Arama sonuçları: *

1. LineX

Tehdit eden panelci yakalanabilir mi?

hocam yok ondan korkmuyom zatende ailemi falan araması can sıkıcı adresime bişeler yollarsa falan ben uğraşcam 1773859723 yakalanmaz mı diyosun 1773859987 bişey çıkmaz mı hocam hiç uğraşma mı diyosun
  2. LineX

Tehdit eden panelci yakalanabilir mi?

Merhaba, biriyle kavga ettim kendisinde panel olduğunu kimlik bilgilerime, adresime, telefon numarama ve soy ağacıma erişeceğini söyledi. Onu ihbar edeceğimi söylediğimde bana benim yaptığımı kanıtlayamazsın vpn açıp sanal makineden tora girerek yapıyorum kimsenin bulması imkansız hiçbir iz...
  3. LineX

Sistemim ne kadar eder ve bunun icin deger mi

Satma bence sattıktan bi süre sonra pişman olup oyun oynayasın gelebilir ben PS4'ümü sattığımda öyle olmuştu.
  4. LineX

Jjujuuuuuuuuuhuhuh

ne diyosun reis :D
  5. LineX

Bursa da neden herkes soğuk davraniyor

bursanın neresine taşındın?
  6. LineX

Saç pudrası kullanıp yatmak zararlı olur mu?

Saç pudrası kullandıktan sonra yatıp uyursam sorun olur mu? Yıkamam gerekir mi?
  7. LineX

Siyasi İdeolojiniz nedir?

Bu konuyu açma amacım sohbet muhabbet olsun diyedir.
  8. LineX

Ortaokulda belge almak için devamsızlık sınırı varmı?

Merhaba, devamsızlığım özürsüz 13 gün, ortalamam 75. Belge alabilirmiyim?
  9. LineX

Size Göre En Fazla Başarı Elde Eden Komutanlar

Atatürk
  10. LineX

Okulumu değiştirmeli miyim?

Olay sadece tuvalet değil , ortamıda beğenmiyorum. Özellikle sınıftaki kızlar falan çok beyinsiz sinirim bozuluyor aptalca şeyler yapıyolar sınıfta böyle bi ortamda bulunmaktan dolayı sinirim bozuluyor. Geçeceğim okul çok yeni bir okul ve görünüşü falanda dışdan özel okul gibiydi,tuvaletleri...
  11. LineX

Okulumu değiştirmeli miyim?

Merhaba , bidaki sene ortaokul 7.sınıfa geçeceğim. Okulumu değiştirmek istiyorum çünkü şuanki okuduğum okulda arkadaşlarımın bir kısmı ayrılıyor ve ortamını beğenmiyorum , tuvaletleri falan çok pis burnumu kapatıp giriyordum , bazı hocalarda çok kıl sevmiyorum ayrıca bulunduğumuz yerdeki okula...
  12. LineX

27 Mayıs 1960 Darbesi Hakkında Düşünceleriniz Neler ?

Merhabalar , sorum başlıktaki gibi .
  13. LineX

Atatürk'ü seviyor musunuz?

ne mutlu Türk'üm diyene
  14. LineX

28 Şubatta Neler Oldu

haklısın ama o gerekeni yapan ordu neden masum insanları dinden çıkardı? laiklik bumudur sence?
  15. LineX

28 Şubatta Neler Oldu

sonda kurduğun cümle herşeyi değiştirir "insanları dinden çıkardı" dinden çıkarmasaydı olmicakmıydı , irticayı savunmuyorum ama ordu abarttı , Darbe yapacaksan masum insanlara bulaşmicaksın.
Geri