Arama sonuçları: *

1. Kratos2008

Yeni eve tasindim öneriler

normal su bardagından buyuk bardak kafası çıkarılabilen mutfak muslugu yağlık biberlik falan derin plastik kap süzgeç bıçak bileme makinesi kesinlikle airfry wc kokusu dolaba buz aradıgın zaman olcak ılaclar parol arveles ibucold creval vs yüzey temizleme havlusu tablo
  2. Kratos2008

Kendi Tipinize 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz?

6 şuan kiloluyum kilo verince kac olur bilmem
  3. Kratos2008

Kafayımı bozdum sizce aklıma neden böyle şeyler geliyor

++++ PDASWBPIDIPASDHIPASHIPDHIPAS
  4. Kratos2008

Oyun arkadaşı arıyoruz

ömer ekledım yas 17 okul var tek sorun 4 te cıkıyom
  5. Kratos2008

Biri ile iliski yasadığımız halde dini konulara önem göstermek etikmi sizce?

temas olmassa sorun yok diye biliyorum iliskide kötü göz olmassa cehenneme giriceğinide kimse bilemez her günah affolur ne kadar emin konusuyon anlamadım ama diğer tarafta yasıyacagımızı dusunuyoruz zaten en iyi yaşamı ondan yapmıyoruz
  6. Kratos2008

Irkçılık hakkında düşünceleriniz neler?

evet kötü veya değilim diyen kişiler bile gerekli kişileri getirirsek ırkçılık yaparlar onlarla alakalı değil devirle alakalı ırkçılık devri
  7. Kratos2008

Kuranı Kerimde İlginç Çelişki. ?

zaten öyle hadisler sayesinde
  8. Kratos2008

Bu Surenin adını bilen var mı?

furkan suresi 72 73
  9. Kratos2008

Allah insanları niye yarattı ??

kendini anlamlandırmak. 1 sanane 2 ne katıcak 3 herşeye inandın bumu kaldı en sondan bakmak 4
  10. Kratos2008

Sizi hayata bağlayan şey nedir ?

valla gezsem çok iyi olur biri beni aldırsın tüm dünyayı gezdirsin anı edinelim yakın arkadaşlarımda olsa of mis dadından yenmez para mara istemiyorum sadece sürsün arabamı neyse vize mize yapsın yeto intihar eşiğine gelmem ben vala hayat çok anlamsız geliyor
  11. Kratos2008

Ankara'da dolmuş'ta yaşadığım olay

bu devlet bu kadar fazlasını bekleme zaten neyi doğru yaptılarda onu doğru yapıcaklar idam gelsin idam edilmeli seriden adam bunlar birde müslümanız diye gezip milleti ateistlikle suçluyorlar öldürücem bunları a
  12. Kratos2008

Güncel TYT-AYT En iyi yayın hangisi?

345 bs orjinal barış 3d bence sıralama
  13. Kratos2008

Bugün benim doğum günüm

boş konu diyenler gelmeden iyiki doğdun kral nice yıllara
  14. Kratos2008

Derdinizi Yazın Çözüm Bulalım

tek kitapta rusça diye bi site var instada o daha basit geldi ayrı ayrı baksana bi onada şu sözcük kartlarının olayı ney instası ruscaevi dedigimin
  15. Kratos2008

Bayram Namazına Gidiyor Musunuz

cuma namazı kadınlarada farz aslında toplum da algı oldugu ıcın erkek meselesine cekildi
  16. Kratos2008

Kadınla Erkek Arkadaş Olabilir'mi?

evet denir herşeyide biz desek ne anlamı kaldı onun ılıskıde olmasının tam tersıde gecerlı
  17. Kratos2008

Derdinizi Yazın Çözüm Bulalım

arapça ve rusça öğrenme kitapları bulamıyom fazla int de kaynak onerısı alabilirim rusça 0 arapça b2 c1 im
  18. Kratos2008

biz karışmadan kendisi ne yapcağını bilmeli haklısn
  19. Kratos2008

bencede olur ama sınırlı ya bence benden fazla vakit ayırmasın mesela çok temas etmesin kol kola el ele organ organada benimde kız arklar var valla öyle bakmıyorum hıc bakılmaması normal yanı ınandırıcı gelmiyor ama
  20. Kratos2008

Bir öğrenci olarak gelir gider durumu/ harçlık miktarı

Ben harçlık tarzı hıc istemiyom sımdı bızde evde kımse olmuyor mecbur dukkana gidiyom ıse yemek yapma gitmiskende okul cıkısıda gidiyorum gun sonu ıs parası alıyom kendi yerimiz oldu ıcın borclara gore fln alıyom genel gecen sene cok alıyodum pc topladıydım 800 falan gunluk sımdı araba aldık...
Geri