Arama sonuçları: *

1. Lorx61

AMD nin kırmızı LED'li stok fanı ni nerde bulabilirim

prism di bu soğutucunun adı bilgisayarcım 700 tl ye satıyor 1737733404 öncelikle teşekkürler anlayışın için şuan bütçem yok ama olduğunda bulucam seni.
  2. Lorx61

Satmayı düşünürsen kaça satarsın
  3. Lorx61

zevk meselesi kardeşim?
  4. Lorx61

üsteki arkadaşın attığı link deki stok fan gibi olan sadece kırmızı led var etrafında
  5. Lorx61

dediğimle alkası yok
  6. Lorx61

Teşekkürler
  7. Lorx61

Arkadaşlar merhaba geçenler de sosyal medya da gezerken gördüğüm sistemin içindeki AMD nin kırmızı LED'li stok fanı aşırı hoşuma gitti nerden bulup alabilirim veya bulabilir miyim
  8. Lorx61

Abi tavsiyesi lazım yardım

bu nasıl cevaplar aga şutla gitsin kız mı yok sana milyon trilyon insan içinde cevaplara bak sanki ingiltere prensesiyle konuşuyon ben olsam çok sinirlenip ağzıma geleni söylerdim de boş ver geç
  9. Lorx61

Abi tavsiyesi lazım yardım

Knk ya olur yada olmaz dünyada sana mı kız yok be numarası varmış zaten Instagramın var mı diye sor vardır her türlü verir diye düşünüyorum ama lap diyede Instagramın var mı deme yazacağın saate göre günaydın, iyi akşamlar, veya iyi geceler de sonra nasılsın dersler nasıl gidiyor filan sonra...
  10. Lorx61

Birini sevdiğimi nasil anlarım

Ona bakarken farklı hissediyorsan ve için kıpır kıpır oluyorsa :)
  11. Lorx61

18 yaş altıyım nasıl hisse alabilirim

Seni buldum 1736302098 Teşekkürler
  12. Lorx61

18 yaş altıyım nasıl hisse alabilirim

Arkadaşlar merhabalar başlıktan da dediğim gibi 18 yaş altıyım 2008 li 16 yaşındayım paramı gereksiz harcamak yerine artık birşeylere birikim yaptırmak istiyorum fakat 16 yaşındayım hiç bir banka kartım hesap kartım vs yok ne yapmamı tavsiye edersiniz veya öneriniz ne olur
  13. Lorx61

2-3K arasında al sat ne yapabiliriz ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi al sat yapmak istiyoruz fakat ne alıp satacağımızı bilmiyoruz ne önerirsiniz
  14. Lorx61

Mouse imlecini değiştirmek performansı etkiler mi

arkadaşlar merhaba başlıktan da dediğim gibi mouse imleci değiştirmek performans kaybıne neden olur mu veya ne gibi sorunlar olur görseldeki gibi yapmayı düşünüyoruz
  15. Lorx61

Hızlı ve basit bir şekilde çözülecek PC arızaları nelerdir

Kral adamsıniz hocam
  16. Lorx61

Hızlı ve basit bir şekilde çözülecek PC arızaları nelerdir

Merhaba arkadaşlar başlıktan dediğim gibi bana 6 tane 2-3 cümle de anlaşılır bir şekilde Bilgisayar arızası ve nasıl çözülebileceğimi yazmam gerek 4 tane de olsa olur acil yardımınız lazım
  17. Lorx61

Rtx 4060 ı ne kadar a satabilirim

4060 ı sat 10 11 e üste 3-4 bin ekle 3080 al
  18. Lorx61

Rtx 4060 ı ne kadar a satabilirim

4060 ı max ikinci el 11 bine satarsın
  19. Lorx61

Yokluk adamı mucit yapar 😃

Doğrudur vallahi toplayana kadar neler çektim bı ben bide Allah bilir ve teşekkürler hayalimden hiç bir zaman vazgeçmedim :)
  20. Lorx61

Yokluk adamı mucit yapar 😃

Hepimize daha iyileri nasip olur inşallah 1726282631 Teşekkürler hocam 😊
Top Bottom