Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

100 Tl gamepad tavsiyesi

En düşük bütçeye en kalitelisi üst seviye olmak zorunda değil zaten bu bütçeye olamaz sadece arada fifa oynamak için kullanacağım şimdiden tavsiyeleriniz için sağolun.
  2. LalaMüfik

Güzel Wallpaper tavsiyesi

uzayımsı renkli wallpaperleri sevmiyorum daha çok gece ışık yansımalı ve çift renk kombinden oluşan duvar kağıtlarını beğeniyorum (oyun film karakter tarzı wallpaper atmayın lütfen)
  3. LalaMüfik

Galatasaray maalesef ?

kankaaaa haklı çıktım muriqi balon çıktı :D
  4. LalaMüfik

edit programı tavsiye edermisiniz

şöyle arkadaş grubuna sürpriz bir edit yapacağım ücretsiz küçük bir şey olsun dediğim gibi pro bir edit olmayacka zaten şarkı iyi foto geçişleri
  5. LalaMüfik

Hayalimdeki Bilgisayar :)

umarım daha iyileri nasip olur bu arada hayal seviyemiz ne kadar düşmüş ya ne kadar kapatmışlar bizi bu sistem yurtdışında 4000 dolar anca eder neredeyse iki ay çalışıp alabileceğin bir sistem türkiyede imkansız ötesine dönmüş sonumuzu düşünemiyorum :(
  6. LalaMüfik

abdullah abi elraen tartışması

aynen çok da umrundaydı elraenin abdullah abi adam bilmeden cahillikle konuşuyor parasını kazanıyor abdullah abi yerden göğe kadar haklı abdullah abi bunları görüyorsa hiç üzülme sistemini bekleyen binlerce kişi var ne takarsin elraeni ciguli imiş parva imiş
  7. LalaMüfik

şanslı
  8. LalaMüfik

17 yıllık söğüşleme tecrübe 1604217794 işte suçlu inventus dedimya
  9. LalaMüfik

Evet arkadaşlar ben bu konuda görüşlerimi belirtmek istiyorum konuda yüzde yüz haksız elraen inventus cephesidir hatta tüm hatalı inventus elraenin tek hatası abdullah abi gibi bir adama da ssd yi kötülemessinn hemde küfür ederek kioxia m2 ssd ye ne dediler la acaba desem ban yermıyım neyse...
  10. LalaMüfik

351 Günün sonunda RDR2 yi cracklediler!

link ozel insta verım bu gunu ruyamda goruyordum cıkyı sonunda
  11. LalaMüfik

Steam hesabım çalındı ne yapacağımı bilmiyorum ACİL

O işi yapmakla kalmamış sıvamışşın üstüne zor alırsın geri
  12. LalaMüfik

Donanım Arşivi Forumun Enleri

Vay be rahip unuttun beni:(
  13. LalaMüfik

Galatasaray maalesef ?

İnşallah
  14. LalaMüfik

Galatasaray maalesef ?

Rizeoiyim dediğim gibi murigi canlı izledim o adam o kadar etmez göreceksin adamı balon edecekler cenk tosun 2 olacak adam sıradışı bir olayı yoktu fiizk olarak çok üstün sadece bileklerine hakim değil iyi topcu ama serie a topçusu bence olamaz
  15. LalaMüfik

Galatasaray maalesef ?

Knk zaten diyorum ki luyindama satılsın çünkü heba oluyor bu takımda değeri düşmesi n 1601835874 Kesinlikle atak yapıyor takımlar norvich. Maçları GS den daha heyecanli
  16. LalaMüfik

Galatasaray maalesef ?

Kötüydü çünkü kanka kötüydü futbol tarihi ikiye bölünmüş 1990 dan önce topu FB sonra GS oynadı bjk ideal bir takım arasi
  17. LalaMüfik

Galatasaray maalesef ?

Knk fenerle maçta iki takımda yenilmemeye oynadı kaç yıldır da böyle maalesef
  18. LalaMüfik

Galatasaray maalesef ?

Evet GS Kasımpaşa macini izledim ve yorumlarımi belirtmek isterim Galatasaray şu an Barcelona gibi ama nerde klüp içi krizde eteboyu tebrik ediyorum adam oynadı ve acilen marcao ve luyindama satılsın gereksiz yere şu futbolla heba edilmesinler falcao artık güven kalmadı sana git kumdan kale yap...
  19. LalaMüfik

[Anket] Kasımpaşa - Galatasaray Skor Tahminleri

Babel ve feguli tam çöp ben daha iyi oynarım en azından falcao ya Las atarım
Top Bottom