Arama sonuçları: *

1. L

Tehdit edildim baya dakikalarca

yani bulması öyle kolay değil açıkçası çok spesifik bir soyadın yoksa bulamaz. sadece karakola gidicek şikayetçi olacak falan filan. ısıracak köpek havlamaz yok 5 sene önce birini buldum haddini bildirdim falan boş atıyor gibi geldi bana. ama tedirginsen eğer oyun üstünden mesaj at en azından...
  2. L

Tehdit edildim baya dakikalarca

yazdığını kendin okur musun pek anlayamadım. eğer anlaşılıyor diyorsan sorun bende sanırım.
  3. L

Hiç UFo GÖrdünüz mü?

gördüm, yazın serinletiyor beni
  4. L

15 yaş nerede çalışabilir

cafede saatlik çalışabilirsin ücret + bahşişler ile güzel para kazanabilirsin mekana göre
  5. L

Arkadaş nasıl edinilir?

40 yaşındayım hayatımın büyük bir kısmını arkadaş çevresi ile geçirdim. okul işyeri sokak vb. bir sürü yerden arkadaş edinebilirsin. ama şuan arkadaşsız bir yaşam sürüyorum çok mutluyum :)
  6. L

44 2/3 numara ayakkabı ne demektir?

45 büyük geliyor 44 buçukta küçük geliyorsa bu numarayı tercih edebilirsin. ama bu numaralandırma muhabbeti bana garip geliyor. ne kadar fark edebilir ki bir insan için bir numarayı 3 e bölmüşler ayakkabı küçük geliyorsa içine poşet ile su doldur buzluğa at 1 gün sonra tam gelir.
  7. L

msü deniz harp okulu göz çizdirme

Trans prk yöntemini araştır son zamanlarda no touch diye de isimlendiriliyor. gözün üstündeki tabaka bir sıvı yardımı ile eritiliyor, laser müdahalesi sonrası tedavi ile tekrar o tabakanın yeniden oluşması sağlanıyor Ve bu askeri muayenede farkedilmesini zorlaştırıyor
  8. L

Microsoft edge arama yaparak hediye kazanın

günlük puan sınırı var bir arama 3 puan günlük 60 puan sınırı var bir süre sonra bu sınır pc den arama 90 cepten arama 60 edge üstünden arama da 12 şeklinde güncelleniyor yani günde en fazla 162 puan kazanabiliyorsun.
  9. L

Microsoft edge arama yaparak hediye kazanın

6500 puana veriyor 575 lol ödülünü bunun için ortalama 40 gün boyunca arama yapman lazım belli bir seviyeye geldikten sonra günlük olarak 162 puan veriyor aramalardan buda 40 güne denk geliyor lol ödülü için değer mi bilemedim ? akmasa da damlar mantığı ile yapılabilir tabi işin bilgisayardaysa...
  10. L

türk telekom günlük veya haftalık internet kazanma ?

Selamlar herkese bildiğiniz türk telekom mobil internet kazanma yolları var mı örneğin algida uygulamasında belirli bir puanı kazanında 24 saat geçerli 1gb veriyor bunun gibi kullandığınız uygulama ya da farklı yollar var mı arkadaşlar.
  11. L

Bilgisayarda kaç saat vakit geçiriyorsunuz?

Uyanık olduğum her an 12+ İşim bilgisayar maalesef
  12. L

Disipline Gittim Ne olur ?

Vay beee biz yoklama fişi çaldık diye disipline gidip 5 posta dayak yemiştik zamanında
  13. L

15 yaşında 150 kiloyum

Tebrik ederim kardeşim azmine Bu arada 38 yaşında 195 kilo biri olarak yazıyorum sana bunu :)
Top Bottom