Arama sonuçları: *

1. Kreizler

nick önerisi league of legends

Hayret kimse XKral_TR dememiş.
  2. Kreizler

Kargom dağıtıma çıkmış

Bilmiyordum sorun olur mu :( 1601889286 Yine bir yolunu bulurlar :(
  3. Kreizler

Kargom dağıtıma çıkmış

Biraz öyle oldu goygoy için açtım
  4. Kreizler

Kargom dağıtıma çıkmış

Yurtiçi kargo dağıtıma çıkarmış sizce eve ulaşır mı yoksa eve geldik yoktunuz taktiği mi 😁
  5. Kreizler

Muhabbet kuşumun kanadının altında bir yara var

Yanlış görmediysem yarası gerçekten kötü durumda. Tez vakitte veterinere götürün.
  6. Kreizler

Erkekler neden sünnet olur ?

silindi
  7. Kreizler

silindi
  8. Kreizler

silindi
  9. Kreizler

Trendyoldan Parası Gelen Var mı?

1 amazon 2 hepsiburada 3 trendyol 4 gittigidiyor 5 n11 Diye gördüm 😃. Tekel de değil abartmayalım. Ciddi Bir rekabet var gerçekten bu sektörde
  10. Kreizler

Ölücüler kendini zeki sanıyor da trendyol express kargosu aynı yere 1400 kez gelmez. En fazla 3 5 kere olur o Ölücüler çok ümitlenmesin 😃 ben trendyol'un geri adım atacağımı sanmıyorum çünkü bunu nam kazanmak için yaptılar bunu da göze almışlardır. Geri adım atarsa şerefi kalmaz rakiplerinin yanında
  11. Kreizler

Ona göre yolunu bulurlar herhalde düşünmüşlerdir bunu. Kurallara aynı kişiye ait hesaplar geçersiz diyor
  12. Kreizler

Evet yedirir. Bu onlar için Bi şey değil. Bundan önce yine vardı kampanya çok basitti ve 20 TL veriyordu. Verdi de. Harcadım da.
  13. Kreizler

Arkadaşlar trendyol'un dediği niye haksız kazanç olsun

Yani onu tespit ederlerse sıkıntı çıkabilir. Bu gerçekten haksız kazanç oluyor çünkü. Ama en fazla harcadığınız geri alırlar muhtemelen
  14. Kreizler

Aynen ben de onu demeye çalışıyorum.
  15. Kreizler

Şimdi trendyol kampanyasını biliyorsunuz zaten. Haksız kazanç sağlayanlar hakkında yasal işlem başlatacak denmiş. Şimdi soruyorum size buradaki haksız kazanç ne olabilir? Bence buradaki haksız kazanç fake hesaplardan kendini kaydetmek demek oluyor. Biz sizle birbirimizi kaydedersek bunun haksız...
Top Bottom