Arama sonuçları: *

1. Kyrosmurat

(P-999) Eğitici Er Ne demek dağıtıma çıkıcam mı

(P-999) Eğitici Er Ne demek dağıtıma çıkıcam mı umarım çıkarım ya 2 NCİ KOR. 102 NCİ TOPÇU A. KH. VE KH.BL./UZUNKÖPRÜ/EDİRNE de yapıcam piyade olarak
  2. Kyrosmurat

Askerliğim burası çıktı sizce iyi yer mmi

2 NCİ KOR. 102 NCİ TOPÇU A. KH. VEKH.BL. / UZUNKÖPRÜ/EDİRNE
  3. Kyrosmurat

Askere gideceğim giderken kendi telefonumu götürücem mi

askere gideceğim giderken kendi telefonumu götürücem mi 1738170931 götürücem derken telefon evde mi durucak yoksa orda birine teslim mi yapılıcak
  4. Kyrosmurat

şuan askere ne olarak gidiyorum hocam
  5. Kyrosmurat

tamam 1738144846 telefon sokabilcek miyim
  6. Kyrosmurat

tam olarak anlamları ne 1738142834 iyi bir şey mi çıkmış görevim ne olucak 1738143235
  7. Kyrosmurat

Trendyol Express kargo transfer merkezinde kaldı

Merhaba ben tredyol dan 8 ağustos da sipariş verdim o gun gün içinde kargoya verildi bu gün baktım hala transfer Merkezinde kaç gunxur noyle
  8. Kyrosmurat

Trendyol express transfer merkezi sorunu

şuan ki durum pazartesi yi mi gösteriyor bunu bilmek te şans işi
  9. Kyrosmurat

Tahmini ne kadar surede gelir ya 200km yol ağa vallahi anlamıyorum mng kargo mesela 16:00 da sipariş verdim saat 16:30 gibi kargoya verildi yarın sabah 10 da şubede oldu ama bu hala transfer Merkezinde bekliyo
  10. Kyrosmurat

Hoperler almıştım rampage rms-311 Shard varya hatta incelemesi yapıldı kanalda keske n11 den alsaydım diyom keske 1723286335 benim anlamak ta zorluk çektim daha önce hangi firma olursa olsun surat mng yurtiçi vs ptt dahil değil bilmiyorum çünkü dağa önce ondan hiç kargom olmadı işte bu gibi...
  11. Kyrosmurat

Sipariş iptali yapsam mı diye düşünüyorum ya
  12. Kyrosmurat

ya yemin ediyorum hayatımda hu kadar kötü bir firma görmedim başka kargo firması ornek vereyim mng kargosu evime İstanbul dan 24 saatte teslim yapardı bu gün müşteri hizmetleri ile görüştüm haftaya cuma günü elinizde olur diyor yoğunluk mu var dedim yok dediler geneli böyle diye cevap verdi 3...
  13. Kyrosmurat

Trendyol express sizce yarin kargomu teslim eder mi

Sence sabah şubede olur mu yarınla beraber 3 gun olacak
  14. Kyrosmurat

konu ile alakalız evet rampage rms-311 Shard aldim sence güzel mi f/p ürünümüz yotubedeki videoyu yu izledim pek yeterli yanıt alamadım baksak 4 senelik vidyo
  15. Kyrosmurat

sizce yarın şubeye ulaşır mı aradaki mesafe maks 300km tredyol express ile ilk defa kargom gelicek diğer firmalarda hep 1 gunde şubede oluyordu bunlardan biri mng kargo sipariş verdım şeyde rampage rms-311 Shard hoperler
  16. Kyrosmurat

Evrak teslim sonrası onay suresi

Merhaba arkadaşlar bu gün a101 e istenilen evrakları teslim ettim hijen belgesi hastane işleri ni kaç ta fotoğraf yaklaşık 1300 tl yakın bir para harcadım mağaza sorumlusuna istenilen evrakları verdim haber vereceğim dedi sizce ne kadar surer bu kadar emek çöp olmaz inşallah bide mağazaya...
  17. Kyrosmurat

A101 de işe giricem tavsiyeleriniz nedir iş yerinde

tamam olur
  18. Kyrosmurat

girdim yerdeki bolge sorumlsu tanıdık onun sayesinde oldu yoksa olmazdı ama dikat ederim 1720942789 askere gidene kadar ya 1 sene dedin gibi
  19. Kyrosmurat

tamam tamam neyse iyi geceler arkadaşlar sağolun birazda olsa bişiler öğrettiniz teşekkürler konu kapandı
Top Bottom