeki Fontlar Neden Böyle?

Muhakkak vardır. Fakat benim daha önce başıma gelmediği için bilgi sahibi değilim.
  14. K

Sitelerdeki Fontlar Neden Böyle?

Örnek site linklerini atar mısın merak ettim.
  15. K

En İyi Final Sahnesine Sahip Oyunlar

Cyberpunk. Defalarca bitirdiğim halde DLC ile eklenen son bayağı koymuştu. Zaten oyunun tüm sonları kötü bitiyor. İyi biten kısmı yok. Ama en etkileyen oydu.
  16. K

Kiza acilmali miyim ?

Eğer hoşlanıyorsan git konuş. Yoksa acaba konuşsam ne olurdu diye ilerde düşünür durursun. Reddedilirsen de olur biter. Emin ol hiçbir şey olmaması, iyi kötü bir sonuca bağlanmasından çok daha kötü hissettiriyor.
  17. K

Sizce dolandirilirmiyim ?

Kral alırken iyice bi test edersin. Zaten ürün düzgün ise problem olacağını sanmıyorum. Fakat ürün, markası, modeli de çok etkili kesin bir şey söylemek zor. Teknolojik alet sonuçta.
  18. K

ıptv isteyenler bana ulaşabilir

Ben direk koyam buraya mp4 ipTV yi bir telegramdan geçti elime mis gibi çalışıyor..
  19. K

Askerlik tecili için yardım

Ula :D adam tecil edeyim derken kendini doğuda gece 2-4 nöbetinde bulacak haberi yok.
  20. K

Saldırgan dil kullanan haberler (ödev için)

Bu konuda TR'den değil başka ülkelerin haber kanallarından çok rahat bulabilirsin. Altyazılı ve direk ülkeler arası ilişkileri baz alan haberler doğal olarak karşı ülkeye ağır bir dil kullanarak ilerliyor. Mesela bu haberde mesela bir çok açık kaynak olmasına rağmen sırf kendi halkını...
Top Bottom